Vluchten naar Birmingham

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten naar Birmingham

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken naar Birmingham BHX) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen voor Birmingham zijn de afgelopen dagen met onze vlucht-zoekopdracht gevonden. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Birmingham reistips

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Birmingham?

De luchthaven van Birmingham is een van de drukste van Engeland, dus het is niet gek dat deze bestemming eenvoudig te bereiken is. Vanuit Schiphol worden er directe vluchten aangeboden door KLM, waarna reizigers binnen anderhalf uur op de plaats van bestemming zijn. Daarnaast is de stad ook met één of meerdere tussenstops te bereiken vanuit Rotterdam Airport, bijvoorbeeld met maatschappijen zoals British Airways, Transavia en Ryanair.

Wat is de beste tijd om naar Birmingham te reizen?

De meeste toeristen kiezen ervoor om Birmingham in het hart van de zomer te bezoeken, dus in de maanden juli en augustus. Rond deze tijd van het jaar zijn de temperaturen hoog. Een verblijf in Birmingham is echter comfortabel van april tot en met oktober. In de winter kan het vrij koud worden in de stad, al is Birmingham rond de feestdagen wel prachtig versierd, inclusief vele kerstmarkten in het centrum.

Wat mag men in Birmingham niet missen?

In het centrum van Birmingham zijn vele musea te vinden, waaronder the Barber Institute of Fine Arts. Wie graag historische gebouwen bezoekt, moet bij Selly Manor of Saint Philip's Cathedral zijn. Deze bezienswaardigheden geven een mooi kijkje in het verleden van de stad. Daarnaast ligt Birmingham ook vlak bij een mooi natuurgebied: Sutton Park. Met een veelzijdig landschap en een mooi dierenrijk is dit de ideale bestemming voor een rustige wandeling.

Meest voorkomende verbindingen vanaf Birmingham
Alternatieve routes naar Verenigd Koninkrijk