Populairste Airline: KLM
De route Amsterdam – Curacao word het meeste geboekt bij KLM.
KLM
8 %
TUI Airlines Nederland
4 %
Surinam Airways
0 %
Tip: 2 dagen voor vertrek boeken
Het optimale moment voor een boeking is 2 dagen voor take off. Hier betaal je slechts € 433,00.
2 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: donderdag
Het laagst zijn de ticketprijzen donderdag. Hier reis je tot 7 % goedkoper.
De populairste verbinding is nonstop
13 % van alle boekingen op de route van Amsterdam naar Curacao worden zonder tussenstop gevlogen.
verbinding
boekingen
directe vlucht
10h 40min, vanaf € 411
13 %
2 tussenstops Madrid-Barajas Bogota
26h 47min, vanaf € 738
7 %
Retour al vanaf € 411,00
Een retourvlucht voor slechts € 411,00 krijg je bijvoorbeeld met een heenvlucht op 15-11-18 en een terugvlucht op 18-11-18.

€ 411
goedkoop
€ 411
duur
€ 1 161

Vlucht van Amsterdam naar Curacao

De vliegroute Amsterdam Curaçao is de meest populaire richting het Caribisch gebied. De stranden op Curaçao behoren tot de beste van de wereld en het aantal uren zon is er maximaal. Omdat deze bestemming zo geliefd is vertrekken er dagelijks vluchten vanaf Schiphol, maar ook vanaf luchthavens vlak over de grens word het Hato International Airport regelmatig aangevlogen. Voor goedkope vliegtickets AMS CUR, maar ook tickets van Düsseldorf naar Curaçao of Brussel naar Curaçao bent u bij Idealo aan het goede adres.

...

Vliegduur Amsterdam Curaçao

Een vlucht van Amsterdam naar Curaçao duurt tussen de 10 en 12 uur. De exacte vliegtijd verschilt altijd een beetje omdat factoren als windrichting en vliegroute hier een grote rol in spelen. Als men 11 uur aanhoud voor een vlucht van AMS - CUR dan zit men in de goede richting.

...

Goedkope vliegtickets AMS CUR

Door verschillende aanbieders worden vele tickets aangeboden en dat maakt dat er een aardige competitie is op de vliegroute Amsterdam Curaçao. Deze competitie zorgt ervoor dat er zeer voordelige tarieven ontstaan als men bijvoorbeeld buiten het hoogseizoen naar de Nederlandse Antillen vliegt. Ook kan de prijs enorm verschillen als het ticket naar Midden Amerika bijvoorbeeld van Brussel (BRU) Frankfurt (FRA) Düsseldorf (DUS) of Dortmund (DTM) wordt geboekt.

...

Vakantie op de Antillen

Curaçao is niet alleen geliefd wegens haar witte stranden en diepblauwe zee, de typische architectuur in Willemstad, de authentieke haven en de oude forten zijn ook zeker een bezoek waard. Ook voor snorkelen is Curaçao een geweldige bestemming, de koraalriffen die langs de kust te vinden zijn behoren tot de mooiste op aarde.

...