Populairste Airline: KLM
De meeste passagiers op de route Amsterdam – Curacao reizen het liefste met KLM.
KLM
11 %
KLM
9 %
TUI Airlines Nederland
6 %
Tip: 5 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om op deze bestemming een vlucht te boeken is 5 maanden voor vertrek. Dit kan een besparing van tot 52 % ten opzichte van de gemiddelde ticketprijs opleveren.
143 dagen voor vertrek
Goedkoopste maand: mei
Vliegtickets van Amsterdam naar Curacao zijn het goedkoopst in de maanden mei.
Goedkoopste weekdag: zaterdag
Het laagst zijn de ticketprijzen zaterdags. Hier reis je tot 2 % goedkoper.
Populairste verbindung: via Londen-Heathrow en Miami
Op deze route zijn vluchten via Londen-Heathrow en Miami met een aandeel van 24 % het meest populair.
verbinding
boekingen
2 tussenstops Londen-Heathrow Miami International Airport, FL
34h 33min, vanaf € 571
24 %
directe vlucht
12h 05min, vanaf € 448
18 %
2 tussenstops Philadelphia International Airport, PA Miami International Airport, FL
34h 26min, vanaf € 532
10 %
Retour al vanaf € 439,00
Wie bijvoorbeeld op 05.05.2018 heen en op 13.05.2018 terugvliegt, reist voor € 439,00 bijzonder gunstig. Ten opzichte van de gemiddelde prijs kan 38 % bespaard worden.

€ 439
goedkoop
€ 439
duur
€ 1 187

Vlucht van Amsterdam naar Curacao

De vliegroute Amsterdam Curaçao is de meest populaire richting het Caribisch gebied. De stranden op Curaçao behoren tot de beste van de wereld en het aantal uren zon is er maximaal. Omdat deze bestemming zo geliefd is vertrekken er dagelijks vluchten vanaf Schiphol, maar ook vanaf luchthavens vlak over de grens word het Hato International Airport regelmatig aangevlogen. Voor goedkope vliegtickets AMS CUR, maar ook tickets van Düsseldorf naar Curaçao of Brussel naar Curaçao bent u bij Idealo aan het goede adres.

...

Vliegduur Amsterdam Curaçao

Een vlucht van Amsterdam naar Curaçao duurt tussen de 10 en 12 uur. De exacte vliegtijd verschilt altijd een beetje omdat factoren als windrichting en vliegroute hier een grote rol in spelen. Als men 11 uur aanhoud voor een vlucht van AMS - CUR dan zit men in de goede richting.

...

Goedkope vliegtickets AMS CUR

Door verschillende aanbieders worden vele tickets aangeboden en dat maakt dat er een aardige competitie is op de vliegroute Amsterdam Curaçao. Deze competitie zorgt ervoor dat er zeer voordelige tarieven ontstaan als men bijvoorbeeld buiten het hoogseizoen naar de Nederlandse Antillen vliegt. Ook kan de prijs enorm verschillen als het ticket naar Midden Amerika bijvoorbeeld van Brussel (BRU) Frankfurt (FRA) Düsseldorf (DUS) of Dortmund (DTM) wordt geboekt.

...

Vakantie op de Antillen

Curaçao is niet alleen geliefd wegens haar witte stranden en diepblauwe zee, de typische architectuur in Willemstad, de authentieke haven en de oude forten zijn ook zeker een bezoek waard. Ook voor snorkelen is Curaçao een geweldige bestemming, de koraalriffen die langs de kust te vinden zijn behoren tot de mooiste op aarde.

...