Populairste Airline: KLM
De meeste passagiers op de route Amsterdam – Curacao reizen het liefste met KLM.
KLM
11 %
TUI Airlines Nederland
7 %
Surinam Airways
0 %
Tip: 6 dagen voor vertrek boeken
Om 51 % te besparen boekt u uw ticket het beste 6 dagen voor vertrek .
6 dagen voor vertrek
Vluchten bv. in december bijzonder voordelig
De maand waarin men van Amsterdam naar Curacao reist bepaald de prijs van het ticket. De gunstigste vluchten op deze route worden in september en december gevlogen.
Goedkoopste weekdag: bv. zaterdag
De prijzen variëren per dag van de week. donderdag en zaterdag zijn vliegtickets tot 2 % gunstiger.
De populairste verbinding is nonstop
Met een aandeel van 20 % van alle boekingen zijn directe vluchten de meest geliefde verbindingen op deze route.
verbinding
boekingen
directe vlucht
12h 20min, vanaf € 425
20 %
2 tussenstops Philadelphia International Airport, PA Miami International Airport, FL
34h 40min, vanaf € 587
8 %
Retour al vanaf € 425,00
Op dit moment is deze route het goedkoopst met de heenvlucht op 20-09-18 en de terugvlucht op 04-10-18.

€ 425
goedkoop
€ 425
duur
€ 1 140

Vlucht van Amsterdam naar Curacao

De vliegroute Amsterdam Curaçao is de meest populaire richting het Caribisch gebied. De stranden op Curaçao behoren tot de beste van de wereld en het aantal uren zon is er maximaal. Omdat deze bestemming zo geliefd is vertrekken er dagelijks vluchten vanaf Schiphol, maar ook vanaf luchthavens vlak over de grens word het Hato International Airport regelmatig aangevlogen. Voor goedkope vliegtickets AMS CUR, maar ook tickets van Düsseldorf naar Curaçao of Brussel naar Curaçao bent u bij Idealo aan het goede adres.

...

Vliegduur Amsterdam Curaçao

Een vlucht van Amsterdam naar Curaçao duurt tussen de 10 en 12 uur. De exacte vliegtijd verschilt altijd een beetje omdat factoren als windrichting en vliegroute hier een grote rol in spelen. Als men 11 uur aanhoud voor een vlucht van AMS - CUR dan zit men in de goede richting.

...

Goedkope vliegtickets AMS CUR

Door verschillende aanbieders worden vele tickets aangeboden en dat maakt dat er een aardige competitie is op de vliegroute Amsterdam Curaçao. Deze competitie zorgt ervoor dat er zeer voordelige tarieven ontstaan als men bijvoorbeeld buiten het hoogseizoen naar de Nederlandse Antillen vliegt. Ook kan de prijs enorm verschillen als het ticket naar Midden Amerika bijvoorbeeld van Brussel (BRU) Frankfurt (FRA) Düsseldorf (DUS) of Dortmund (DTM) wordt geboekt.

...

Vakantie op de Antillen

Curaçao is niet alleen geliefd wegens haar witte stranden en diepblauwe zee, de typische architectuur in Willemstad, de authentieke haven en de oude forten zijn ook zeker een bezoek waard. Ook voor snorkelen is Curaçao een geweldige bestemming, de koraalriffen die langs de kust te vinden zijn behoren tot de mooiste op aarde.

...