Populairste Airline: KLM
Op de vliegroute Amsterdam – Curacao kopen de meeste mensen het liefste hun vliegtickets bij KLM.
KLM
19 %
KLM
17 %
TUI Airlines Nederland
7 %
Tip: Op de dag van vertrek boeken
Het beste moment om uw ticket te boeken is ongeveer 0 dagen voor vertrek. Zo kan men tot 59 % besparen.
0 dagen voor vertrek
Goedkoopste maand: januari
Over het hele jaar gezien zijn in januari de goedkoopste vluchten van Amsterdam naar Curacao beschikbaar.
Goedkoopste weekdag: zondag
Het loont zich de om flexibel te zijn, want zondags zijn de tickets op deze route het goedkoopst.
De populairste verbinding is nonstop
Naar Curacao vliegen 28 % van alle reizigers vanaf Amsterdam zonder daarbij te moeten overstappen.
verbinding
boekingen
directe vlucht
10h 55min, vanaf € 410
28 %
2 tussenstops Londen-Heathrow Miami International Airport, FL
20h 17min, vanaf € 592
23 %
1 tussenstop Aruba
12h 40min, vanaf € 531
11 %
Retour al vanaf  € 410,00
Voor maar  € 410,00 krijg je een goedkope heenvlucht op 28.01.2018 en een terugvlucht op 06.02.2018. Tickets zijn op actueel 38 % goedkoper dan gemiddeld.

€ 410
goedkoop
€ 410
duur
€ 1 171

Vlucht van Amsterdam naar Curacao

De vliegroute Amsterdam Curaçao is de meest populaire richting het Caribisch gebied. De stranden op Curaçao behoren tot de beste van de wereld en het aantal uren zon is er maximaal. Omdat deze bestemming zo geliefd is vertrekken er dagelijks vluchten vanaf Schiphol, maar ook vanaf luchthavens vlak over de grens word het Hato International Airport regelmatig aangevlogen. Voor goedkope vliegtickets AMS CUR, maar ook tickets van Düsseldorf naar Curaçao of Brussel naar Curaçao bent u bij Idealo aan het goede adres.

...

Vliegduur Amsterdam Curaçao

Een vlucht van Amsterdam naar Curaçao duurt tussen de 10 en 12 uur. De exacte vliegtijd verschilt altijd een beetje omdat factoren als windrichting en vliegroute hier een grote rol in spelen. Als men 11 uur aanhoud voor een vlucht van AMS - CUR dan zit men in de goede richting.

...

Goedkope vliegtickets AMS CUR

Door verschillende aanbieders worden vele tickets aangeboden en dat maakt dat er een aardige competitie is op de vliegroute Amsterdam Curaçao. Deze competitie zorgt ervoor dat er zeer voordelige tarieven ontstaan als men bijvoorbeeld buiten het hoogseizoen naar de Nederlandse Antillen vliegt. Ook kan de prijs enorm verschillen als het ticket naar Midden Amerika bijvoorbeeld van Brussel (BRU) Frankfurt (FRA) Düsseldorf (DUS) of Dortmund (DTM) wordt geboekt.

...

Vakantie op de Antillen

Curaçao is niet alleen geliefd wegens haar witte stranden en diepblauwe zee, de typische architectuur in Willemstad, de authentieke haven en de oude forten zijn ook zeker een bezoek waard. Ook voor snorkelen is Curaçao een geweldige bestemming, de koraalriffen die langs de kust te vinden zijn behoren tot de mooiste op aarde.

...