Vluchten van Bonaire naar Curacao

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten van Bonaire naar Curacao

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken van Bonaire (BON) naar Curacao (CUR) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen zijn in de afgelopen dagen gezocht en gevonden op idealo. Je kunt ook je eigen zoekopdracht naar Curacao starten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tips en tricks om goedkope vluchten van Bonaire naar Curacao te vinden

Populairste Airline: FlexFlight
FlexFlight, JetAir en Winair zijn op deze route de populairste airlines en worden met een aandeel van 71 % het meest geboekt.
FlexFlight
36 %
JetAir
20 %
Winair
15 %
Goedkoopste weekdag: vrijdag
De beste prijs is afhankelijk van de dag van de week. Op vrijdag kan een vlucht tot 4 % goedkoper geboekt worden.
De populairste verbinding is nonstop
Van Bonaire naar Curacao vliegen 95 % van de mensen zonder tussenstop.
verbinding
boekingen
directe vlucht
vanaf € 174
95 %
1 tussenstop Amsterdam Schiphol
22h 05min, vanaf € 1.644
3 %
1 tussenstop Miami International Airport, FL
22h 28min, vanaf € 1.021
1 %

Nuttige informatie over de vlucht van Bonaire naar Curacao

Ontdek de tropische zandstranden van Curaçao

Voor de Nederlanders is Curaçao één van de meest populaire eilanden in de Caraïben. Niet zo gek, als je er bent zullen veel dingen je doen denken aan Nederland, zoals de grachtenpanden, gevels, koopmanshuizen en natuurlijk de Nederlandse taal. Dus een beetje Nederland, maar dan in een totaal andere omgeving.

Ontdek de natuur en cultuur

 Bij Curaçao denkt men vaak aan de hagelwitte stranden en azuurblauwe zee. Maar het eiland heeft meer te bieden dan dat. Wanneer je geïnteresseerd bent in de koloniale tijd, dan is Curaçao het overwegen waard. Je vindt er veel terug van wat de Nederlanders destijds op het eiland hebben achter gelaten.

Een prima reisbestemming het gehele jaar door

Het hele jaar door kun je op Curaçao goed vertoeven, de temperatuur ligt gemiddeld tussen de 25°C - 30°C. Van oktober tot december is er meer neerslag dan in de rest van het jaar, maar niet in die mate dat er gesproken wordt van een regenseizoen.

Op Curaçao wordt ook feest gevierd, zo is er in mei het Curaçao International Jazz Festival. Op 2 juli is er een nationale feestdag, de 'dag van de vlag Curaçao'. Op 17 augustus is er de Herdenking Slavenopstand van 1795. Deze dag wordt gevierd met verschillende muzikale en culturele evenementen. 

Belangrijk om te weten

Over het algemeen zijn geïmporteerde producten op het eiland relatief duur. Dit kun je compenseren door lokale producten te kopen op kleine marktjes en bootjes aan de kade. Lokale gerechten en producten zijn tot wel 50% goedkoper dan in Nederland.

Wat betreft de veiligheid zijn de toeristische gebieden veilig. Als je daar buiten komt kan het geen kwaad om extra op te letten. Let ook goed op als je zwemt aan de noordkust, de stromingen zijn hier sterk. 

Tips voor vervoer

Er is openbaar vervoer aanwezig op het eiland. Zo kun je met 'Autobus Bedrijf Curaçao' van de luchthaven naar het centrum reizen. Echter wordt het aangeraden om gebruik te maken van een huurauto of taxi op het eiland, het openbaar vervoer rijdt er niet regelmatig. Op de luchthaven zijn taxi's en huurauto's beschikbaar. Een taxirit is goedkoper dan in Nederland. 

Informatie over de vlucht: Bonaire - Curacao

Goedkoopste heenvlucht van € 92,99
Retourvlucht van € 151,99
Vluchttijd min. 00:15 / max. 01:10
Vliegtijd terugvlucht min. 00:15/ max. 01:25
Afstand 76 km
Vluchten per week 34
Vertrekluchthaven Luchthaven Bonaire (BON)
Aankomstluchthaven Luchthaven Curacao (CUR)
Land van bestemming Vluchten naar Nederland
Alternatieve routes naar Nederland
Alternatieve vluchten naar Curacao
Populaire bestemmingen voor doorreizen