Populairste Airline: Winair
Winair, KLM en TUI Airlines Nederland zijn op deze route de populairste airlines en worden met een aandeel van 76 % het meest geboekt.
Winair
30 %
KLM
29 %
TUI Airlines Nederland
17 %
Tip: 6 maanden voor vertrek boeken
Uw ticket boekt u rond 6 maanden voor vertrek het voordeligst. Tot 40 % kan men besparen.
179 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: bv. vrijdag
De goedkoopste dagen voor deze vlucht zijn donderdag en vrijdag. Op deze dagen kan tot 30 % bespaard worden.
De populairste verbinding is nonstop
Naar Amsterdam vliegen 46 % van alle reizigers vanaf Bonaire zonder daarbij te moeten overstappen.
verbinding
boekingen
directe vlucht
09h 20min, vanaf € 530
46 %
1 tussenstop Curacao
12h 00min, vanaf € 651
31 %
2 tussenstops Miami International Airport, FL Philadelphia International Airport, PA
35h 25min, vanaf € 1 255
7 %
Retour al vanaf € 530,00
Op dit moment is deze route het goedkoopst met de heenvlucht op 05-12-19 en de terugvlucht op 06-02-20.

€ 530
goedkoop
€ 530
duur
€ 1 836

Een bezoekje waard!

 Bruisend Amsterdam herbergt de gezellig drukte van een wirwar van straatjes en kanalen. Naast een bezoek aan de bekende musea en andere bezienswaardigheden, kun je gezellig door de stad kuieren of gaan shoppen. Het loont zeker ook de moeite met het gratis pontje aan het Centraal Station over het IJ naar NDSM te gaan: een voormalige scheepswerf die ondertussen is omgetoverd tot een hip cultureel centrum. Probeer voor het meepikken van een concert of film ook eens één van de vele Indonesische, Surinaamse of Antilliaanse eettentjes in de stad.

...

De beste reisperiode

 Door de ligging nabij de Noordzee kent Amsterdam een wisselvallig gematigd maritiem klimaat. Temperaturen verschillen doorheen de maanden, maar de kans op regen is in elk seizoen reëel.

 Er is altijd wel iets te doen in de Nederlandse hoofdstad, maar extra bijzonder is het bijvoorbeeld op 27 april. Het hele land staat dan in teken van de verjaardag van Koning Willem-Alexander. Ook 5 mei is een speciale datum: het einde van de bezetting van nazi-Duitsland wordt gevierd op deze Bevrijdingsdag. In het hele land zijn er festivals en andere muziekevenementen.

...

Voor je vertrekt

 Europese staatsburgers hebben geen visum of inentingen nodig voor deze citytrip, noch zijn er bijzondere veiligheidsrisico’s verbonden aan een verblijf in Amsterdam. Je dient wel rekening te houden met duurdere prijzen in het toeristische hart, die ongeveer 50%-100% hoger kunnen liggen dan de standaardnorm. Hostels in Amsterdam zijn er vanaf €20 per nacht, goedkope hotels starten aan €45.

...

Onderweg in Amsterdam

 Van Schiphol kan je per trein naar Amsterdam Centraal Station in 15 minuten voor ongeveer €4. Bus 197 is een andere optie, die brengt je in 35 minuten naar het Leidseplein. Je kan ook met de taxi, dat kost je €50. Ook in het centrum zijn taxi’s relatief duur: je betaalt €15-20 voor een ritje van 10 minuten. Gelukkig beschikt Amsterdam over een goed openbaar verkeersnet. Een 24uur-ticket kost ongeveer €8 (€3 voor kinderen tussen 4-11jaar). De kaartjes kan je op voorhand aanschaffen, maar worden ook op de meeste trams verkocht.

...