Vluchten van Sint Maarten naar Amsterdam

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten van Sint Maarten naar Amsterdam

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken van Sint Maarten (SXM) naar Amsterdam (AMS) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen zijn in de afgelopen dagen gezocht en gevonden op idealo. Je kunt ook je eigen zoekopdracht naar Amsterdam starten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tips en tricks om goedkope vluchten van Sint Maarten naar Amsterdam te vinden

Populairste Airline: KLM
KLM is met 44 % van alle gemaakte boekingen op deze route de meest populaire luchtvaartmaatschappij.
KLM
44 %
Air France
40 %
American Airlines
4 %
Goedkoopste weekdag: vrijdag
Vergeleken met andere weekdagen zijn vluchten op vrijdag het goedkoopst.
Populairste verbindung: via Parijs-Charles de Gaulle
Vluchten via Parijs-Charles de Gaulle zijn op deze route met 43 % de favoriete keuze.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Parijs-Charles de Gaulle
16h 10min, vanaf € 932
43 %
directe vlucht
12h 20min, vanaf € 860
25 %
2 tussenstops Guadeloupe-Pointe-à-Pitre Parijs-Orly Parijs-Charles de Gaulle
38h 05min, vanaf € 974
10 %

Nuttige informatie over de vlucht van Sint Maarten naar Amsterdam

Amsterdam, de altijd bruisende hoofdstad

Dankzij de vele musea, bezienswaardigheden en de tolerante cultuur is Amsterdam voor velen een populaire bestemming. Voor zowel korte als lange stedentrips is Amsterdam daarom altijd een uitstekende keuze!

De nationale feestdagen

Amsterdam is een schitterende stad die op elk moment van het jaar een moeite van het bezoek meer dan waard is. Wie liever kiest om een speciale gelegenheid mee te maken, kan het best op de nationale feestdag reizen. Op 27 april kleuren de straten en pleinen van Amsterdam oranje voor Koningsdag, de dag dat de verjaardag van koning Willem-Alexander gevierd. De stad verandert die dag in een grote en gezellige vrijmarkt voor jong en oud. Een andere belangrijke feestdag in Nederland is Bevrijdingsdag op 5 mei. Op deze dag wordt het einde van de bezetting door Nazi-Duitsland, ten tijde van de Tweede Wereldoorlog, gevierd. Door het hele land, en ook in Amsterdam, worden veel activiteiten gehouden om de vrijheid te vieren. Met name de festivals en vele muziekpodia worden in grote getale bezocht. 

De kosten

Amsterdam is relatief gezien een dure stad. Met name in het toeristische centrum kunnen de prijzen op een terras of restaurant rond de 50 tot 100% duurder zijn dan voor Nederlandse begrippen gebruikelijk is. De goedkopere hotels hanteren een tarief vanaf 45 euro per nacht.

Vervoer in en naar Amsterdam

Schiphol is gunstig gelegen ten opzichte van Amsterdam. De trein brengt u voor ongeveer 4 euro in een kwartier van het vliegveld naar het hart van de stad. Bus 197 brengt u in ongeveer 35 minuten naar het Leidseplein. Een taxi behoort ook tot de mogelijkheden maar is fors duurder. Een ritje kost naar schatting rond de 50 euro. Om vervelende verrassingen te voorkomen wordt het aangeraden om vooraf een prijs af te spreken. Voor het reizen in de stad wordt het openbaar vervoer aanbevolen. Het netwerk in Amsterdam is uitstekend: de trams, bussen en metro's rijden frequent en er is altijd wel een halte in de buurt. Een 24-uurs ticket voor het openbaar vervoer kost ongeveer 8 euro. 

Informatie over de vlucht: Sint Maarten - Amsterdam

Goedkoopste heenvlucht van € 719,00
Retourvlucht van € 762,00
Vluchttijd min. 11:05
Vliegtijd terugvlucht min. 09:05
Afstand 6941 km
Vluchten per week 3
Vertrekluchthaven Luchthaven Sint Maarten-Princess Juliana International Airport (SXM)
Aankomstluchthaven Luchthaven Amsterdam Schiphol (AMS)
Land van bestemming Vluchten naar Nederland
Alternatieve routes naar Nederland
Alternatieve vluchten naar Amsterdam
Populaire bestemmingen voor doorreizen