Populairste Airline: Delta
De route Sint Maarten – Amsterdam word het meeste geboekt bij Delta.
Delta
11 %
KLM
5 %
Tip: 5 maanden voor vertrek boeken
Bij een boeking 5 maanden voor je vlucht is de beste prijs te verwachten. Zo kan er tot 59 % bespaard worden.
164 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: vrijdag
De prijzen variëren per dag van de week. vrijdag zijn vliegtickets tot 9 % gunstiger.
Populairste verbindung: via Guadeloupe-Pointe-à-Pitre, Parijs-Orly en Parijs-Charles de Gaulle
Met 38 % van alle gemaakte boekingen is de route via Guadeloupe-Pointe-à-Pitre, Parijs-Orly en Parijs-Charles de Gaulle het meest populair.
verbinding
boekingen
2 tussenstops Guadeloupe-Pointe-à-Pitre Parijs-Orly Parijs-Charles de Gaulle
17h 00min, vanaf € 939
38 %
1 tussenstop New York - John F. Kennedy International Airport, NY
16h 31min, vanaf € 1 324
25 %
2 tussenstops Charlotte Douglas International Airport, NC Philadelphia International Airport, PA
33h 55min, vanaf € 1 168
19 %
Retour al vanaf € 857,00
Op dit moment is deze route het goedkoopst met de heenvlucht op 17-01-20 en de terugvlucht op 24-01-20.

€ 857
goedkoop
€ 857
duur
€ 1 352

Amsterdam, de altijd bruisende hoofdstad

Dankzij de vele musea, bezienswaardigheden en de tolerante cultuur is Amsterdam voor velen een populaire bestemming. Voor zowel korte als lange stedentrips is Amsterdam daarom altijd een uitstekende keuze!

...

De nationale feestdagen

Amsterdam is een schitterende stad die op elk moment van het jaar een moeite van het bezoek meer dan waard is. Wie liever kiest om een speciale gelegenheid mee te maken, kan het best op de nationale feestdag reizen. Op 27 april kleuren de straten en pleinen van Amsterdam oranje voor Koningsdag, de dag dat de verjaardag van koning Willem-Alexander gevierd. De stad verandert die dag in een grote en gezellige vrijmarkt voor jong en oud. Een andere belangrijke feestdag in Nederland is Bevrijdingsdag op 5 mei. Op deze dag wordt het einde van de bezetting door Nazi-Duitsland, ten tijde van de Tweede Wereldoorlog, gevierd. Door het hele land, en ook in Amsterdam, worden veel activiteiten gehouden om de vrijheid te vieren. Met name de festivals en vele muziekpodia worden in grote getale bezocht. 

...

De kosten

Amsterdam is relatief gezien een dure stad. Met name in het toeristische centrum kunnen de prijzen op een terras of restaurant rond de 50 tot 100% duurder zijn dan voor Nederlandse begrippen gebruikelijk is. De goedkopere hotels hanteren een tarief vanaf 45 euro per nacht.

...

Vervoer in en naar Amsterdam

Schiphol is gunstig gelegen ten opzichte van Amsterdam. De trein brengt u voor ongeveer 4 euro in een kwartier van het vliegveld naar het hart van de stad. Bus 197 brengt u in ongeveer 35 minuten naar het Leidseplein. Een taxi behoort ook tot de mogelijkheden maar is fors duurder. Een ritje kost naar schatting rond de 50 euro. Om vervelende verrassingen te voorkomen wordt het aangeraden om vooraf een prijs af te spreken. Voor het reizen in de stad wordt het openbaar vervoer aanbevolen. Het netwerk in Amsterdam is uitstekend: de trams, bussen en metro's rijden frequent en er is altijd wel een halte in de buurt. Een 24-uurs ticket voor het openbaar vervoer kost ongeveer 8 euro. 

...