Vluchten van Curacao naar Aruba

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten van Curacao naar Aruba

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken van Curacao (CUR) naar Aruba (AUA) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen zijn in de afgelopen dagen gezocht en gevonden op idealo. Je kunt ook je eigen zoekopdracht naar Aruba starten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tips en tricks om goedkope vluchten van Curacao naar Aruba te vinden

Populairste Airline: Winair
Op de vliegroute Curacao – Aruba kopen de meeste mensen het liefste hun vliegtickets bij Winair.
Winair
47 %
JetAir
19 %
FlexFlight
17 %
Tip: Op de dag van vertrek boeken
Het beste moment om op deze bestemming een vlucht te boeken is 0 dagen voor vertrek. Dit kan een besparing van tot 72 % ten opzichte van de gemiddelde ticketprijs opleveren.
0 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: woensdag
Vergeleken met andere weekdagen zijn vluchten op woensdag het goedkoopst.
De populairste verbinding is nonstop
De vliegroute Curacao – Aruba boeken 98 % van alle passagiers hun tickets als directe vlucht.
verbinding
boekingen
directe vlucht
vanaf € 222
98 %
1 tussenstop Santo Domingo, Dominican Republic
03h 35min, vanaf € 730
1 %
1 tussenstop Bogota
22h 05min, vanaf € 553
0 %

Nuttige informatie over de vlucht van Curacao naar Aruba

Aruba: de Nederlandse versie van het paradijs

Parelwitte stranden met palmbomen en een helderblauwe hemel. Het lichte geruis van de zee op de achtergrond terwijl je rustig je boek zit te lezen of in het azuurblauwe water net even afkoelt van de hete temperaturen. Deze decorsetting vind je makkelijk in Aruba, het Nederlandse eiland ten noorden van Venezuela. Met zijn pastelkleurige huizen en de ongerepte natuur van het Arikok NP vind je hier een dichte benadering van het paradijs.

365 dagen zomer

Winter of zomer? Dat maakt niet uit op dit eiland want met een gemiddelde jaartemperatuur van rond de 29 graden is het al moeilijk om er een koele dag uit te kiezen. Op 25 januari wordt Betico Croes-dag gevierd in Oranjestad, naar aanlang van de verjaardag van deze onderwijzer die centraal stond in de onafhankelijkheid van Nederland. In juni vindt het Aruba Internationaal Film festival plaats, dat met zijn aangename setting heel wat potentieel heeft . Oktober staat dan weer in het teken van het Carribean Sea Jazz festival, dat op iedere jazzliefhebber zijn lijstje zou moeten staan.

Tax-free shoppen

Deze versie van het paradijs is qua levensonderhoud iets duurder dan Nederland. Op restaurant gaan of genieten van een cocktail zal dus een stuk meer uit je budget nemen. Luxe artikelen zoals merkkleding en parfums daarentegen zijn niet onderworpen aan belasting en zijn dus aanzienlijk goedkoper op Aruba in vergelijking met Nederland.

Huurauto

Vanaf de luchthaven kun je makkelijk de bus nemen naar verschillende plekken op het eiland. Deze Arabus rijdt op regelmatige basis en is betrouwbaar en goedkoop. Wie liever met de taxi op zijn bestemming komt zal aangenaam verrast zijn. Ook bij deze liggen de prijzen een stuk lager dan in Nederland. Toeristen die liever een groter stuk van het eiland verkennen zijn misschien beter af met een huurauto. Deze valt makkelijk af te halen aan de luchthaven en is aan te raden. Overnachtingen op het eiland Aruba zijn relatief duur. Een nacht boeken in een hostel zal je al snel 50 dollar kosten en wie liever verblijft in een hotel of appartement zal al makkelijk 70 dollar of meer mogen neertellen per nacht.


Informatie over de vlucht: Curacao - Aruba

Goedkoopste heenvlucht van € 135,00
Retourvlucht van € 194,99
Vluchttijd min. 00:25 / max. 01:20
Vliegtijd terugvlucht min. 00:25/ max. 01:20
Afstand 120 km
Vluchten per week 49
Vertrekluchthaven Curacao (CUR)
Aankomstluchthaven Aruba (AUA)
Land van bestemming Aruba
Alternatieve vluchten naar Aruba
Populaire bestemmingen voor doorreizen
Vliegbestemmingen met een vergelijkbare prijs