Vluchten naar Aruba

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten naar Aruba

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken naar Aruba (AUA) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen voor Aruba zijn de afgelopen dagen met onze vlucht-zoekopdracht gevonden. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Aruba reistips

Aruba, een tropisch paradijs in het Caribische gebied

Het hele jaar heerlijk weer en de uitzonderlijk mooie natuurlijke schoonheid van het eiland maken Aruba tot een geliefde vakantiebestemming. Zo kan u prima vertoeven op de hagelwitte stranden, die tot de mooiste van de wereld behoren. Of als u wat meer avontuurlijker bent ingesteld gaat u duiken om te genieten van de prachtige riffen en vissen. Zo is Aruba een prachtig tropisch paradijs in het Caribische gebied.

Gunstig klimaat

Door het gunstige klimaat kan je het hele jaar, wanneer je maar wilt op vakantie gaan naar Aruba. Aruba heeft een tropisch klimaat en de temperatuur is gemiddeld gedurende het jaar rond de 29 graden. Verder heb je op Aruba nog een aantal evenementen die de moeite waard zijn. Zo vieren de Arubanen in Oranjestad op 25 januari de dag van de onderwijzer Betico-Croes, die centraal staat in de onafhankelijkheid van Nederland. In Juni vindt het Aruba international film Festival plaats en in oktober is het grote muziekspektakel Carribean Sea Jazz Festival.

Auto huren aan te raden

Als je naar Aruba reist heb je een geldig paspoort nodig. Voor Aruba heb je geen speciale inentingen nodig. Aruba staat te boek als veilig eiland, maar het is wel raadzaam om uw waardevolle spullen op te bergen in een kluis. Verder is het aan te raden als u op het eiland bent om een auto te huren, zodat u een mooie rondrit over het eiland kan maken. Breng zeker een bezoek aan de prachtige stranden en ook duiken is meer dan de moeite waard.

Neem de Arubus

Vanaf het vliegveld kunt u de bus nemen van Arubus, wat betrouwbaar is en een goed netwerk heeft. Vanaf de luchthaven heeft deze gunstige verbindingen naar diverse plaatsen op het eiland. Een taxi is betaalbaar, maar een betere optie is een auto huren. Het boeken van een hostel of hotel is vrij prijzig op Aruba. Zo betaal je voor een hostel vanaf 50$ en bij een hotel vanaf 70$. Ondanks dat de overnachtingen vrij prijzig zijn, is een vakantie naar het tropische paradijs Aruba meer dan de moeite waard.