idealo Preisfinderidealo Preisfinder - Finde den niedrigsten Flugpreis nach Abflugsort und Datum
LANG_widget_price_headline_widget
LANG_widget_price_interface_add_inbound
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound

Bogota reistips

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Bogota?

Vanaf Amsterdam en Brussel vertrekken elke week meerdere vluchten naar de Colombiaanse hoofdstad Bogota. KLM is echter de enige luchtvaartmaatschappij die rechtstreeks van Amsterdam naar Bogota vliegt. Andere luchtvaartmaatschappijen zoals Interjet, Air France, Air Canada, Copa Airlines, Iberia, American Airlines, Avianca, Deutsche Lufthansa, Air Europa Lineas Aereas en Aeroméxico vliegen vanaf Amsterdam of Brussel naar Bogota met één of meerdere tussenstops.

Wat is de beste tijd om naar Bogota te reizen?

Bogota is, mits je je kleding er op aanpast, het hele jaar door een geschikte bestemming om naar toe te reizen. Bogota kent namelijk een gematigd zeeklimaat. Het weer in de stad is hierdoor in alle seizoenen vrij stabiel, met temperaturen rond de 20 graden. Wel kan er het hele jaar door flink wat neerslag vallen. De maanden december tot en met februari zijn het droogst, maar houd er in deze periode wel rekening mee dat het ’s nachts licht kan vriezen.

Wat mag men in Bogota niet missen?

Bogota is een gezellige en bruisende miljoenenstad waar toeristen het echte Colombia kunnen leren kennen. Ontdek Bogota bijvoorbeeld op de fiets, of maak een wandeling door het historische stadscentrum La Calendelaría. Wil je even aan de drukte van de stad ontsnappen? Bezoek dan het park Simón Bolívar of de botanische tuin. Ook een food- of koffietour is een aanrader tijdens een verblijf in de stad. Het mooiste uitzicht is te vinden op de Mount Monseratte. Vanaf deze berg, waar ook een kerk en klooster staan, kun je prachtig uitkijken over Bogota.

Meest voorkomende verbindingen vanaf Bogota
Topvliegroutes