idealo Preisfinderidealo Preisfinder - Finde den niedrigsten Flugpreis nach Abflugdatum
LANG_widget_price_headline_widget
LANG_widget_price_interface_add_inbound
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound

Tips en tricks om goedkope vluchten van Bonaire naar Aruba te vinden

Tip: 2 maanden voor vertrek boeken
Uw ticket boekt u rond 2 maanden voor vertrek het voordeligst. Tot 21 % kan men besparen.
59 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: bv. vrijdag
De prijzen variëren per dag van de week. donderdag en vrijdag zijn vliegtickets tot 1 % gunstiger.
Populairste verbindung: via Curacao
Vluchten via Curacao zijn op deze route met 75 % de favoriete keuze.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Curacao
04h 10min, vanaf € 257
75 %
1 tussenstop Amsterdam Schiphol
20h 55min, vanaf € 602
10 %
1 tussenstop Sint Maarten-Princess Juliana International Airport
27h 40min, vanaf € 280
5 %

Nuttige informatie over de vlucht van Bonaire naar Aruba

Nederlandse vakantiebestemming in de Cariben

Het eiland Aruba ligt in de Caribische Zee voor de kust van Venezuela. De stranden, woeste natuur en brede winkelstraten van de hoofdstad Oranjestad maken dat een vakantie op Aruba voor iedereen wat te bieden heeft.

Altijd zomer op Aruba

Het eiland is in de eerste plaats natuurlijk ideaal voor zonaanbidders en strandliefhebbers. Door zijn zuidelijke ligging is het op Aruba namelijk het hele jaar door zomers warm. Er heerst dan ook een tropisch klimaat. De gemiddelde temperatuur ligt rond 29 graden Celsius, met in de warmste maanden uitschieters naar boven. In de loop van het jaar worden op het vakantie-eiland diverse interessante evenementen georganiseerd. In Oranjestad is 25 januari een belangrijke feestdag. Dan wordt Betico Croes geëerd. Deze onderwijzer speelde een grote rol in het Arubaanse streven naar onafhankelijkheid van Nederland. Filmliefhebbers kunnen in juni het Aruba International Film Festival bezoeken, terwijl in oktober het Carribean Sea Jazz festival plaatsvindt.

Shoppingparadijs voor luxe inkopen

Aruba heeft binnen het Koninkrijk der Nederlanden de status van een op zichzelf staand land. Wie het eiland bezoekt heeft dus aan een paspoort genoeg en hoeft vooraf geen visum of reispapieren aan te vragen. De prijzen voor boodschappen en andere eerste levensbehoeften liggen wat hoger dan in Nederland. Het eiland is echter belastingvrij, wat vooral goed uitpakt voor veel luxe artikelen. Zo kunnen bijvoorbeeld parfum en merkkleding op Aruba juist een stuk voordeliger worden gekocht.

Uitstekend openbaar vervoer

Het belangrijkste vliegveld van het eiland is de Internationale Luchthaven Koningin Beatrix bij Oranjestad. Hiervandaan onderhoudt de busmaatschappij Arubus verbindingen naar allerlei bestemmingen op Aruba. De bussen van Arubus zijn tevens binnen de steden actief en vormen daar een betrouwbare vorm van openbaar vervoer. Met de taxi kan eveneens relatief voordelig worden gereisd. Verder zijn er in de omgeving van het vliegveld diverse mogelijkheden om een auto te huren. Net als de gemiddelde prijzen in de supermarkt liggen ook de tarieven voor een overnachting vrij hoog. Voor een slaapplaats in een hostel moet ongeveer vijftig Amerikaanse dollar worden betaald. Overnachten in een hotel of appartement kan vanaf circa zeventig Amerikaanse dollar.

Informatie over de vlucht Bonaire - Aruba
Voordelige rechtstreekse vluchten
Vluchtinformatie Bonaire - Aruba
  • Afstand: 194 km
  • Vluchten per week: 3
Topvliegroutes