Vluchten van Aruba naar Miami

Tips en tricks om goedkope vluchten van Aruba naar Miami te vinden

Populairste Airline: American Airlines
Op de route Aruba – Miami worden de meeste vluchten verzorgt door American Airlines.
American Airlines
17 %
Iberia
5 %
British Airways
3 %
Tip: 4 maanden voor vertrek boeken
Om 43 % te besparen boekt u uw ticket het beste 4 maanden voor vertrek .
120 dagen voor vertrek
De populairste verbinding is nonstop
Met 36 % directe vluchten word deze route het meest zonder tussenstop geboekt.
verbinding
boekingen
directe vlucht
03h 00min, vanaf € 246
36 %
1 tussenstop Panama City-Tocumen International
06h 25min, vanaf € 238
20 %
1 tussenstop Charlotte Douglas International Airport, NC
29h 47min, vanaf € 360
15 %

Nuttige informatie over de vlucht van Aruba naar Miami

Magisch Miami

Miami ligt in het zuidoosten van Florida. Dankzij de mooie stranden, het Cubaans geïnspireerde eten en de Art deco-architectuur is Miami een van de grootste toeristische trekpleisters vanSunshine State.

Miami is hot

Miami is letterlijke en figuurlijk hot. De stad dankt zijn bekendheid ondermeer aan de televisieserie Miami Vice en het mooie klimaat. Sinds de jaren zeventig is Miami een populaire bestemming voor een citytrip.

Tropische trip

Het hele jaar heeft Miami warme temperaturen. Klimaat technisch is het in maart tot en met mei de beste tijd om de stad te bezoeken. In juni tot en met november is het orkaanseizoen in Florida. De staat kan dan te maken krijgen met orkanen en tropische stormen. Het hele jaar door is er genoeg te beleven in Miami. Het Orange Bowl festival in januari is het hoogtepunt van het voetbalseizoen met een parade door de stad. Begin maart staat de stad in het teken van carnaval. Dit speelt zich vooral af in de buurt Little Havana met als hoogtepunt de 'Calle Ocho' waar iedereen salsa danst op de straten. Vier juli is de stad blauw, wit en rood geschilderd voor de nationale feestdag Independence Day.

Voorbereid op vakantie

Nederlandse staatsburgers krijgen een verblijfsvergunning voor 90 dagen. Vraag wel van te voren het elektronische inreisvisum (ESTA) aan. Inentingen voor hepatitis A, tyfus, tetanus en difterie worden aanbevolen maar zijn niet verplicht. Carnaval is populair bij toeristen en de hotels zijn rond deze tijd vaak snel volgeboekt. Het is aan te raden lang van te voren een hotel te boeken om zeker te zijn van een slaapplaats.

Vervoer in de VS

In Downtown Miami is het mogelijk elektrische Metromover te nemen, deze is gratis te gebruiken. Openbaar vervoer tussen de luchthaven van Miami en het centrum kan onder andere met de Miami Mover, de Metrorail, diverse metro bussen, de trein (Tri-Rail) en Greyhound bussen. Een enkele reis met de Metrorail / Metro Bus kost rond de $2,25. Taxi's zijn prijzig: een rit van 3 km kost rond de $15.


 

Informatie over de vlucht Aruba - Miami
Voordelige rechtstreekse vluchten
Vluchtinformatie Aruba - Miami
  • Vluchttijd: min. 03:00 / max. 04:00
  • Afstand: 1830 km
  • Vluchten per week: 34
  • Vliegtijd terugvlucht: min. 02:00 / max. 03:00
Topvliegroutes