Populairste Airline: American Airlines
De populairste airlines op de route Aruba – Miami zijn met 43 % American Airlines, Surinam Airways en Aruba Airlines.
American Airlines
27 %
Surinam Airways
12 %
Aruba Airlines
4 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
Bij een boeking 3 maanden voor je vlucht is de beste prijs te verwachten. Zo kan er tot 69 % bespaard worden.
96 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: bv. donderdag
Het laagst zijn de ticketprijzen woensdags en donderdags. Hier reis je tot 18 % goedkoper.
De populairste verbinding is nonstop
Met 42 % directe vluchten word deze route het meest zonder tussenstop geboekt.
verbinding
boekingen
directe vlucht
03h 01min, vanaf € 241
42 %
2 tussenstops Bogota Cartagena
19h 02min, vanaf € 389
16 %
1 tussenstop Bogota
08h 03min, vanaf € 403
9 %
Retour al vanaf € 234,00
Op dit moment is deze route het goedkoopst met de heenvlucht op 18.06.2018 en de terugvlucht op 20.06.2018. Via onze site bespaart u tot 26 % voor vluchten op deze route.

€ 234
goedkoop
€ 202
duur
€ 497

Magisch Miami

Miami ligt in het zuidoosten van Florida. Dankzij de mooie stranden, het Cubaans geïnspireerde eten en de Art deco-architectuur is Miami een van de grootste toeristische trekpleisters vanSunshine State.

...

Miami is hot

Miami is letterlijke en figuurlijk hot. De stad dankt zijn bekendheid ondermeer aan de televisieserie Miami Vice en het mooie klimaat. Sinds de jaren zeventig is Miami een populaire bestemming voor een citytrip.

Tropische trip

Het hele jaar heeft Miami warme temperaturen. Klimaat technisch is het in maart tot en met mei de beste tijd om de stad te bezoeken. In juni tot en met november is het orkaanseizoen in Florida. De staat kan dan te maken krijgen met orkanen en tropische stormen. Het hele jaar door is er genoeg te beleven in Miami. Het Orange Bowl festival in januari is het hoogtepunt van het voetbalseizoen met een parade door de stad. Begin maart staat de stad in het teken van carnaval. Dit speelt zich vooral af in de buurt Little Havana met als hoogtepunt de 'Calle Ocho' waar iedereen salsa danst op de straten. Vier juli is de stad blauw, wit en rood geschilderd voor de nationale feestdag Independence Day.

...

Voorbereid op vakantie

Nederlandse staatsburgers krijgen een verblijfsvergunning voor 90 dagen. Vraag wel van te voren het elektronische inreisvisum (ESTA) aan. Inentingen voor hepatitis A, tyfus, tetanus en difterie worden aanbevolen maar zijn niet verplicht. Carnaval is populair bij toeristen en de hotels zijn rond deze tijd vaak snel volgeboekt. Het is aan te raden lang van te voren een hotel te boeken om zeker te zijn van een slaapplaats.

...

Vervoer in de VS

In Downtown Miami is het mogelijk elektrische Metromover te nemen, deze is gratis te gebruiken. Openbaar vervoer tussen de luchthaven van Miami en het centrum kan onder andere met de Miami Mover, de Metrorail, diverse metro bussen, de trein (Tri-Rail) en Greyhound bussen. Een enkele reis met de Metrorail / Metro Bus kost rond de $2,25. Taxi's zijn prijzig: een rit van 3 km kost rond de $15.

 

...