Populairste Airline: American Airlines
American Airlines, American Airlines en Aruba Airlines zijn op deze route de populairste airlines en worden met een aandeel van 26 % het meest geboekt.
American Airlines
14 %
American Airlines
10 %
Aruba Airlines
2 %
Tip: 6 weken voor vertrek boeken
Uw ticket boekt u rond 6 weken voor vertrek het voordeligst. Tot 53 % kan men besparen.
43 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: zaterdag
De beste prijs is afhankelijk van de dag van de week. Op zaterdag kan een vlucht tot 19 % goedkoper geboekt worden.
Populairste verbindung: via Bogota
25 % van alle gemaakte boekingen gaan voor de route met tussenstop in Bogota.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Bogota
24h 33min, vanaf € 412
25 %
1 tussenstop Charlotte Douglas International Airport, NC
26h 01min, vanaf € 222
19 %
directe vlucht
03h 10min, vanaf € 246
18 %
Retour al vanaf  € 192,00
De Ticketprijs voor een vlucht op 20.01.2018 inclusief terugvlucht op 21.01.2018 is op dit moment  € 192,00. Dit is een besparing van 42 % ten opzichte van de gemiddelde prijs.

€ 192
goedkoop
€ 192
duur
€ 548

Magisch Miami

Miami ligt in het zuidoosten van Florida. Dankzij de mooie stranden, het Cubaans geïnspireerde eten en de Art deco-architectuur is Miami een van de grootste toeristische trekpleisters vanSunshine State.

...

Miami is hot

Miami is letterlijke en figuurlijk hot. De stad dankt zijn bekendheid ondermeer aan de televisieserie Miami Vice en het mooie klimaat. Sinds de jaren zeventig is Miami een populaire bestemming voor een citytrip.

Tropische trip

Het hele jaar heeft Miami warme temperaturen. Klimaat technisch is het in maart tot en met mei de beste tijd om de stad te bezoeken. In juni tot en met november is het orkaanseizoen in Florida. De staat kan dan te maken krijgen met orkanen en tropische stormen. Het hele jaar door is er genoeg te beleven in Miami. Het Orange Bowl festival in januari is het hoogtepunt van het voetbalseizoen met een parade door de stad. Begin maart staat de stad in het teken van carnaval. Dit speelt zich vooral af in de buurt Little Havana met als hoogtepunt de 'Calle Ocho' waar iedereen salsa danst op de straten. Vier juli is de stad blauw, wit en rood geschilderd voor de nationale feestdag Independence Day.

...

Voorbereid op vakantie

Nederlandse staatsburgers krijgen een verblijfsvergunning voor 90 dagen. Vraag wel van te voren het elektronische inreisvisum (ESTA) aan. Inentingen voor hepatitis A, tyfus, tetanus en difterie worden aanbevolen maar zijn niet verplicht. Carnaval is populair bij toeristen en de hotels zijn rond deze tijd vaak snel volgeboekt. Het is aan te raden lang van te voren een hotel te boeken om zeker te zijn van een slaapplaats.

...

Vervoer in de VS

In Downtown Miami is het mogelijk elektrische Metromover te nemen, deze is gratis te gebruiken. Openbaar vervoer tussen de luchthaven van Miami en het centrum kan onder andere met de Miami Mover, de Metrorail, diverse metro bussen, de trein (Tri-Rail) en Greyhound bussen. Een enkele reis met de Metrorail / Metro Bus kost rond de $2,25. Taxi's zijn prijzig: een rit van 3 km kost rond de $15.

 

...