Vluchten van Miami naar Curacao

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten van Miami naar Curacao

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken van Miami (MIA) naar Curacao (CUR) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen zijn in de afgelopen dagen gezocht en gevonden op idealo. Je kunt ook je eigen zoekopdracht naar Curacao starten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tips en tricks om goedkope vluchten van Miami naar Curacao te vinden

Populairste Airline: Copa
Met 53 % besluiten de meeste reizigers voor deze route om te vliegen met Copa.
Copa
53 %
Avianca
34 %
JetBlue Airways
6 %
Populairste verbindung: via Panama City
Van alle vluchten is de route via Panama City met 63 % van alle boekingen het meest gevraagd.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Panama City-Tocumen International
27h 50min, vanaf € 405
63 %
2 tussenstops Medellin Bogota
22h 00min, vanaf € 376
15 %
1 tussenstop Bogota
08h 55min, vanaf € 253
12 %

Nuttige informatie over de vlucht van Miami naar Curacao

Geniet van het zonovergoten Curaçao

Een populaire vakantiebestemming is Curaçao, één van de ABC-eilanden. Terecht! Het eiland biedt witte stranden, blauwe zeeën, maar ook een rijke historie. Ideaal voor een ontspannen of juist actieve vakantie.

Aangename temperatuur en gezellige feestdagen

Het weer op Curaçao is constant, en ligt doorgaans rond de 25°C - 30°C. Hoewel er officieel geen regenseizoen is, valt er in de maanden oktober tot en met december aanzienlijk meer neerslag.

Er zijn verschillende feestdagen en festivals die Curaçao een bezoek waard maken. Zo wordt er elk jaar in mei het Curaçao International Jazz Festival georganiseerd. Verder wordt op 2 juli de “dag van de vlag van Curaçao” gevierd, een nationale feestdag. De Herdenking Slavenopstand van 1975 valt op 17 augustus en gaat gepaard met verschillende muzikale en culturele evenementen. 

Tips voor een onvergetelijk verblijf

De witte stranden en blauwe zeeën zijn een lust voor het oog. Binnen de toeristische gebieden kun je veilig en naar hartenlust zwemmen. Je kunt er ook voor kiezen om andere stranden te verkennen. Gebruik hierbij wel jouw gezond verstand. Als je twijfelt aan de veiligheid van de zee, ga er vooral niet zwemmen. Let met name op de noordkust van het eiland. Hier zijn sterke stromingen.

Afhankelijk van waar jij jouw aankopen doet, kunnen de kosten hoger of lager uitvallen dan je gewend bent in Nederland. In supermarkten vindt je bekende en geïmporteerde producten, die over het algemeen duurder zijn. Lokale producten en rechten zijn echter aanzienlijk goedkoper. Soms tot 50% goedkoper vergeleken met Nederland!

Verken het eiland per taxi of huurauto

Direct op het vliegveld kun je middels taxi’s, huurauto’s of openbaar vervoer naar jouw accommodatie. De prijzen van een overnachting beginnen vanaf 35 dollar per nacht. Daarna lopen de prijzen op. Hoe hoog hangt af van jouw voorkeur. Als je eenmaal ingecheckt bent, is het tijd om het eiland te verkennen. Het wordt aangeraden om gebruik te maken van de taxi of een huurauto. Er is openbaar vervoer, maar dit is niet te vergelijken met het openbaar vervoer in Nederland. 

Informatie over de vlucht: Miami - Curacao

Retourvlucht van € 333,82
Vluchttijd min. 02:46 / max. 02:58
Vliegtijd terugvlucht min. 03:14/ max. 03:23
Afstand 1925 km
Vluchten per week 24
Vertrekluchthaven Luchthaven Miami International Airport, FL (MIA)
Land van vertrek Vluchten vanuit Verenigde Staten
Aankomstluchthaven Luchthaven Curacao (CUR)
Land van bestemming Vluchten naar Nederland
Alternatieve routes naar Nederland
Alternatieve vluchten naar Curacao