Populairste Airline: bv. KLM, Qatar Airways
Op de route Jakarta - Soekarno-Hatta International – Amsterdam word bij voorkeur met KLM gevlogen.
KLM
6 %
Qatar Airways
6 %
Garuda Indonesia
3 %
Tip: 5 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om uw ticket te boeken is ongeveer 5 maanden voor vertrek. Zo kan men tot 75 % besparen.
144 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: donderdag
De prijzen variëren per dag van de week. donderdag zijn vliegtickets tot 11 % gunstiger.
De populairste verbinding is nonstop
Naar Amsterdam vliegen 9 % van alle reizigers vanaf Jakarta - Soekarno-Hatta International zonder daarbij te moeten overstappen.
verbinding
boekingen
directe vlucht
16h 30min, vanaf € 593
9 %
1 tussenstop Kuala Lumpur-International Airport
16h 30min, vanaf € 607
8 %
2 tussenstops Singapore-Changi Airport Delhi-Indira Gandhi
21h 30min, vanaf € 538
7 %
Retour al vanaf € 513,00
Een retourvlucht voor slechts € 513,00 krijg je bijvoorbeeld met een heenvlucht op 31-01-19 en een terugvlucht op 12-02-19.

€ 513
goedkoop
€ 513
duur
€ 913

Een paar dagen uit in Amsterdam

Amsterdam behoeft eigenlijk maar weinig introductie maar toch is het handig om te weten wat de leukste plekjes zijn van de onze hoofdstad en welke periode het meest geschikt is om de stad te bezoeken.

...

De zomer is bij uitstek geschikt

 Amsterdam is uiteraard een stad die het hele jaar door de moeite waard is maar de zomer is wellicht de meest aantrekkelijke periode om Amsterdam te bezoeken. Amsterdam is vooral een wandel en openbaar vervoer stad. Vrijwel alle bezienswaardigheden in de binnenstad zijn te voet of met een korte tramrit bereikbaar en welke periode is dan beter om al wandelend door de stad te slenteren als de zomer? Amsterdam biedt in die zomerperiode ook meer dan genoeg festivals die verspreid over de stad te vinden zijn.

...

Op welke manier naar Amsterdam reizen

 Amsterdam kan op vele manieren bereikt worden. Uiteraard kunt u de stad bereiken met de auto en uw auto parkeren in één van de vele parkeergarages maar eerlijk gezegd is het niet aan te raden om met de auto naar Amsterdam te gaan. Vanuit de omgeving zijn er vele mogelijkheden om met de bus, de tram of met de trein naar de hoofdstad af te reizen. Vanuit Amstelveen kan de stad met tramlijn 5 bereikt worden, vanuit Schiphol rijden er treinen naar het Centraal Station en vanuit de omliggende gemeentes zijn er meer dan voldoende busverbindingen die naar het Centraal Station en enkele andere stations zoals het Amstelstation rijden. Er zijn dus meer dan genoeg mogelijkheden om de stad comfortabel zonder de auto te bereiken. Binnen de stad kan men eventueel een taxi nemen maar het is daarbij wel zaak om van tevoren afspraken te maken met de chauffeurs over de prijs. Want taxi's kunnen erg duur uitvallen in Amsterdam.

...