Vluchten van Brussel naar Denpasar

Tips en tricks om goedkope vluchten van Brussel naar Denpasar te vinden

Populairste Airline: Turkish Airlines
De route Brussel – Denpasar word het meeste geboekt bij Turkish Airlines.
Turkish Airlines
7 %
Emirates
6 %
Qatar Airways
5 %
Tip: 6 maanden voor vertrek boeken
6 maanden voor de reis zijn de ticketprijzen in de regel bijzonder voordelig.
179 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: zaterdag
De prijzen variëren per dag van de week. zaterdag zijn vliegtickets tot 7 % gunstiger.
Populairste verbindung: via Londen-Heathrow en Kuala Lumpur
Met 14 % van alle gemaakte boekingen is de route via Londen-Heathrow en Kuala Lumpur het meest populair.
verbinding
boekingen
2 tussenstops Londen-Heathrow Kuala Lumpur-International Airport
26h 55min, vanaf € 587
14 %
2 tussenstops Frankfurt-Main Singapore-Changi Airport
18h 55min, vanaf € 559
10 %
1 tussenstop Dubai
18h 35min, vanaf € 615
8 %

Nuttige informatie over de vlucht van Brussel naar Denpasar

Bali, het paradijs op aarde

Met groene rijstvelden, indrukwekkende tempels en idyllische witte stranden lijkt Bali op de definitie van een echt paradijs. De hoofdstad Denpasar mag dan zelf misschien niet over deze beschikken, toch is de stad evenzeer een onderdeel van het echte Bali. Van hieruit trek je makkelijk naar de beste surfstranden, bezichtig je de imposante Gitgitwatervallen of bezoek je een van de vele vissersdorpjes.

Nyepi

Bali kent weinig verandering in temperatuur met een gemiddelde van 22 tot 32 graden. Het droogseizoen loopt van april tot oktober en geldt dus als de ideale tijd om het land te bezoeken. Op de eerste dag van de nieuwe maan in maart wordt het Balinees nieuwjaar Nyepi gevierd.

Vermijd kraanwater

Nederlanders kunnen tot dertig dagen visumvrij Indonesië bezoeken met een toeristenvisum. Dit visum is echter niet te verlengen. Het paspoort echter moet nog negentig dagen geldig zijn na aankomst. Wie naar het eiland reist ent zich het best in tegen hepatitis A, tyfus, tetanus en difterie. Een andere voorzorgsmaatregel is het vermijden van kraantjeswater. Een betere optie is water uit flessen of gekookt water. Voor eten wordt vaak het motto: "Cook it, peel it or forget it"gebruikt. Wie zich wil wagen aan het riskante verkeerd en een motorfiets wenst te huren past beter op. Bij een ongeval of diefstal wordt je vaak aansprakelijk gesteld. Streetfood is een goedkope optie voor wie de cultuur wil proeven. De prijzen voor multimedia en merkkleding echter zijn ongeveer gelijk aan die in Nederland. Let op met illegale praktijken of het onbewaakt achterlaten van je bagage in de luchthaven. Op het bezit of handel drijven van drugs staan lange straffen tot zelfs de doodstraf.

Bemo-bussen

Kuta ligt op twee kilometer van de luchthaven en is makkelijk te voet te bereiken. Hotelgasten en backpackers worden echter meestal opgehaald door hun eigen drivers of bussen. Een taxi is duur maar meestal voor onderhandelingen bespreekbaar. De goedkoopste aanbieder is Blue Bird en met meerdere passagiers kan je de prijs al gauw drukken. Het goedkoopste vervoer op Bali is de Bemo, een minibus. In Kuta daarentegen hebben de Kura-Kura bussen de laagste prijs.

Informatie over de vlucht Brussel - Denpasar
Vluchtinformatie Brussel - Denpasar
  • Afstand: 12219 km