Populairste Airline: British Airways
De meeste passagiers op de route Amsterdam – Johannesburg reizen het liefste met British Airways.
British Airways
13 %
Turkish Airlines
10 %
KLM
6 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
Het optimale moment voor een boeking is 3 maanden voor take off. Hier betaal je slechts € 388,00.
95 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: dinsdag
Het laagst zijn de ticketprijzen dinsdag. Hier reis je tot 11 % goedkoper.
Populairste verbindung: via Londen-Heathrow
Met 15 % van alle gemaakte boekingen is de route via Londen-Heathrow het meest populair.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Londen-Heathrow
14h 30min, vanaf € 397
15 %
1 tussenstop Parijs-Charles de Gaulle
15h 15min, vanaf € 431
11 %
1 tussenstop Istanboel Atatürk
21h 55min, vanaf € 422
11 %
Retour al vanaf € 339,00
De beste prijs voor een retour krijg je met de heenvlucht 30-10-18 en terugvlucht; 07-11-18.

€ 339
goedkoop
€ 339
duur
€ 929

Vlucht van Amsterdam naar Johannesburg

De vliegroute Amsterdam Johannesburg is hét startpunt voor een fascinerende vakantie in Zuid-Afrika. Bezoek het vroegere huis van Nelson Mandela in Soweto, één van de voormalige townships van Johannesburg. In het Apartheidmuseum kunt u even stilstaan bij deze periode in de geschiedenis van Zuid-Afrika. Johannesburg, één van de groenste steden ter wereld, biedt ook uitstekende mogelijkheden om uitgebreid te winkelen. Van grote, moderne winkelcentra als Sandton City tot vlooienmarktjes in bijvoorbeeld Rosebank, waar u authentiek Afrikaanse handgemaakte producten kunt kopen. Maak een uitstapje per huurauto naar een van de natuurreservaten in de omgeving van Johannesburg, en bewonder zeldzame dieren als het jachtluipaard en de Bengaalse tijger in hun natuurlijke leefomgeving. Ontdek tenslotte de prehistorische geschiedenis van de mens in het gebied dat "de wieg van de mensheid" wordt genoemd, op 30 kilometer ten noordwesten van Johannesburg.

...

Vliegtijd Amsterdam Johannesburg

De vliegtijd van Amsterdam naar Johannesburg bedraagt op een directe vlucht ongeveer 11 uur, afhankelijk van de weersomstandigheden en de precieze vliegroute. Op een vlucht met overstap is de vliegduur natuurlijk langer, maar zelfs dan kunt u al binnen 13 uur in Johannesburg zijn. Voor welk ticket u ook kiest, u komt aan op OR Tambo International Airport, op 20 kilometer ten noordoosten van Johannesburg. Dit is de grootste luchthaven van Afrika en het belangrijkste knooppunt voor South African Airways. Het stadscentrum is goed te bereiken per trein vanaf het Gautrain station, per stadsbus of expressbus. Aan de andere kant van Johannesburg ligt nog een tweede vliegveld: Lanseria International Airport. Deze luchthaven verzorgt momenteel alleen vluchten binnen Afrika.

...

Goedkope vliegtickets AMS JNB

Directe vluchten van Amsterdam naar Johannesburg worden aangeboden door de KLM. Daarnaast zijn er meerdere voordelige vluchten naar Johannesburg met overstap mogelijk, met stops in bijvoorbeeld Caïro of Istanbul. U kunt er ook voor kiezen om vanaf Eindhoven (EIN) naar Johannesburg (JNB) te vliegen, met een overstap in Londen (LCY). En mocht u dichtbij de grens met Duitsland wonen, zoek dan ook eens op vliegen.idealo.nl naar goedkope tickets Frankfurt (FRA) Johannesburg. Zowel Lufthansa alsSouth African Airways verzorgen op deze route directe vluchten.

...