Vluchten van Amsterdam naar Johannesburg

Tips en tricks om goedkope vluchten van Amsterdam naar Johannesburg te vinden

Populairste Airline: Air France
De populairste airlines op de route Amsterdam – Johannesburg zijn met 24 % Air France, Lufthansa en KLM.
Air France
10 %
Lufthansa
9 %
KLM
5 %
Tip: 7 weken voor vertrek boeken
Het beste moment om uw ticket te boeken is ongeveer 7 weken voor vertrek. Zo kan men tot 51 % besparen.
52 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: donderdag
Het loont zich de om flexibel te zijn, want donderdag zijn de tickets op deze route het goedkoopst.
Populairste verbindung: via Parijs-Charles de Gaulle
Een vlucht met tussenstop in Parijs-Charles de Gaulle is met 14 % van alle boekingen de meest geboekte verbinding.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Parijs-Charles de Gaulle
13h 50min, vanaf € 441
14 %
1 tussenstop Frankfurt-Main
20h 10min, vanaf € 403
9 %
1 tussenstop Londen-Heathrow
14h 55min, vanaf € 479
8 %

Nuttige informatie over de vlucht van Amsterdam naar Johannesburg

Vlucht van Amsterdam naar Johannesburg

De vliegroute Amsterdam Johannesburg is hét startpunt voor een fascinerende vakantie in Zuid-Afrika. Bezoek het vroegere huis van Nelson Mandela in Soweto, één van de voormalige townships van Johannesburg. In het Apartheidmuseum kunt u even stilstaan bij deze periode in de geschiedenis van Zuid-Afrika. Johannesburg, één van de groenste steden ter wereld, biedt ook uitstekende mogelijkheden om uitgebreid te winkelen. Van grote, moderne winkelcentra als Sandton City tot vlooienmarktjes in bijvoorbeeld Rosebank, waar u authentiek Afrikaanse handgemaakte producten kunt kopen. Maak een uitstapje per huurauto naar een van de natuurreservaten in de omgeving van Johannesburg, en bewonder zeldzame dieren als het jachtluipaard en de Bengaalse tijger in hun natuurlijke leefomgeving. Ontdek tenslotte de prehistorische geschiedenis van de mens in het gebied dat "de wieg van de mensheid" wordt genoemd, op 30 kilometer ten noordwesten van Johannesburg.

Vliegtijd Amsterdam Johannesburg

De vliegtijd van Amsterdam naar Johannesburg bedraagt op een directe vlucht ongeveer 11 uur, afhankelijk van de weersomstandigheden en de precieze vliegroute. Op een vlucht met overstap is de vliegduur natuurlijk langer, maar zelfs dan kunt u al binnen 13 uur in Johannesburg zijn. Voor welk ticket u ook kiest, u komt aan op OR Tambo International Airport, op 20 kilometer ten noordoosten van Johannesburg. Dit is de grootste luchthaven van Afrika en het belangrijkste knooppunt voor South African Airways. Het stadscentrum is goed te bereiken per trein vanaf het Gautrain station, per stadsbus of expressbus. Aan de andere kant van Johannesburg ligt nog een tweede vliegveld: Lanseria International Airport. Deze luchthaven verzorgt momenteel alleen vluchten binnen Afrika.

Goedkope vliegtickets AMS JNB

Directe vluchten van Amsterdam naar Johannesburg worden aangeboden door de KLM. Daarnaast zijn er meerdere voordelige vluchten naar Johannesburg met overstap mogelijk, met stops in bijvoorbeeld Caïro of Istanbul. U kunt er ook voor kiezen om vanaf Eindhoven (EIN) naar Johannesburg (JNB) te vliegen, met een overstap in Londen (LCY). En mocht u dichtbij de grens met Duitsland wonen, zoek dan ook eens op vliegen.idealo.nl naar goedkope tickets Frankfurt (FRA) Johannesburg. Zowel Lufthansa alsSouth African Airways verzorgen op deze route directe vluchten.

Informatie over de vlucht Amsterdam - Johannesburg
Vluchtinformatie Amsterdam - Johannesburg
  • Vluchttijd: min. 10:50 / max. 10:50
  • Afstand: 9027 km
  • Vluchten per week: 8
  • Vliegtijd terugvlucht: min. 11:20 / max. 11:25
Topvliegroutes