Vluchten van Amsterdam naar Johannesburg

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten van Amsterdam naar Johannesburg

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken van Amsterdam (AMS) naar Johannesburg (JNB) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen zijn in de afgelopen dagen gezocht en gevonden op idealo. Je kunt ook je eigen zoekopdracht naar Johannesburg starten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tips en tricks om goedkope vluchten van Amsterdam naar Johannesburg te vinden

Populairste Airline: Kenya Airways
Op de route Amsterdam – Johannesburg worden de meeste vluchten verzorgt door Kenya Airways.
Kenya Airways
17 %
Egyptair
15 %
Turkish Airlines
15 %
Goedkoopste maand: mei
Vliegtickets van Amsterdam naar Johannesburg zijn het goedkoopst in de maanden mei.
Goedkoopste weekdag: woensdag
Vergeleken met andere weekdagen zijn vluchten op woensdag het goedkoopst.
Populairste verbindung: via Nairobi
Van alle vluchten is de route via Nairobi met 19 % van alle boekingen het meest gevraagd.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Nairobi Kenyatta International
15h 20min, vanaf € 332
19 %
1 tussenstop Caïro International
15h 30min, vanaf € 513
17 %
1 tussenstop Istanbul New Airport
35h 20min, vanaf € 631
17 %

Nuttige informatie over de vlucht van Amsterdam naar Johannesburg

Vlucht van Amsterdam naar Johannesburg

De vliegroute Amsterdam Johannesburg is hét startpunt voor een fascinerende vakantie in Zuid-Afrika. Bezoek het vroegere huis van Nelson Mandela in Soweto, één van de voormalige townships van Johannesburg. In het Apartheidmuseum kunt u even stilstaan bij deze periode in de geschiedenis van Zuid-Afrika. Johannesburg, één van de groenste steden ter wereld, biedt ook uitstekende mogelijkheden om uitgebreid te winkelen. Van grote, moderne winkelcentra als Sandton City tot vlooienmarktjes in bijvoorbeeld Rosebank, waar u authentiek Afrikaanse handgemaakte producten kunt kopen. Maak een uitstapje per huurauto naar een van de natuurreservaten in de omgeving van Johannesburg, en bewonder zeldzame dieren als het jachtluipaard en de Bengaalse tijger in hun natuurlijke leefomgeving. Ontdek tenslotte de prehistorische geschiedenis van de mens in het gebied dat "de wieg van de mensheid" wordt genoemd, op 30 kilometer ten noordwesten van Johannesburg.

Vliegtijd Amsterdam Johannesburg

De vliegtijd van Amsterdam naar Johannesburg bedraagt op een directe vlucht ongeveer 11 uur, afhankelijk van de weersomstandigheden en de precieze vliegroute. Op een vlucht met overstap is de vliegduur natuurlijk langer, maar zelfs dan kunt u al binnen 13 uur in Johannesburg zijn. Voor welk ticket u ook kiest, u komt aan op OR Tambo International Airport, op 20 kilometer ten noordoosten van Johannesburg. Dit is de grootste luchthaven van Afrika en het belangrijkste knooppunt voor South African Airways. Het stadscentrum is goed te bereiken per trein vanaf het Gautrain station, per stadsbus of expressbus. Aan de andere kant van Johannesburg ligt nog een tweede vliegveld: Lanseria International Airport. Deze luchthaven verzorgt momenteel alleen vluchten binnen Afrika.

Goedkope vliegtickets AMS JNB

Directe vluchten van Amsterdam naar Johannesburg worden aangeboden door de KLM. Daarnaast zijn er meerdere voordelige vluchten naar Johannesburg met overstap mogelijk, met stops in bijvoorbeeld Caïro of Istanbul. U kunt er ook voor kiezen om vanaf Eindhoven (EIN) naar Johannesburg (JNB) te vliegen, met een overstap in Londen (LCY). En mocht u dichtbij de grens met Duitsland wonen, zoek dan ook eens op vliegen.idealo.nl naar goedkope tickets Frankfurt (FRA) Johannesburg. Zowel Lufthansa alsSouth African Airways verzorgen op deze route directe vluchten.

Informatie over de vlucht: Amsterdam - Johannesburg

Retourvlucht van € 532,37
Vluchttijd min. 10:50
Vliegtijd terugvlucht min. 11:20/ max. 11:25
Afstand 9027 km
Vluchten per week 8
Vertrekluchthaven Luchthaven Amsterdam Schiphol (AMS)
Aankomstluchthaven Luchthaven Johannesburg International (JNB)
Land van bestemming Vluchten naar Zuid-Afrika
Alternatieve routes naar Zuid-Afrika
Populaire bestemmingen voor doorreizen
Vliegbestemmingen met een vergelijkbare prijs