Populairste Airline: Air France
Op de route Amsterdam – Orlando word bij voorkeur met Air France gevlogen.
Air France
4 %
Delta
3 %
KLM
3 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
Bij een boeking 3 maanden voor je vlucht is de beste prijs te verwachten. Zo kan er tot 49 % bespaard worden.
87 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: zaterdag
De beste prijs is afhankelijk van de dag van de week. Op zaterdag kan een vlucht tot 11 % goedkoper geboekt worden.
De populairste verbinding is nonstop
Vluchten zonder tussenstop zijn op deze route het populairst en worden met een aandeel van 12 % het meest geboekt.
verbinding
boekingen
directe vlucht
10h 22min, vanaf € 444
12 %
1 tussenstop Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport, GA
14h 33min, vanaf € 450
10 %
1 tussenstop Frankfurt-Main
12h 40min, vanaf € 380
7 %
Retour al vanaf € 349,00
Wie bijvoorbeeld op 27-04-19 heen en op 04-05-19 terugvliegt, reist voor € 349,00 bijzonder gunstig.

€ 349
goedkoop
€ 349
duur
€ 826

Wat is de beste tijd om te boeken?

De stad Orlando in Florida staat vooral bekend om de pret- en waterparken die er te vinden zijn. Het subtropische klimaat in Orlando past dan ook perfect bij het bezoeken van deze parken. Zo liggen de temperaturen gemiddeld tussen de 21 en de 33 graden, en kent de stad een milde winter. Wel komt er in Orlando een natte periode voor. Vanaf mei tot oktober kunnen er flinke plensbuien vallen, en kan het wat benauwd aanvoelen in de stad. De beste tijd om Orlando te bezoeken is dan ook in het voor- of najaar.

...

Mogelijke luchtvaartmaatschappijen voor deze route

Orlando ligt op zo’n 7.299 kilometer en ruim tien uur vliegen van Amsterdam. De luchtvaartmaatschappijen KLM, Air France en Delta Air Lines vliegen rechtstreeks van Amsterdam naar Orlando. Andere luchtvaartmaatschappijen zoals Brussels Airlines, Deutsche Lufthansa, Air Canada, Iberia, Icelandair, United Airlines, American Airlines en Virgin Atlantic Airlines vliegen naar Orlando met één of meerdere tussenstops. Bij deze vluchten wordt er een overstap gemaakt in bijvoorbeeld Miami, Toronto, Londen, Washington of Frankfurt. De totale reistijd van Amsterdam naar Orlando kan hierdoor een aantal uur langer worden.

...

Wat wacht op je in Orlando?

Orlando is een waar paradijs voor de liefhebbers van pret- en waterparken. Zo vind je er pretparken als Walt Disney World, Legoland, Seaworld, Universal Studio’s en waterparken als Aquatica, Universal’s Volcano Bay en Typhoon Lagune. Daarnaast hoeft zelfs het hotel in Orlando niet saai te zijn. Orlando kent namelijk meerdere spectaculaire hotels met zwembaden, spa’s en entertainment. Tot slot is een bezoek aan het natuurgebied de Everglades een aanrader voor iedereen die ook wat van de omgeving wil zien tijdens een bezoek aan Orlando. In dit natuurgebied kun je een rondvaart maken en meerdere wilde dieren zoals krokodillen spotten.

...