Populairste Airline: Aeroflot
11 % van de vluchten op de route Amsterdam – Delhi worden geboekt bij Aeroflot.
Aeroflot
11 %
KLM
6 %
Jet Airways
5 %
Tip: 14 dagen voor vertrek boeken
Het optimale moment voor een boeking is 14 dagen voor take off. Hier betaal je slechts € 433,00.
14 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: donderdag
Het loont zich de om flexibel te zijn, want donderdag zijn de tickets op deze route het goedkoopst.
Populairste verbindung: via Moskou-Sjeremetjevo
Van alle vluchten is de route via Moskou-Sjeremetjevo met 14 % van alle boekingen het meest gevraagd.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Moskou-Sjeremetjevo
26h 10min, vanaf € 427
14 %
directe vlucht
08h 15min, vanaf € 494
12 %
1 tussenstop Londen-Heathrow
33h 05min, vanaf € 424
9 %
Retour al vanaf € 405,00
Een retourvlucht voor slechts € 405,00 krijg je bijvoorbeeld met een heenvlucht op 23-05-19 en een terugvlucht op 11-06-19.

€ 405
goedkoop
€ 0
duur
€ 0

Wat is de beste tijd om te boeken?

Het Indiase Delhi kenmerkt zich door lange, natte en extreem warme zomers en korte, droge en wat koelere winters. Vanaf ongeveer maart tot en met oktober begint de zomer, en kan de temperatuur stijgen tot maar liefst 39 graden. Daarnaast kent Delhi een regenperiode van juli tot en met september, waardoor de luchtvochtigheid in de stad oploopt. De beste periode om Delhi te bezoeken is dan ook in de koelere wintermaanden, of in de warmere maanden buiten het regenseizoen om.

...

Mogelijke luchtvaartmaatschappijen voor deze route

Vanaf Amsterdam vertrekken er wekelijks negen vluchten richting Delhi. Met een rechtstreekse vlucht wordt in iets meer dan zeven uurtjes de stad bereikt. De luchtvaartmaatschappijen Jet Airways en KLM vliegen direct naar Delhi. Andere luchtvaartmaatschappijen zoals Aeroflot Russian Airlines, ALITALIA, Air France, Air India, Emirates Airline, Finnair, British Airways, Oman Air, Gulf Air en Egyptair vliegen van Amsterdam naar Delhi met één of meerdere tussenstops in bijvoorbeeld Parijs, Madrid, Bangkok, Mumbai, Moskou, Helsinki, Praag of Tokio.

...

Wat wacht op je in Delhi?

Delhi is een kleurrijke stad waar je heerlijk cultuur kunt opsnuiven en meer over de geschiedenis van India kunt ontdekken. Zo is het nieuwe gedeelte van de stad nog geheel in Brits-koloniale stijl, met als trekpleister onder andere het Rode Fort. Het Rode Fort is een indrukwekkend paleis waar je op een leuke manier meer kunt leren over de Britse bezetting. Verder zijn in het oude en traditionele gedeelte van de stad de Jama Masjid moskee, de Chawri Bazaar en de hoogste toren van het land, de Qutb Minar, de moeite waard om te bezoeken.

...