Populairste Airline: bv. Air France, Aeroflot
Air France is met 8 % van alle gemaakte boekingen op deze route de meest populaire luchtvaartmaatschappij.
Air France
8 %
Aeroflot
8 %
KLM
3 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om uw ticket te boeken is ongeveer 3 maanden voor vertrek. Zo kan men tot 62 % besparen.
84 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: woensdag
Vergeleken met andere weekdagen zijn vluchten op woensdag het goedkoopst.
Populairste verbindung: via Parijs-Charles de Gaulle
11 % van alle gemaakte boekingen gaan voor de route met tussenstop in Parijs-Charles de Gaulle.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Parijs-Charles de Gaulle
11h 55min, vanaf € 489
11 %
1 tussenstop Moskou-Sjeremetjevo
29h 35min, vanaf € 476
8 %
1 tussenstop Istanbul New Airport
26h 10min, vanaf € 464
7 %
Retour al vanaf € 420,00
Een retourvlucht voor slechts € 420,00 krijg je bijvoorbeeld met een heenvlucht op 18-11-19 en een terugvlucht op 17-02-20.

€ 420
goedkoop
€ 407
duur
€ 873

Wat is de beste tijd om te boeken?

Het Indiase Delhi kenmerkt zich door lange, natte en extreem warme zomers en korte, droge en wat koelere winters. Vanaf ongeveer maart tot en met oktober begint de zomer, en kan de temperatuur stijgen tot maar liefst 39 graden. Daarnaast kent Delhi een regenperiode van juli tot en met september, waardoor de luchtvochtigheid in de stad oploopt. De beste periode om Delhi te bezoeken is dan ook in de koelere wintermaanden, of in de warmere maanden buiten het regenseizoen om.

...

Mogelijke luchtvaartmaatschappijen voor deze route

Vanaf Amsterdam vertrekken er wekelijks negen vluchten richting Delhi. Met een rechtstreekse vlucht wordt in iets meer dan zeven uurtjes de stad bereikt. De luchtvaartmaatschappijen Jet Airways en KLM vliegen direct naar Delhi. Andere luchtvaartmaatschappijen zoals Aeroflot Russian Airlines, ALITALIA, Air France, Air India, Emirates Airline, Finnair, British Airways, Oman Air, Gulf Air en Egyptair vliegen van Amsterdam naar Delhi met één of meerdere tussenstops in bijvoorbeeld Parijs, Madrid, Bangkok, Mumbai, Moskou, Helsinki, Praag of Tokio.

...

Wat wacht op je in Delhi?

Delhi is een kleurrijke stad waar je heerlijk cultuur kunt opsnuiven en meer over de geschiedenis van India kunt ontdekken. Zo is het nieuwe gedeelte van de stad nog geheel in Brits-koloniale stijl, met als trekpleister onder andere het Rode Fort. Het Rode Fort is een indrukwekkend paleis waar je op een leuke manier meer kunt leren over de Britse bezetting. Verder zijn in het oude en traditionele gedeelte van de stad de Jama Masjid moskee, de Chawri Bazaar en de hoogste toren van het land, de Qutb Minar, de moeite waard om te bezoeken.

...