Populairste Airline: Aeroflot
10 % van de vluchten op de route Amsterdam – Delhi worden geboekt bij Aeroflot.
Aeroflot
10 %
Lufthansa
8 %
KLM
3 %
Tip: 4 maanden voor vertrek boeken
4 maanden voor de reis zijn de ticketprijzen in de regel bijzonder voordelig.
115 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: zaterdag
De prijzen variëren per dag van de week. zaterdag zijn vliegtickets tot 4 % gunstiger.
Populairste verbindung: via Parijs-Charles de Gaulle
Op deze route zijn vluchten via Parijs-Charles de Gaulle met een aandeel van 11 % het meest populair.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Parijs-Charles de Gaulle
11h 05min, vanaf € 468
11 %
1 tussenstop Moskou-Sjeremetjevo
11h 20min, vanaf € 438
10 %
1 tussenstop Zürich
24h 25min, vanaf € 406
8 %

Wat is de beste tijd om te boeken?

Het Indiase Delhi kenmerkt zich door lange, natte en extreem warme zomers en korte, droge en wat koelere winters. Vanaf ongeveer maart tot en met oktober begint de zomer, en kan de temperatuur stijgen tot maar liefst 39 graden. Daarnaast kent Delhi een regenperiode van juli tot en met september, waardoor de luchtvochtigheid in de stad oploopt. De beste periode om Delhi te bezoeken is dan ook in de koelere wintermaanden, of in de warmere maanden buiten het regenseizoen om.

...

Mogelijke luchtvaartmaatschappijen voor deze route

Vanaf Amsterdam vertrekken er wekelijks negen vluchten richting Delhi. Met een rechtstreekse vlucht wordt in iets meer dan zeven uurtjes de stad bereikt. De luchtvaartmaatschappijen Jet Airways en KLM vliegen direct naar Delhi. Andere luchtvaartmaatschappijen zoals Aeroflot Russian Airlines, ALITALIA, Air France, Air India, Emirates Airline, Finnair, British Airways, Oman Air, Gulf Air en Egyptair vliegen van Amsterdam naar Delhi met één of meerdere tussenstops in bijvoorbeeld Parijs, Madrid, Bangkok, Mumbai, Moskou, Helsinki, Praag of Tokio.

...

Wat wacht op je in Delhi?

Delhi is een kleurrijke stad waar je heerlijk cultuur kunt opsnuiven en meer over de geschiedenis van India kunt ontdekken. Zo is het nieuwe gedeelte van de stad nog geheel in Brits-koloniale stijl, met als trekpleister onder andere het Rode Fort. Het Rode Fort is een indrukwekkend paleis waar je op een leuke manier meer kunt leren over de Britse bezetting. Verder zijn in het oude en traditionele gedeelte van de stad de Jama Masjid moskee, de Chawri Bazaar en de hoogste toren van het land, de Qutb Minar, de moeite waard om te bezoeken.

...