Vluchten naar Delhi

Delhi reistips

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Delhi?

Delhi is eenvoudig te bereiken vanaf meerdere luchthavens in Nederland, zoals Schiphol, Rotterdam Airport en Eindhoven Airport. Een directe vlucht brengt reizigers in slechts acht uur tijd naar de stad, terwijl reizen met een tussenstop gemiddeld 13 uur duurt. Verschillende luchtvaartmaatschappijen bieden deze vluchten aan, waaronder Transavia Airlines, Ukraine International Airlines, KLM, Jet Airways en British Airways.

Wat is de beste tijd om naar Delhi te reizen?

Het weer in Delhi staat bekend om zijn extreme temperaturen. Daarom zijn de maanden oktober, november, februari en maart de beste momenten om naar deze stad te reizen. Rond deze periode genieten bezoekers namelijk van milde temperaturen rond de 20 graden. Wie graag in alle rust wil genieten van deze prachtige Indiase stad doet er goed aan om midden in de winter naar Delhi af te reizen. Het is dan wel wat kouder, maar er zijn ook weinig toeristen in de stad te vinden.

Wat mag men in Delhi niet missen?

Dankzij het historische centrum van Delhi zijn er talloze bijzondere bouwwerken te bewonderen in de stad. Zo is de Humayuns tombe een prachtig grafmonument dat in de zestiende eeuw gebouwd werd. Daarnaast is het Rode Fort ook een bezoek waard: een prachtig rood paleis dat een ligging heeft aan de rivier. Bovendien vinden veel toeristen de weg naar de Qutb Minar: een indrukwekkend hoge toren uit de twaalfde eeuw.

Meest voorkomende verbindingen vanaf Delhi
Luchthaven
Topvliegroutes