Vluchten naar Orlando

Orlando reistips

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Orlando?

De meeste vluchten naar Orlando gaan gepaard met een tussenlanding. Reizigers bereiken deze Amerikaanse stad met vluchten van EasyJet, Deutsche Lufthansa, Norwegian Air UK en Air Canada. In totaal neemt de reis ongeveer 14 uur in beslag. Het is mogelijk om vanaf Schiphol Airport te vliegen, maar ook vanaf Rotterdam Airport.

Wat is de beste tijd om naar Orlando te reizen?

Reizigers weten het hele jaar door de weg naar Orlando te vinden. Deze stad heeft echter wel een erg warm klimaat, waardoor sommige toeristen het prettiger vinden om tussen januari en april naar de stad te reizen. In deze periode zijn de temperaturen wat lager en is er bovendien weinig kans op regen. Tijdens de zomermaanden zijn de temperaturen heerlijk warm, maar is de stad ook vrij druk. Daarom is het beter om je reis naar Orlando te plannen in de herfst of lente.

Wat mag men in Orlando niet missen?

Liefhebbers van pretparken zijn op het juiste adres in Orlando, want deze Amerikaanse stad staat bekend om zijn vele themaparken. Zo mag een bezoek aan Disney World niet uitblijven, net als een dag in Universal Studios. Ook SeaWorld in Orlando is een populaire attractie waar bezoekers in de wonderlijke onderwaterwereld duiken. Het historische centrum van Downtown Orlando is een goede bestemming voor reizigers die graag een rustige wandeling langs authentieke Amerikaanse panden willen maken.