idealo Preisfinderidealo Preisfinder - Finde den niedrigsten Flugpreis nach Abflugsort und Datum
LANG_widget_price_headline_widget
LANG_widget_price_interface_add_inbound
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound

Fort Myers reistips

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Fort Myers?

Vanuit Nederland vliegen er geen vliegmaatschappijen rechtstreeks naar Fort Myers. Delta, United en American Airlines zijn de bekendste airlines die vluchten verzorgen naar deze bestemming in Florida, inclusief een overstap op Philadelphia International Airport. De gemiddelde vliegduur ligt tussen de 13 en 16 uur. Vanaf Eindhoven is het niet mogelijk om naar Fort Myers te vliegen, maar Rotterdam biedt deze mogelijkheid wel. Er worden wel twee tussenlandingen gemaakt en hierdoor is de vliegtijd gemiddeld 17 uur.

Wat is de beste tijd om naar Fort Myers te reizen?

Januari tot en met mei, en oktober tot en met december zijn de beste maanden voor een bezoek aan Fort Myers. Tijdens deze maanden valt er weinig neerslag en de temperatuur is aangenaam. Van juni tot en met september kan de temperatuur al snel oplopen tot boven de 30 graden Celsius. Bovendien valt in deze periode de meeste regen in Fort Myers.

Wat mag men in Fort Myers niet missen?

Fort Myers wordt ook wel gezien als het kloppende hart van zuidwest-Florida. In alles wordt de voormalige koloniale Spaanse sfeer geproefd. Verder is de stad vooral bekend vanwege de witte zandstranden en het bruisende nachtleven. Lee County Manatee Park is een aanrader vanwege de mooie vlindertuin. Uitstapjes in de omgeving worden onder meer gemaakt naar Sanibel Island en Captiva Island.