Populairste Airline: bv. KLM, Turkish Airlines
Op de route Amsterdam – Kaapstad worden de meeste vluchten verzorgt door KLM.
KLM
7 %
Turkish Airlines
7 %
Qatar Airways
6 %
Tip: 4 weken voor vertrek boeken
Het beste moment om op deze bestemming een vlucht te boeken is 4 weken voor vertrek. Dit kan een besparing van tot 33 % ten opzichte van de gemiddelde ticketprijs opleveren.
29 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: dinsdag
Het laagst zijn de ticketprijzen dinsdag. Hier reis je tot 14 % goedkoper.
De populairste verbinding is nonstop
Van Amsterdam naar Kaapstad vliegen 8 % van de mensen zonder tussenstop.
verbinding
boekingen
directe vlucht
11h 20min, vanaf € 697
8 %
1 tussenstop Parijs-Charles de Gaulle
14h 25min, vanaf € 655
7 %
1 tussenstop Istanbul New Airport
17h 30min, vanaf € 578
7 %
Retour al vanaf € 482,00
Als je reis begint op 05-11-19 en je de terugreis op 10-12-19 boekt, komt je totaalprijs op slechts € 482,00.

€ 482
goedkoop
€ 0
duur
€ 0

Kaapstad

Kaapstad is een van de mooiste steden ter wereld door zijn prachtige omgeving. Zo vindt je er een prachtig landschap met bergen, zee, witte stranden en ligt het schitterend in de Tafelbaai aan de voet van de beroemde Tafelberg.

...

Kaapstad heeft boeiende festivals te bieden

Kaapstad is het gehele jaar goed te bezoeken, waarbij het in de zomer (december-februari) heet en droog kan zijn en in de winter (juni-augustus) juist natter en het 's nachts koud kan zijn. Kaapstad heeft een aantal interessante festivals te bieden zoals het Kaapstad Jazz festival dat eind maart en begin april plaatsvindt. Een ander leuk festival is het Kaapstad Bier Festival dat eind november plaatsvindt.

...

Huur een gids tijdens een bezoek aan Kaapstad

Voor Kaapstad is geen visum nodig, maar dient het paspoort 30 dagen na vertrekdatum nog wel geldig te zijn. Ook inentingen zijn niet verplicht, maar een inenting tegen DTP, Hepatitis A en BMR worden. In Kaapstad zelf is het aan te raden om goed op te passen, want de criminaliteit is hoog. Vooral 's nachts is het aan te raden om waakzaam te zijn en indien nodig kan het ook handig zijn om een betrouwbare gids te huren. Zorg er ook voor dat een paspoort of identitiskaart voor handen is. De prijzen in Kaapstad liggen veel lager dan in Nederland. Zo kost een bier ongeveer 25 ZAR en moet er voor een fles wijn ongeveer 35 ZAR betaald worden.

...

Maak gebruik van het openbaar vervoer in Kaapstad

Vanaf de luchthaven rijdt een MyCiti pendelbus naar het Civic Centre busstation tussen 4:20 en 22:00uur en gaat deze om de 20 minuten. De prijs hiervan bedraagt ongeveer 60 ZAR. Het openbaar vervoer in Kaapstad is dan ook goedkoop. Zo kan er gereisd worden met minibus taxi's en zijn er twee openbare busmaatschappijen. Voor MyCiti is een oplaadbare chipkaart nodig. Een taxi kost ongeveer zo'n 8 tot 10 ZAR per kilometer. Een pension of hostel is te boeken vanaf ongeveer 140 ZAR per nacht. Voor een 3-sterren hotel moet ongeveer 800 ZAR per nacht betaald worden.

...