Populairste Airline: KLM
8 % van de vluchten op de route Amsterdam – Atlanta worden geboekt bij KLM.
KLM
8 %
Air France
7 %
Delta
4 %
Tip: 4 maanden voor vertrek boeken
Uw ticket boekt u rond 4 maanden voor vertrek het voordeligst. Tot 53 % kan men besparen.
135 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: zaterdag
De goedkoopste dagen voor deze vlucht zijn zaterdag. Op deze dagen kan tot 1 % bespaard worden.
De populairste verbinding is nonstop
Deze route word het liefste als directe vlucht geboekt. (40 % van alle boekingen).
verbinding
boekingen
directe vlucht
09h 40min, vanaf € 740
40 %
1 tussenstop Londen-Heathrow
32h 50min, vanaf € 493
14 %
1 tussenstop Frankfurt-Main
13h 20min, vanaf € 525
13 %
Retour al vanaf € 493,00
De beste prijs voor een retour krijg je met de heenvlucht 20-02-19 en terugvlucht; 06-03-19.

€ 493
goedkoop
€ 384
duur
€ 871

Vlucht van Amsterdam naar Atlanta

De vliegroute Amsterdam Atlanta is een veelgevlogen route in Nederland. De hoofstad van Georgia, een staat in het zuidoosten van Amerika, heeft dan ook veel te bieden. De meest populaire attractie is het Georgia Aquarium, het grootste zeeaquarium ter wereld. Verder kunt u het huis bezoeken waar Martin Luther King, Jr. als jongen gewoond heeft, of alles te weten komen over het beroemdste frisdrankmerk ter wereld, in World of Coca Cola. Heeft u behoeft aan wat natuurschoon, dan is de Atlanta Botanical Garden een aanrader. Hier kunt u onder andere wandelen over de Kendeda Canopy Walk, een luchtbrug op 12 meter hoogte, waarvandaan u neerkijkt op de toppen van de bomen. Of bezoek de reuzenpanda's in Zoo Atlanta. U zult zich in Atlanta zeker vermaken!

...

Vliegtijd Amsterdam Atlanta

De vliegduur Amsterdam Atlanta ligt op een directe vlucht tussen de 9 en een half en 10 uur. Kiest u voor een vlucht met overstap, dan wordt de reisduur natuurlijk langer. Maar ook dan kunt u al binnen de 15 uur van Amsterdam naar Atlanta vliegen. U komt aan op het Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport, de grootste luchthaven ter wereld qua vliegverkeer en passagiersaantal. Het vliegveld ligt op ongeveer 16 kilometer van het stadscentrum. U kunt direct vanuit de terminal doorreizen met de MARTA metro, het voornaamste openbare vervoersmiddel van Atlanta. Binnen 20 minuten bent u in het centrum.

...

Goedkope vliegtickets AMS ATL

Dagelijks vertrekken er meerdere directe vluchten van Amsterdam naar Atlanta, verzorgd door de KLM en Delta Airlines. De voordeligste tickets Amsterdam (AMS) Atlanta (ATL) zijn meestal die met een overstap. British Airways en American Airlines bijvoorbeeld hebben goedkope vluchten met een tussenstop op Londen Heathrow. US Airways vliegt voordelig van Amsterdam naar Atlanta met tussenstops in Philadelphia, Chicago of Washington. Mocht u dichtbij de grens met Duitsland wonen, dan is het ook zeer de moeite waard om op vliegen.idealo.nl eens te zoeken op voordelige tickets Düsseldorf (DUS) Atlanta (ATL). Deze route wordt gevlogen door KLM / Air France.

...