Populairste Airline: KLM
KLM is met 5 % van alle gemaakte boekingen op deze route de meest populaire luchtvaartmaatschappij.
KLM
5 %
Delta
4 %
Air France
0 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om op deze bestemming een vlucht te boeken is 3 maanden voor vertrek. Dit kan een besparing van tot 34 % ten opzichte van de gemiddelde ticketprijs opleveren.
80 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: bv. woensdag
Het laagst zijn de ticketprijzen dinsdags en woensdags. Hier reis je tot 4 % goedkoper.
Populairste verbindung: via Parijs
Met 13 % van alle geboekte vliegtickets is de route met overstap in Parijs favoriet.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Parijs-Charles de Gaulle
13h 15min, vanaf € 757
13 %
directe vlucht
09h 30min, vanaf € 731
10 %
1 tussenstop New York - John F. Kennedy International Airport, NY
16h 50min, vanaf € 614
6 %
Retour al vanaf € 292,00
De Ticketprijs voor een vlucht op 12.09.2018 inclusief terugvlucht op 18.09.2018 is op dit moment € 292,00.

€ 292
goedkoop
€ 292
duur
€ 1 018

Vlucht van Amsterdam naar Atlanta

De vliegroute Amsterdam Atlanta is een veelgevlogen route in Nederland. De hoofstad van Georgia, een staat in het zuidoosten van Amerika, heeft dan ook veel te bieden. De meest populaire attractie is het Georgia Aquarium, het grootste zeeaquarium ter wereld. Verder kunt u het huis bezoeken waar Martin Luther King, Jr. als jongen gewoond heeft, of alles te weten komen over het beroemdste frisdrankmerk ter wereld, in World of Coca Cola. Heeft u behoeft aan wat natuurschoon, dan is de Atlanta Botanical Garden een aanrader. Hier kunt u onder andere wandelen over de Kendeda Canopy Walk, een luchtbrug op 12 meter hoogte, waarvandaan u neerkijkt op de toppen van de bomen. Of bezoek de reuzenpanda's in Zoo Atlanta. U zult zich in Atlanta zeker vermaken!

...

Vliegtijd Amsterdam Atlanta

De vliegduur Amsterdam Atlanta ligt op een directe vlucht tussen de 9 en een half en 10 uur. Kiest u voor een vlucht met overstap, dan wordt de reisduur natuurlijk langer. Maar ook dan kunt u al binnen de 15 uur van Amsterdam naar Atlanta vliegen. U komt aan op het Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport, de grootste luchthaven ter wereld qua vliegverkeer en passagiersaantal. Het vliegveld ligt op ongeveer 16 kilometer van het stadscentrum. U kunt direct vanuit de terminal doorreizen met de MARTA metro, het voornaamste openbare vervoersmiddel van Atlanta. Binnen 20 minuten bent u in het centrum.

...

Goedkope vliegtickets AMS ATL

Dagelijks vertrekken er meerdere directe vluchten van Amsterdam naar Atlanta, verzorgd door de KLM en Delta Airlines. De voordeligste tickets Amsterdam (AMS) Atlanta (ATL) zijn meestal die met een overstap. British Airways en American Airlines bijvoorbeeld hebben goedkope vluchten met een tussenstop op Londen Heathrow. US Airways vliegt voordelig van Amsterdam naar Atlanta met tussenstops in Philadelphia, Chicago of Washington. Mocht u dichtbij de grens met Duitsland wonen, dan is het ook zeer de moeite waard om op vliegen.idealo.nl eens te zoeken op voordelige tickets Düsseldorf (DUS) Atlanta (ATL). Deze route wordt gevlogen door KLM / Air France.

...