Populairste Airline: Air France
Op de route Amsterdam – Minneapolis worden de meeste vluchten verzorgt door Air France.
Air France
10 %
KLM
7 %
Delta
4 %
Tip: 3 weken voor vertrek boeken
Het beste moment om op deze bestemming een vlucht te boeken is 3 weken voor vertrek. Dit kan een besparing van tot 67 % ten opzichte van de gemiddelde ticketprijs opleveren.
22 dagen voor vertrek
De populairste verbinding is nonstop
Van Amsterdam naar Minneapolis vliegen 21 % van de mensen zonder tussenstop.
verbinding
boekingen
directe vlucht
09h 05min, vanaf € 676
21 %
1 tussenstop Detroit Metropolitan Wayne County Airport, MI
12h 21min, vanaf € 649
20 %
1 tussenstop Parijs-Charles de Gaulle
12h 11min, vanaf € 676
14 %
Retour al vanaf € 515,00
Op dit moment is deze route het goedkoopst met de heenvlucht op 05-06-19 en de terugvlucht op 21-06-19.

€ 515
goedkoop
€ 0
duur
€ 0

Wat is de beste tijd om te boeken?

Minneapolis, een stad in de Amerikaanse staat Minnesota, kent een landklimaat. Dit houdt in dat de winters lang en extreem koud kunnen zijn, terwijl de zomers aangenaam zijn met temperaturen rond de 30 graden. De winter, die loopt van oktober tot en met april, kent veel frisse dagen met temperaturen rond het vriespunt en nachten met extreme vorst. Met name in de maanden december, januari en februari kan het flink vriezen. De beste tijd om een reis naar Minneapolis te boeken, is dan ook buiten de koudste wintermaanden om.

...

Mogelijke luchtvaartmaatschappijen voor deze route

Elke week vertrekken er zo’n 21 vluchten van Amsterdam naar Minneapolis. Na een vlucht van negen uur bereik je Minneapolis wat op zo’n 6.692 kilometer van Amsterdam ligt. De luchtvaartmaatschappijen KLM, Delta Air Lines en Aer Lingus Irish Airlines vliegen rechtstreeks naar de stad. Andere luchtvaartmaatschappijen zoals Air France, Air Canada, SAS Scandinavian Airlines, United Airlines, Turkish Airlines, TAP Air Portugal en Finnair vliegen van Amsterdam naar Minneapolis met één of meerdere tussenstops.

...

Wat wacht op je in Minneapolis?

De groene stad Minneapolis is een heerlijke plek voor allerlei outdooractiviteiten. Zo kun je in de stad en het gezellige Chain of Lakes Regional Park wandelen, fietsen, kanoën, zwemmen, kajakken en ’s winters zelfs ijshockeyen en schaatsen. Daarnaast vind je in het Minnehaha Park een mooie waterval die ook zeker een bezoekje waard is. Tot slot staat Minneapolis bekend als culturele hoofdstad. Bezoek dus zeker een museum als het Weisman Art Museum, het Mill City Museum of het kunstcentrum Minneapolis Institute of Art.

...