Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Newark?

Vanaf Schiphol Airport vliegen Air Canada, Lufthansa en United Airlines, KLM en Norwegian Airlines naar Newark. Een directe vlucht duurt tussen de acht en negen uur. Met een tussenstop duurt de reis al snel drie uur langer. Vanaf Rotterdam Airport wordt er gevlogen met British Airways en Brussels Airlines. Eindhoven is ook een optie, maar dan duurt een vliegreis vanwege de meerdere tussenstops vrij lang.

...

Wat is de beste tijd om naar Newark te reizen?

Newark ligt onder de rook van New York in de staat New Jersey. In de zomermaanden kan de temperatuur al snel oplopen tot 38 graden Celsius. De maanden april, mei en juli tot en met oktober zijn de beste maanden om een vakantie door te brengen in Newark. Er is dan een zachte en warme temperatuur én slechts weinig neerslag. Voor liefhebbers van koud weer zijn de maanden december tot en met maart aan te raden voor een verblijf in Newark.

...

Wat mag men in Newark niet missen?

Hoewel toeristen die in de stad verblijven vaak een bezoek brengen aan New York is er ook in Newark zelf van alles te zien en te ondernemen. Het The Newark Museum is bijvoorbeeld wereldberoemd en heeft een toonaangevende collectie Tibetaanse kunst. Daarnaast is het New Jersey Performing Arts Center een bijzonder theater en biedt het een podium aan zowel nationale als internationale artiesten.

...
idealo Preisfinderidealo Preisfinder - Finde den niedrigsten Flugpreis nach Abflugsort und Datum
LANG_widget_price_headline_widget
LANG_widget_price_interface_add_inbound
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound