Populairste Airline: Surinam Airways
De meeste passagiers op de route Paramaribo – Bonaire reizen het liefste met Surinam Airways.
Surinam Airways
29 %
Copa
24 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om uw ticket te boeken is ongeveer 3 maanden voor vertrek. Zo kan men tot 54 % besparen.
78 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: zondag
Vergeleken met andere weekdagen zijn vluchten op zondag het goedkoopst.
Populairste verbindung: via Curacao
Met 33 % van alle geboekte vliegtickets is de route met overstap in Curacao favoriet.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Curacao
13h 15min, vanaf € 452
33 %
2 tussenstops Panama City-Tocumen International Curacao
27h 56min, vanaf € 518
27 %
2 tussenstops Aruba Curacao
12h 15min, vanaf € 528
20 %
Retour al vanaf € 452,00
Een retourvlucht voor slechts € 452,00 krijg je bijvoorbeeld met een heenvlucht op 02-09-19 en een terugvlucht op 11-09-19.

€ 452
goedkoop
€ 404
duur
€ 1 153

Bonaire: natuurschoon boven- en onderzees

Bonaire wordt zowel Divers Paradise, als Flamingo Island genoemd. Natuurliefhebbers kunnen hier genieten van de fraaie natuur, die onder andere de habitat vormt van een grote groep flamingo’s.

...

Vakantieparadijs, het hele jaar door

 Bonaire heeft een tropisch savanneklimaat. De dagtemperatuur ligt het hele jaar rond de 27 graden. Zoals zoveel tropische bestemmingen, heeft ook Bonaire een regenseizoen. Het regenseizoen valt in de periode tussen eind oktober en januari en kenmerkt zich vooral door regenval in de vroege ochtend of late avond. Naast het klimaat, dragen ook de festivals en festiviteiten bij aan een geslaagd verblijf. Zo vieren de bewoners van Bonaire het nieuwe jaar met een muzikale optocht, Maskarada genaamd. Op 30 april is Dia di Rincon, de dag waarop Koninginnedag dansend gevierd wordt. In september wordt de ontdekking van het eiland feestelijk herdacht.

...

Een goede voorbereiding voorkomt verrassingen

 Bonaire kent alleen een verplichte vaccinatie voor gele koorts en bovendien uitsluitend voor mensen, die in de zeven dagen voor hun verblijf een gele koorts land bezocht hebben. Malaria komt hier niet voor, wel kunnen bezoekers te maken krijgen met reizigersdiarree en dengue. Het is daarom sterk aan te raden geen leidingwater te drinken of te gebruiken, veilig bereid voedsel te eten en de handen regelmatig te wassen. In de reisapotheek mogen diarreeremmers en een sterk muggenwerend middel niet ontbreken. Een punt van aandacht is ook het prijsniveau van Bonaire, dat hoger ligt dan in Nederland. Wie met de auto het eiland verkent, moet rekening houden met soms gladde wegen en het feit dat het op Bonaire heel normaal is rechts ingehaald te worden. 

...

Op Bonaire

 Vanaf de luchthaven rijdt een pendeldienst, die toeristen naar hun accommodatie brengt. Een reis per taxi of huurauto is ook een optie. Voor vervoer tijdens het verblijf, zijn die transportmiddelen te prefereren: Bonaire kent openbaar vervoer, maar van een regelmatige dienstregeling is geen sprake. De prijzen voor accommodatie op Bonaire beginnen op circa 45 dollar per nacht en lopen op naar een veelvoud daarvan, naarmate de accommodatie een grotere luxe kent. 

...