Vluchten van Paramaribo naar Bonaire

Tips en tricks om goedkope vluchten van Paramaribo naar Bonaire te vinden

Populairste Airline: Surinam Airways
Surinam Airways is met 33 % van alle gemaakte boekingen op deze route de meest populaire luchtvaartmaatschappij.
Surinam Airways
33 %
KLM
4 %
TUI Airlines Nederland
4 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om uw ticket te boeken is ongeveer 3 maanden voor vertrek. Zo kan men tot 31 % besparen.
82 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: dinsdag
Het loont zich de om flexibel te zijn, want dinsdag zijn de tickets op deze route het goedkoopst.
Populairste verbindung: via Curacao
Vluchten via Curacao zijn op deze route met 44 % de favoriete keuze.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Curacao
11h 45min, vanaf € 454
44 %
2 tussenstops Panama City-Tocumen International Curacao
27h 56min, vanaf € 477
22 %
2 tussenstops Aruba Curacao
30h 00min, vanaf € 547
17 %

Nuttige informatie over de vlucht van Paramaribo naar Bonaire

Bonaire: natuurschoon boven- en onderzees

Bonaire wordt zowel Divers Paradise, als Flamingo Island genoemd. Natuurliefhebbers kunnen hier genieten van de fraaie natuur, die onder andere de habitat vormt van een grote groep flamingo’s.

Vakantieparadijs, het hele jaar door

 Bonaire heeft een tropisch savanneklimaat. De dagtemperatuur ligt het hele jaar rond de 27 graden. Zoals zoveel tropische bestemmingen, heeft ook Bonaire een regenseizoen. Het regenseizoen valt in de periode tussen eind oktober en januari en kenmerkt zich vooral door regenval in de vroege ochtend of late avond. Naast het klimaat, dragen ook de festivals en festiviteiten bij aan een geslaagd verblijf. Zo vieren de bewoners van Bonaire het nieuwe jaar met een muzikale optocht, Maskarada genaamd. Op 30 april is Dia di Rincon, de dag waarop Koninginnedag dansend gevierd wordt. In september wordt de ontdekking van het eiland feestelijk herdacht.

Een goede voorbereiding voorkomt verrassingen

 Bonaire kent alleen een verplichte vaccinatie voor gele koorts en bovendien uitsluitend voor mensen, die in de zeven dagen voor hun verblijf een gele koorts land bezocht hebben. Malaria komt hier niet voor, wel kunnen bezoekers te maken krijgen met reizigersdiarree en dengue. Het is daarom sterk aan te raden geen leidingwater te drinken of te gebruiken, veilig bereid voedsel te eten en de handen regelmatig te wassen. In de reisapotheek mogen diarreeremmers en een sterk muggenwerend middel niet ontbreken. Een punt van aandacht is ook het prijsniveau van Bonaire, dat hoger ligt dan in Nederland. Wie met de auto het eiland verkent, moet rekening houden met soms gladde wegen en het feit dat het op Bonaire heel normaal is rechts ingehaald te worden. 

Op Bonaire

 Vanaf de luchthaven rijdt een pendeldienst, die toeristen naar hun accommodatie brengt. Een reis per taxi of huurauto is ook een optie. Voor vervoer tijdens het verblijf, zijn die transportmiddelen te prefereren: Bonaire kent openbaar vervoer, maar van een regelmatige dienstregeling is geen sprake. De prijzen voor accommodatie op Bonaire beginnen op circa 45 dollar per nacht en lopen op naar een veelvoud daarvan, naarmate de accommodatie een grotere luxe kent. 

Informatie over de vlucht Paramaribo - Bonaire
Vluchtinformatie Paramaribo - Bonaire
  • Afstand: 1619 km
Topvliegroutes