Populairste Airline: KLM
Met 30 % besluiten de meeste reizigers voor deze route om te vliegen met KLM.
KLM
30 %
Surinam Airways
29 %
TUI Airlines Nederland
5 %
Tip: 2 maanden voor vertrek boeken
Bij een boeking 2 maanden voor je vlucht is de beste prijs te verwachten. Zo kan er tot 67 % bespaard worden.
61 dagen voor vertrek
Goedkoopste maand: december
De maand waarin men van Paramaribo naar Amsterdam reist bepaald de prijs van het ticket. De gunstigste vluchten op deze route worden in december gevlogen.
Goedkoopste weekdag: zondag
Het laagst zijn de ticketprijzen zondags. Hier reis je tot 9 % goedkoper.
De populairste verbinding is nonstop
Op Paramaribo naar Amsterdam zijn directe vluchten met 66 % de meest gekozen optie.
verbinding
boekingen
directe vlucht
09h 00min, vanaf € 667
66 %
1 tussenstop Curacao
14h 35min, vanaf € 778
7 %
2 tussenstops Miami International Airport, FL Dublin
30h 40min, vanaf € 850
6 %
Retour al vanaf  € 667,00
Een retourvlucht voor slechts  € 667,00 krijg je bijvoorbeeld met een heenvlucht op 18.03.2018 en een terugvlucht op 18.04.2018. Tot 33 % gunstiger dan andere tickets op deze route.

€ 667
goedkoop
€ 582
duur
€ 1 902

Amsterdam - een van de mooiste steden ter wereld

Grachten, groen en geveltjes: dit zijn maar een paar van de bezienswaardigheden waardoor Amsterdam zo mooi is. Het is niet voor niets dat er steeds meer toeristen naar de hoofdstad komen. Amsterdam is een stad die rijk is aan cultuur, water en groen, en prachtige architectuur.

...

Elke tijd is een perfecte tijd om naar Amsterdam te gaan

 In de zomer is Amsterdam prachtig. Je kan picknicken in het Vondelpark of je kleedje uitspreiden aan de Weesperzijde langs de Amstel. Maar een mooi-weer-garantie bestaat er helaas niet. Gelukkig zijn er genoeg musea om je met slecht weer bezig te houden: het Rijksmuseum, het Stedelijk, en Madame Tussaud bijvoorbeeld. Vraag bij het VVV naar een festivalkalender, want bijna elk weekend is er wel een festival. Als je daarvan houdt, moet je zeker op Koningsdag, 27 april, komen. Dan is heel Amsterdam in één groot festival veranderd door de vrijmarkt.

...

Is Amsterdam een dure stad?

 Amsterdam is net zo duur als je het zelf wilt maken. Het gebied rondom de Dam is een echte toeristenfuik: hier rekenen ze toeristenprijzen, zodat je soms wel twee keer zo veel betaalt voor een biertje als ergens anders in de stad. Op de Dappermarkt kan je precies hetzelfde kopen als op de Albert Cuyp, maar een heel stuk goedkoper. Dat komt omdat de Albert Cuyp een bekende toeristenmarkt is. Op de Haarlemmerstraat heb je een paar leuke outlets waar ze goedkoop merkkleding verkopen. En bij de Last Minute Ticketshop aan het Leidseplein koop je kaartjes voor dans- en theatervoorstellingen met 50% korting!

...

Kriskras door Amsterdam

 Vanaf Schiphol rijdt er een trein rechtstreeks naar Amsterdam Centraal. Bus 197 rijdt vanaf Schiphol en stopt onder andere op het Leidseplein. Een taxi naar het centrum van de stad gaat je minstens 60€ kosten.

 Een auto huren is niet erg praktisch in Amsterdam, vanwege de drukte en de hoge parkeerkosten. Huur liever een fiets bij het station, het Waterlooplein, of een van de vele andere fietsverhuur bedrijven. Ideaal voor een ontspannen tochtje langs het adembenemende Werelderfgoed - de Amsterdamse grachten.

...