Populairste Airline: Surinam Airways
Op de route Paramaribo – Amsterdam worden de meeste vluchten verzorgt door Surinam Airways.
Surinam Airways
35 %
KLM
28 %
TUI Airlines Nederland
15 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
Uw ticket boekt u rond 3 maanden voor vertrek het voordeligst. Tot 55 % kan men besparen.
101 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: vrijdag
De beste prijs is afhankelijk van de dag van de week. Op vrijdag kan een vlucht tot 10 % goedkoper geboekt worden.
De populairste verbinding is nonstop
Op Paramaribo naar Amsterdam zijn directe vluchten met 79 % de meest gekozen optie.
verbinding
boekingen
directe vlucht
09h 00min, vanaf € 617
79 %
2 tussenstops Aruba New York - John F. Kennedy International Airport, NY
40h 55min, vanaf € 1 186
8 %
2 tussenstops Port of Spain - Trinidad Toronto - Lester B. Pearson International Airport
48h 00min, vanaf € 1 068
5 %
Retour al vanaf € 617,00
Als je reis begint op 28-06-19 en je de terugreis op 28-08-19 boekt, komt je totaalprijs op slechts € 617,00.

€ 617
goedkoop
€ 617
duur
€ 1 915

Amsterdam - een van de mooiste steden ter wereld

Grachten, groen en geveltjes: dit zijn maar een paar van de bezienswaardigheden waardoor Amsterdam zo mooi is. Het is niet voor niets dat er steeds meer toeristen naar de hoofdstad komen. Amsterdam is een stad die rijk is aan cultuur, water en groen, en prachtige architectuur.

...

Elke tijd is een perfecte tijd om naar Amsterdam te gaan

 In de zomer is Amsterdam prachtig. Je kan picknicken in het Vondelpark of je kleedje uitspreiden aan de Weesperzijde langs de Amstel. Maar een mooi-weer-garantie bestaat er helaas niet. Gelukkig zijn er genoeg musea om je met slecht weer bezig te houden: het Rijksmuseum, het Stedelijk, en Madame Tussaud bijvoorbeeld. Vraag bij het VVV naar een festivalkalender, want bijna elk weekend is er wel een festival. Als je daarvan houdt, moet je zeker op Koningsdag, 27 april, komen. Dan is heel Amsterdam in één groot festival veranderd door de vrijmarkt.

...

Is Amsterdam een dure stad?

 Amsterdam is net zo duur als je het zelf wilt maken. Het gebied rondom de Dam is een echte toeristenfuik: hier rekenen ze toeristenprijzen, zodat je soms wel twee keer zo veel betaalt voor een biertje als ergens anders in de stad. Op de Dappermarkt kan je precies hetzelfde kopen als op de Albert Cuyp, maar een heel stuk goedkoper. Dat komt omdat de Albert Cuyp een bekende toeristenmarkt is. Op de Haarlemmerstraat heb je een paar leuke outlets waar ze goedkoop merkkleding verkopen. En bij de Last Minute Ticketshop aan het Leidseplein koop je kaartjes voor dans- en theatervoorstellingen met 50% korting!

...

Kriskras door Amsterdam

 Vanaf Schiphol rijdt er een trein rechtstreeks naar Amsterdam Centraal. Bus 197 rijdt vanaf Schiphol en stopt onder andere op het Leidseplein. Een taxi naar het centrum van de stad gaat je minstens 60€ kosten.

 Een auto huren is niet erg praktisch in Amsterdam, vanwege de drukte en de hoge parkeerkosten. Huur liever een fiets bij het station, het Waterlooplein, of een van de vele andere fietsverhuur bedrijven. Ideaal voor een ontspannen tochtje langs het adembenemende Werelderfgoed - de Amsterdamse grachten.

...