Populairste Airline: KLM
Op de route Paramaribo – Amsterdam word bij voorkeur met KLM gevlogen.
KLM
25 %
Surinam Airways
22 %
TUI Airlines Nederland
11 %
Tip: 15 dagen voor vertrek boeken
Bij een boeking 15 dagen voor je vlucht is de beste prijs te verwachten. Zo kan er tot 56 % bespaard worden.
15 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: maandag
De beste prijs is afhankelijk van de dag van de week. Op maandag kan een vlucht tot 11 % goedkoper geboekt worden.
De populairste verbinding is nonstop
Met een aandeel van 60 % van alle boekingen zijn directe vluchten de meest geliefde verbindingen op deze route.
verbinding
boekingen
directe vlucht
09h 50min, vanaf € 510
60 %
2 tussenstops Aruba New York - John F. Kennedy International Airport, NY
24h 00min, vanaf € 1 005
8 %
2 tussenstops Miami International Airport, FL Dublin
25h 20min, vanaf € 927
6 %
Retour al vanaf € 510,00
Als je reis begint op 01-06-20 en je de terugreis op 08-06-20 boekt, komt je totaalprijs op slechts € 510,00.

€ 510
goedkoop
€ 510
duur
€ 1 798

Amsterdam - een van de mooiste steden ter wereld

Grachten, groen en geveltjes: dit zijn maar een paar van de bezienswaardigheden waardoor Amsterdam zo mooi is. Het is niet voor niets dat er steeds meer toeristen naar de hoofdstad komen. Amsterdam is een stad die rijk is aan cultuur, water en groen, en prachtige architectuur.

...

Elke tijd is een perfecte tijd om naar Amsterdam te gaan

 In de zomer is Amsterdam prachtig. Je kan picknicken in het Vondelpark of je kleedje uitspreiden aan de Weesperzijde langs de Amstel. Maar een mooi-weer-garantie bestaat er helaas niet. Gelukkig zijn er genoeg musea om je met slecht weer bezig te houden: het Rijksmuseum, het Stedelijk, en Madame Tussaud bijvoorbeeld. Vraag bij het VVV naar een festivalkalender, want bijna elk weekend is er wel een festival. Als je daarvan houdt, moet je zeker op Koningsdag, 27 april, komen. Dan is heel Amsterdam in één groot festival veranderd door de vrijmarkt.

...

Is Amsterdam een dure stad?

 Amsterdam is net zo duur als je het zelf wilt maken. Het gebied rondom de Dam is een echte toeristenfuik: hier rekenen ze toeristenprijzen, zodat je soms wel twee keer zo veel betaalt voor een biertje als ergens anders in de stad. Op de Dappermarkt kan je precies hetzelfde kopen als op de Albert Cuyp, maar een heel stuk goedkoper. Dat komt omdat de Albert Cuyp een bekende toeristenmarkt is. Op de Haarlemmerstraat heb je een paar leuke outlets waar ze goedkoop merkkleding verkopen. En bij de Last Minute Ticketshop aan het Leidseplein koop je kaartjes voor dans- en theatervoorstellingen met 50% korting!

...

Kriskras door Amsterdam

 Vanaf Schiphol rijdt er een trein rechtstreeks naar Amsterdam Centraal. Bus 197 rijdt vanaf Schiphol en stopt onder andere op het Leidseplein. Een taxi naar het centrum van de stad gaat je minstens 60€ kosten.

 Een auto huren is niet erg praktisch in Amsterdam, vanwege de drukte en de hoge parkeerkosten. Huur liever een fiets bij het station, het Waterlooplein, of een van de vele andere fietsverhuur bedrijven. Ideaal voor een ontspannen tochtje langs het adembenemende Werelderfgoed - de Amsterdamse grachten.

...