Populairste Airline: Surinam Airways
Op de route Paramaribo – Amsterdam word bij voorkeur met Surinam Airways gevlogen.
Surinam Airways
34 %
KLM
29 %
TUI Airlines Nederland
15 %
Tip: 5 maanden voor vertrek boeken
Bij een boeking 5 maanden voor je vlucht is de beste prijs te verwachten. Zo kan er tot 39 % bespaard worden.
160 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: maandag
Vergeleken met andere weekdagen zijn vluchten op maandag het goedkoopst.
De populairste verbinding is nonstop
Op Paramaribo naar Amsterdam zijn directe vluchten met 82 % de meest gekozen optie.
verbinding
boekingen
directe vlucht
09h 10min, vanaf € 587
82 %
2 tussenstops Aruba New York - John F. Kennedy International Airport, NY
39h 55min, vanaf € 1 338
8 %
2 tussenstops Miami International Airport, FL Dublin
42h 55min, vanaf € 1 095
4 %
Retour al vanaf € 587,00
Een retourvlucht voor slechts € 587,00 krijg je bijvoorbeeld met een heenvlucht op 15-07-19 en een terugvlucht op 31-08-19.

€ 587
goedkoop
€ 0
duur
€ 0

Amsterdam - een van de mooiste steden ter wereld

Grachten, groen en geveltjes: dit zijn maar een paar van de bezienswaardigheden waardoor Amsterdam zo mooi is. Het is niet voor niets dat er steeds meer toeristen naar de hoofdstad komen. Amsterdam is een stad die rijk is aan cultuur, water en groen, en prachtige architectuur.

...

Elke tijd is een perfecte tijd om naar Amsterdam te gaan

 In de zomer is Amsterdam prachtig. Je kan picknicken in het Vondelpark of je kleedje uitspreiden aan de Weesperzijde langs de Amstel. Maar een mooi-weer-garantie bestaat er helaas niet. Gelukkig zijn er genoeg musea om je met slecht weer bezig te houden: het Rijksmuseum, het Stedelijk, en Madame Tussaud bijvoorbeeld. Vraag bij het VVV naar een festivalkalender, want bijna elk weekend is er wel een festival. Als je daarvan houdt, moet je zeker op Koningsdag, 27 april, komen. Dan is heel Amsterdam in één groot festival veranderd door de vrijmarkt.

...

Is Amsterdam een dure stad?

 Amsterdam is net zo duur als je het zelf wilt maken. Het gebied rondom de Dam is een echte toeristenfuik: hier rekenen ze toeristenprijzen, zodat je soms wel twee keer zo veel betaalt voor een biertje als ergens anders in de stad. Op de Dappermarkt kan je precies hetzelfde kopen als op de Albert Cuyp, maar een heel stuk goedkoper. Dat komt omdat de Albert Cuyp een bekende toeristenmarkt is. Op de Haarlemmerstraat heb je een paar leuke outlets waar ze goedkoop merkkleding verkopen. En bij de Last Minute Ticketshop aan het Leidseplein koop je kaartjes voor dans- en theatervoorstellingen met 50% korting!

...

Kriskras door Amsterdam

 Vanaf Schiphol rijdt er een trein rechtstreeks naar Amsterdam Centraal. Bus 197 rijdt vanaf Schiphol en stopt onder andere op het Leidseplein. Een taxi naar het centrum van de stad gaat je minstens 60€ kosten.

 Een auto huren is niet erg praktisch in Amsterdam, vanwege de drukte en de hoge parkeerkosten. Huur liever een fiets bij het station, het Waterlooplein, of een van de vele andere fietsverhuur bedrijven. Ideaal voor een ontspannen tochtje langs het adembenemende Werelderfgoed - de Amsterdamse grachten.

...