Populairste Airline: Surinam Airways
17 % van de vluchten op de route Paramaribo – Miami worden geboekt bij Surinam Airways.
Surinam Airways
17 %
Caribbean Airlines
11 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
De beste prijs voor deze vlucht krijg je als je 3 maanden voor vertrek boekt. Zo kan je tot 55 % besparen.
99 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: zaterdag
Vergeleken met andere weekdagen zijn vluchten op zaterdag het goedkoopst.
Populairste verbindung: via Port of Spain
Op deze route zijn vluchten via Port of Spain met een aandeel van 18 % het meest populair.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Port of Spain - Trinidad
07h 55min, vanaf € 491
18 %
directe vlucht
06h 45min, vanaf € 449
17 %
1 tussenstop Georgetown, Guyana
06h 45min, vanaf € 483
14 %
Retour al vanaf € 401,00
Als je reis begint op 19-10-19 en je de terugreis op 26-10-19 boekt, komt je totaalprijs op slechts € 401,00.

€ 401
goedkoop
€ 395
duur
€ 1 161

De "capital of Latin America"

Miami wordt ook wel de "capital of Latin America" genoemd. Prachtige stranden, een indrukwekkende skyline en een latinocultuur. De drie hoofdingrediënten voor een vakantie in Miami. Hieronder staat nog meer leuke en interessante informatie wanneer u binnenkort afreist naar Miami.

...

Wanneer kunt u het beste naar Miami gaan?

Eigenlijk is het in Miami het hele jaar door warm. Temperaturen liggen het gehele jaar door tussen de 20 en 35 graden. Toch kunt u het beste tussen maart en mei naar Miami gaan. Afgeraden wordt om tussen juni en november erheen te gaan, omdat er dan het orkaanseizoen heerst met kans op orkanen, tropische stormen en depressies.

Miami kent een aantal leuke feesten/festivals. In januari is het Orange Bowl Festival met een parade door de gehele stad. Begin maart begint in Miami carnaval en op 4 juli viert Miami Independence Day.

...

Wat is handig om te weten voordat u naar Miami gaat?

Het is niet verplicht om inentingen te halen voor uw reis, maar het is wel raadzaam. Inentingen tegen hepatitis A, tyfus, tetanus en difterie zijn hierbij handig.

Eerder werd al gezegd dat er begin maart carnaval wordt gevierd in Miami. Rond deze tijd is het enorm druk in de stad, waardoor hotels vaak volgeboekt zijn. Houd hier dus rekening mee.

Miami is geen goedkope stad. Voor een maaltijd in een restaurant betaalt u al snel 20 dollar en voor maar liefst 5 dollar heeft u een biertje.

...

Wat is handig om te weten wanneer u in Miami bent?

Het openbaar vervoer is redelijk vergelijkbaar met het openbaar vervoer in Nederland. Een rit met de metro of de bus kost rond de $2.25. In het hele gebied is er een goed openbaar vervoer netwerk, zodat u snel en gemakkelijk op de plaats van bestemming komt. Denk goed na voordat u in een taxi gaat zitten. Een taxirit van drie kilometer kost al snel 15 dollar.

Ten slotte kost een overnachting in een hostel gemiddeld 25 dollar per nacht en een tweepersoonskamer circa 50 dollar per nacht.

...