Populairste Airline: Surinam Airways
De meeste passagiers op de route Paramaribo – Miami reizen het liefste met Surinam Airways.
Surinam Airways
26 %
Caribbean Airlines
12 %
Tip: 4 maanden voor vertrek boeken
4 maanden voor de reis zijn de ticketprijzen in de regel bijzonder voordelig.
127 dagen voor vertrek
Goedkoopste maand: december
In december zijn de ticketprijzen met 23 % onder het jaarlijks gemiddelde het goedkoopst. vliegtickets zijn het minst goedkoop in augustus.
Goedkoopste weekdag: maandag
Het laagst zijn de ticketprijzen maandag. Hier reis je tot 25 % goedkoper.
De populairste verbinding is nonstop
Naar Miami vliegen 26 % van alle reizigers vanaf Paramaribo zonder daarbij te moeten overstappen.
verbinding
boekingen
directe vlucht
06h 15min, vanaf € 362
26 %
1 tussenstop Port of Spain - Trinidad
29h 35min, vanaf € 436
20 %
1 tussenstop Georgetown, Guyana
05h 45min, vanaf € 380
13 %
Retour al vanaf € 362,00
De Ticketprijs voor een vlucht op 01-04-19 inclusief terugvlucht op 08-04-19 is op dit moment € 362,00.

€ 362
goedkoop
€ 302
duur
€ 1 072

De "capital of Latin America"

Miami wordt ook wel de "capital of Latin America" genoemd. Prachtige stranden, een indrukwekkende skyline en een latinocultuur. De drie hoofdingrediënten voor een vakantie in Miami. Hieronder staat nog meer leuke en interessante informatie wanneer u binnenkort afreist naar Miami.

...

Wanneer kunt u het beste naar Miami gaan?

Eigenlijk is het in Miami het hele jaar door warm. Temperaturen liggen het gehele jaar door tussen de 20 en 35 graden. Toch kunt u het beste tussen maart en mei naar Miami gaan. Afgeraden wordt om tussen juni en november erheen te gaan, omdat er dan het orkaanseizoen heerst met kans op orkanen, tropische stormen en depressies.

Miami kent een aantal leuke feesten/festivals. In januari is het Orange Bowl Festival met een parade door de gehele stad. Begin maart begint in Miami carnaval en op 4 juli viert Miami Independence Day.

...

Wat is handig om te weten voordat u naar Miami gaat?

Het is niet verplicht om inentingen te halen voor uw reis, maar het is wel raadzaam. Inentingen tegen hepatitis A, tyfus, tetanus en difterie zijn hierbij handig.

Eerder werd al gezegd dat er begin maart carnaval wordt gevierd in Miami. Rond deze tijd is het enorm druk in de stad, waardoor hotels vaak volgeboekt zijn. Houd hier dus rekening mee.

Miami is geen goedkope stad. Voor een maaltijd in een restaurant betaalt u al snel 20 dollar en voor maar liefst 5 dollar heeft u een biertje.

...

Wat is handig om te weten wanneer u in Miami bent?

Het openbaar vervoer is redelijk vergelijkbaar met het openbaar vervoer in Nederland. Een rit met de metro of de bus kost rond de $2.25. In het hele gebied is er een goed openbaar vervoer netwerk, zodat u snel en gemakkelijk op de plaats van bestemming komt. Denk goed na voordat u in een taxi gaat zitten. Een taxirit van drie kilometer kost al snel 15 dollar.

Ten slotte kost een overnachting in een hostel gemiddeld 25 dollar per nacht en een tweepersoonskamer circa 50 dollar per nacht.

...