Populairste Airline: Royal Air Maroc
Op de route Marrakech – Amsterdam word bij voorkeur met Royal Air Maroc gevlogen.
Royal Air Maroc
24 %
TAP Portugal
13 %
Transavia
9 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
3 maanden voor de reis zijn de ticketprijzen in de regel bijzonder voordelig.
84 dagen voor vertrek
Populairste verbindung: via Casablanca
Met 30 % van alle geboekte vliegtickets is de route met overstap in Casablanca favoriet.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Casablanca
22h 00min, vanaf € 209
30 %
1 tussenstop Lissabon
05h 40min, vanaf € 236
28 %
1 tussenstop Madrid-Barajas
16h 40min, vanaf € 206
19 %
Retour al vanaf € 206,00
De Ticketprijs voor een vlucht op 01-11-18 inclusief terugvlucht op 10-11-18 is op dit moment € 206,00.

€ 206
goedkoop
€ 139
duur
€ 297

'I Amsterdam'

 Amsterdam, de hoofdstad van Nederland, is de gemeente met het meeste aantal inwoners en dankt zijn naam aan de ligging in een 13e eeuw aangelegde dam in de Amstel. Amsterdam heeft tal van bezienswaardigheden, waaronder het Rijksmuseum, het Anne Frank Huis en niet te vergeten de Wallen. Gaat u binnenkort Amsterdam bezoeken? Lees dan verder om nuttige en handige informatie over deze stad te lezen. 

...

De beste reisperiode om Amsterdam te bezoeken

 In Amsterdam worden diverse feestdagen gevierd en festivals gevierd. Zo wordt op 27 april de verjaardag van Koning Willem Alexander gevierd. Het hele land, waaronder Amsterdam kleurt dan oranje en mensen vieren de hele dag feest. Op Bevrijdingsdag wordt het einde van de bezetting van de nazi's gevierd, waarbij ook het hele land dit viert door middel van evenementen en optredens. Bevrijdingsdag is jaarlijks op 5 mei. 

...

Om uw reis goed te laten verlopen

 Hierna volgen een aantal tips om uw verblijf in Amsterdam zo goed en betaalbaar mogelijk te laten verlopen. Wanneer u gebruik wilt maken van een taxi is het raadzaam om van tevoren de prijs van de rit te vragen. Zo voorkomt u onverwacht hoge kosten. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat prijzen in Amsterdam 50 tot 100% boven de Nederlandse norm liggen.

 Een tip om te gaan doen in Amsterdam: Achter het Centraal Station is er een gratis pont die vaart over het IJ naar de NDSM werf. Dit is een voormalige scheepswerf dat nu een cultureel centrum is. Zeker de moeite waard om hier een bezoekje aan te brengen. Daarnaast zult u genieten van een heerlijke maaltijd wanneer u een bezoekje brengt aan een Indonesisch of Surinaams eettentje. 

...

Informatie voor tijdens uw verblijf

 Eenmaal aangekomen in Amsterdam kunt u met de trein, de bus of de taxi naar de stad reizen. Een treinkaartje kosten ongeveer 4 euro tegenover de taxi die u rond de 50 euro kost. Een overnachting in Amsterdam kan variëren. Een hostel is er vanaf 20 euro per nacht en een goedkoop hotel vanaf 45 euro per nacht. 

...