Populairste Airline: Ryanair
De route Marrakech – Amsterdam word het meeste geboekt bij Ryanair.
Ryanair
27 %
Transavia France
18 %
Transavia
9 %
Tip: 4 weken voor vertrek boeken
Uw ticket boekt u rond 4 weken voor vertrek het voordeligst. Tot 41 % kan men besparen.
27 dagen voor vertrek
Populairste verbindung: via Lissabon
Op deze route zijn vluchten via Lissabon met een aandeel van 50 % het meest populair.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Lissabon
09h 35min, vanaf € 200
50 %
1 tussenstop Parijs-Orly
09h 40min, vanaf € 196
33 %
directe vlucht
04h 00min, vanaf € 198
17 %

'I Amsterdam'

 Amsterdam, de hoofdstad van Nederland, is de gemeente met het meeste aantal inwoners en dankt zijn naam aan de ligging in een 13e eeuw aangelegde dam in de Amstel. Amsterdam heeft tal van bezienswaardigheden, waaronder het Rijksmuseum, het Anne Frank Huis en niet te vergeten de Wallen. Gaat u binnenkort Amsterdam bezoeken? Lees dan verder om nuttige en handige informatie over deze stad te lezen. 

...

De beste reisperiode om Amsterdam te bezoeken

 In Amsterdam worden diverse feestdagen gevierd en festivals gevierd. Zo wordt op 27 april de verjaardag van Koning Willem Alexander gevierd. Het hele land, waaronder Amsterdam kleurt dan oranje en mensen vieren de hele dag feest. Op Bevrijdingsdag wordt het einde van de bezetting van de nazi's gevierd, waarbij ook het hele land dit viert door middel van evenementen en optredens. Bevrijdingsdag is jaarlijks op 5 mei. 

...

Om uw reis goed te laten verlopen

 Hierna volgen een aantal tips om uw verblijf in Amsterdam zo goed en betaalbaar mogelijk te laten verlopen. Wanneer u gebruik wilt maken van een taxi is het raadzaam om van tevoren de prijs van de rit te vragen. Zo voorkomt u onverwacht hoge kosten. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat prijzen in Amsterdam 50 tot 100% boven de Nederlandse norm liggen.

 Een tip om te gaan doen in Amsterdam: Achter het Centraal Station is er een gratis pont die vaart over het IJ naar de NDSM werf. Dit is een voormalige scheepswerf dat nu een cultureel centrum is. Zeker de moeite waard om hier een bezoekje aan te brengen. Daarnaast zult u genieten van een heerlijke maaltijd wanneer u een bezoekje brengt aan een Indonesisch of Surinaams eettentje. 

...

Informatie voor tijdens uw verblijf

 Eenmaal aangekomen in Amsterdam kunt u met de trein, de bus of de taxi naar de stad reizen. Een treinkaartje kosten ongeveer 4 euro tegenover de taxi die u rond de 50 euro kost. Een overnachting in Amsterdam kan variëren. Een hostel is er vanaf 20 euro per nacht en een goedkoop hotel vanaf 45 euro per nacht. 

...