Populairste Airline: Ryanair
Op de vliegroute Marrakech – Amsterdam kopen de meeste mensen het liefste hun vliegtickets bij Ryanair.
Ryanair
13 %
KLM
11 %
Air Arabia Maroc
9 %
Tip: 3 weken voor vertrek boeken
Het beste moment om op deze bestemming een vlucht te boeken is 3 weken voor vertrek. Dit kan een besparing van tot 41 % ten opzichte van de gemiddelde ticketprijs opleveren.
23 dagen voor vertrek
Populairste verbindung: via Parijs-Charles de Gaulle
In het bijzonder de route via Parijs-Charles de Gaulle is met een boekingsaandeel van 38 % zeer gevraagd.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Parijs-Charles de Gaulle
06h 25min, vanaf € 157
38 %
1 tussenstop Barcelona
12h 45min, vanaf € 142
23 %
1 tussenstop Lissabon
09h 35min, vanaf € 173
15 %

'I Amsterdam'

 Amsterdam, de hoofdstad van Nederland, is de gemeente met het meeste aantal inwoners en dankt zijn naam aan de ligging in een 13e eeuw aangelegde dam in de Amstel. Amsterdam heeft tal van bezienswaardigheden, waaronder het Rijksmuseum, het Anne Frank Huis en niet te vergeten de Wallen. Gaat u binnenkort Amsterdam bezoeken? Lees dan verder om nuttige en handige informatie over deze stad te lezen. 

...

De beste reisperiode om Amsterdam te bezoeken

 In Amsterdam worden diverse feestdagen gevierd en festivals gevierd. Zo wordt op 27 april de verjaardag van Koning Willem Alexander gevierd. Het hele land, waaronder Amsterdam kleurt dan oranje en mensen vieren de hele dag feest. Op Bevrijdingsdag wordt het einde van de bezetting van de nazi's gevierd, waarbij ook het hele land dit viert door middel van evenementen en optredens. Bevrijdingsdag is jaarlijks op 5 mei. 

...

Om uw reis goed te laten verlopen

 Hierna volgen een aantal tips om uw verblijf in Amsterdam zo goed en betaalbaar mogelijk te laten verlopen. Wanneer u gebruik wilt maken van een taxi is het raadzaam om van tevoren de prijs van de rit te vragen. Zo voorkomt u onverwacht hoge kosten. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat prijzen in Amsterdam 50 tot 100% boven de Nederlandse norm liggen.

 Een tip om te gaan doen in Amsterdam: Achter het Centraal Station is er een gratis pont die vaart over het IJ naar de NDSM werf. Dit is een voormalige scheepswerf dat nu een cultureel centrum is. Zeker de moeite waard om hier een bezoekje aan te brengen. Daarnaast zult u genieten van een heerlijke maaltijd wanneer u een bezoekje brengt aan een Indonesisch of Surinaams eettentje. 

...

Informatie voor tijdens uw verblijf

 Eenmaal aangekomen in Amsterdam kunt u met de trein, de bus of de taxi naar de stad reizen. Een treinkaartje kosten ongeveer 4 euro tegenover de taxi die u rond de 50 euro kost. Een overnachting in Amsterdam kan variëren. Een hostel is er vanaf 20 euro per nacht en een goedkoop hotel vanaf 45 euro per nacht. 

...