Populairste Airline: bv. Air Arabia Maroc, Royal Air Maroc
De route Nador – Amsterdam word het meeste geboekt bij Air Arabia Maroc.
Air Arabia Maroc
15 %
Royal Air Maroc
15 %
2 %
Tip: 4 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om uw ticket te boeken is ongeveer 4 maanden voor vertrek. Zo kan men tot 56 % besparen.
135 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: maandag
Het laagst zijn de ticketprijzen maandag. Hier reis je tot 21 % goedkoper.
Populairste verbindung: via Casablanca
Vluchten via Casablanca zijn op deze route met 33 % de favoriete keuze.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Casablanca
09h 05min, vanaf € 281
33 %
directe vlucht
03h 15min, vanaf € 286
31 %
1 tussenstop Barcelona
08h 40min, vanaf € 278
29 %
Retour al vanaf € 278,00
Als je reis begint op 15.09.2018 en je de terugreis op 22.09.2018 boekt, komt je totaalprijs op slechts € 278,00.

€ 278
goedkoop
€ 154
duur
€ 381

Feestelijk voorjaar in Amsterdam

Het hele jaar door is er veel te beleven in Amsterdam. Wil je echter Amsterdam in de meest feestelijke tijd van het jaar meemaken, dan moet je er in het voorjaar zijn.

...

Amsterdam viert feest

Elk jaar op 27 april wordt de verjaardag van Koning Willem-Alexander gevierd. Valt die dag op een zondag, dan wordt het feest een dag eerder gehouden. Amsterdam viert dit feest met een grote vrijmarkt. Op verschillende plekken in de stad vind je dan markten waar van alles wordt aangeboden.

Een andere dag die je niet mag missen, is Bevrijdingsdag. Op 5 mei wordt het einde van de Duitse bezetting gevierd met vele festivals en muzikale evenementen.

...

Houd je reis betaalbaar

Met de juiste informatie kun je de kosten van je trip naar Amsterdam beperken. Zo is het goed om te weten dat in het toeristische gebied de prijzen 50 tot 100% hoger liggen dan in Nederland gebruikelijk is. Toch zijn er voldoende mogelijkheden om betaalbaar te eten. Probeer bijvoorbeeld eens een van de vele Indonesische, Surinaamse of Antilliaanse restaurantjes die de stad rijk is.

Besluit je een taxi te nemen, informeer dan eerst naar de ritprijs. Zo kom je niet voor onverwacht hoge kosten te staan. Gratis reizen kan soms ook: er gaat een gratis pont over het IJ naar de NDSM-werf. Dit is een voormalige scheepswerf die nu in gebruik is als cultureel centrum.

...

Aankomst in Amsterdam

Er zijn verschillende manieren om vanaf luchthaven Schiphol in het centrum van Amsterdam te komen. Met de trein, die direct onder het vliegveld stopt, ben je voor rond 4 euro in ongeveer een kwartier op het Centraal station. De bus doet er iets langer over, maar dan sta je wel midden in het centrum: met lijn 197 sta je in ruim een half uur op het Leidseplein. Je kunt natuurlijk ook een taxi nemen naar je eindbestemming, maar dan ben je aanzienlijk duurder uit: ongeveer 50 euro.

Als je goedkoop wilt overnachten, kun je kiezen voor een hostel. Dan betaal je vanaf 20 euro per nacht. Een goedkoop hotel heb je vanaf ongeveer 45 euro per nacht.

...