Populairste Airline: Royal Air Maroc
Royal Air Maroc is met 29 % van alle gemaakte boekingen op deze route de meest populaire luchtvaartmaatschappij.
Royal Air Maroc
29 %
Ryanair
26 %
Air Arabia Maroc
23 %
Tip: 4 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om op deze bestemming een vlucht te boeken is 4 maanden voor vertrek. Dit kan een besparing van tot 52 % ten opzichte van de gemiddelde ticketprijs opleveren.
119 dagen voor vertrek
Populairste verbindung: via Casablanca
De favoriete verbinding gaat via Casablanca en word door 33 % van alle reizigers geboekt.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Casablanca
09h 40min, vanaf € 230
33 %
directe vlucht
03h 25min, vanaf € 168
27 %
1 tussenstop Lissabon
18h 25min, vanaf € 211
23 %
Retour al vanaf € 168,00
Op dit moment is deze route het goedkoopst met de heenvlucht op 07-03-19 en de terugvlucht op 14-03-19.

€ 168
goedkoop
€ 168
duur
€ 281

Amsterdam

Amsterdam staat bekend om haar grachten, die bezoekers langs typisch Amsterdamse straten met hun karakteristieke gevels voeren. Maar Amsterdam is meer dan de grachten, smalle straten en gevels.

...

Amsterdam beleven

Amsterdam beleven kan op verschillende Nederlandse feestdagen, zoals Koningsdag en bevrijdingsdag. Koningsdag wordt op 27 april gevierd en ook in Amsterdam wordt dan de traditionele vrijmarkt* gehouden. Koningsdag staat ook bekend om de verschillende oud-Hollandse spellen die gespeeld worden, zoals koekhappen en zaklopen. Op 5 mei is het bevrijdingsdag en wordt het einde van de Tweede Wereldoorlog gevierd met diverse festivals en muziek. Ook in Amsterdam is het op deze dag een gezellige drukte.

*Let op! Als Koningsdag op een zondag valt, dan wordt de vrijmarkt een dag eerder (op zaterdag) gehouden. 

Amsterdam op haar best

 Het Nederlandse weer staat bekend om de vele regenbuien en ook Amsterdam is op haar best onder de warme zonnestralen. Niet voor niets is het in de zomer razend druk in Amsterdam. Toch is ook het begin van de herfst een mooi moment om een bezoek aan de stad te brengen. Vergeet dan zeker niet het Vondelpark in al haar herfstkleuren te bewonderen. Ook de liefhebbers van kunst en cultuur biedt Amsterdam in dit seizoen een veelvoud aan redenen om de stad te bezoeken. Zonnige herfstdagen zijn niet alleen een prima moment voor een rondvaart door de grachten, maar ook perfect voor een bezoek aan de vele musea in Amsterdam. Het is in de herfst minder druk met toeristen, waardoor het minder druk is in de verschillende musea. Amsterdam biedt plek aan vele musea, zoals het Rijksmuseum, het Van Gogh museum en het Anne Frank huis, waar de Joodse tiener en haar familie ondergedoken zaten in de Tweede Wereldoorlog. 

...

Amsterdam proeven

Amsterdam is een multiculturele stad met vele internationale smaken: van een Hollandse kroket tot en met een Turkse baklava. Op zonnige dagen is het druk in de horeca-gelegenheden aan de grachten

...