Populairste Airline: TAP Portugal
TAP Portugal is met 34 % van alle gemaakte boekingen op deze route de meest populaire luchtvaartmaatschappij.
TAP Portugal
34 %
Air Arabia Maroc
28 %
Royal Air Maroc
28 %
Tip: 5 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om op deze bestemming een vlucht te boeken is 5 maanden voor vertrek. Dit kan een besparing van tot 60 % ten opzichte van de gemiddelde ticketprijs opleveren.
148 dagen voor vertrek
Populairste verbindung: via Lissabon
In het bijzonder de route via Lissabon is met een boekingsaandeel van 48 % zeer gevraagd.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Lissabon
19h 30min, vanaf € 161
48 %
directe vlucht
03h 00min, vanaf € 185
39 %
1 tussenstop Venetië-Treviso-Sant'Angelo Venetië - Marco Polo
14h 00min, vanaf € 234
13 %
Retour al vanaf € 161,00
Als je reis begint op 26-09-19 en je de terugreis op 12-12-19 boekt, komt je totaalprijs op slechts € 161,00.

€ 161
goedkoop
€ 161
duur
€ 296

Amsterdam

Amsterdam staat bekend om haar grachten, die bezoekers langs typisch Amsterdamse straten met hun karakteristieke gevels voeren. Maar Amsterdam is meer dan de grachten, smalle straten en gevels.

...

Amsterdam beleven

Amsterdam beleven kan op verschillende Nederlandse feestdagen, zoals Koningsdag en bevrijdingsdag. Koningsdag wordt op 27 april gevierd en ook in Amsterdam wordt dan de traditionele vrijmarkt* gehouden. Koningsdag staat ook bekend om de verschillende oud-Hollandse spellen die gespeeld worden, zoals koekhappen en zaklopen. Op 5 mei is het bevrijdingsdag en wordt het einde van de Tweede Wereldoorlog gevierd met diverse festivals en muziek. Ook in Amsterdam is het op deze dag een gezellige drukte.

*Let op! Als Koningsdag op een zondag valt, dan wordt de vrijmarkt een dag eerder (op zaterdag) gehouden. 

Amsterdam op haar best

 Het Nederlandse weer staat bekend om de vele regenbuien en ook Amsterdam is op haar best onder de warme zonnestralen. Niet voor niets is het in de zomer razend druk in Amsterdam. Toch is ook het begin van de herfst een mooi moment om een bezoek aan de stad te brengen. Vergeet dan zeker niet het Vondelpark in al haar herfstkleuren te bewonderen. Ook de liefhebbers van kunst en cultuur biedt Amsterdam in dit seizoen een veelvoud aan redenen om de stad te bezoeken. Zonnige herfstdagen zijn niet alleen een prima moment voor een rondvaart door de grachten, maar ook perfect voor een bezoek aan de vele musea in Amsterdam. Het is in de herfst minder druk met toeristen, waardoor het minder druk is in de verschillende musea. Amsterdam biedt plek aan vele musea, zoals het Rijksmuseum, het Van Gogh museum en het Anne Frank huis, waar de Joodse tiener en haar familie ondergedoken zaten in de Tweede Wereldoorlog. 

...

Amsterdam proeven

Amsterdam is een multiculturele stad met vele internationale smaken: van een Hollandse kroket tot en met een Turkse baklava. Op zonnige dagen is het druk in de horeca-gelegenheden aan de grachten

...