Populairste Airline: Royal Air Maroc
Op de route Fez – Amsterdam word bij voorkeur met Royal Air Maroc gevlogen.
Royal Air Maroc
24 %
TAP Portugal
12 %
Ryanair
6 %
Tip: 5 weken voor vertrek boeken
De beste prijs voor deze vlucht krijg je als je 5 weken voor vertrek boekt. Zo kan je tot 64 % besparen.
33 dagen voor vertrek
Populairste verbindung: via Marseille en Wenen
Met 40 % van alle gemaakte boekingen is de route via Marseille en Wenen het meest populair.
verbinding
boekingen
2 tussenstops Marseille-Provence Wenen
40h 30min, vanaf € 204
40 %
1 tussenstop Casablanca
11h 00min, vanaf € 222
30 %
1 tussenstop Lissabon
19h 30min, vanaf € 184
20 %
Retour al vanaf € 149,00
De beste prijs voor een retour krijg je met de heenvlucht 19-12-19 en terugvlucht; 25-01-20.

€ 149
goedkoop
€ 149
duur
€ 287

Amsterdam

Amsterdam staat bekend om haar grachten, die bezoekers langs typisch Amsterdamse straten met hun karakteristieke gevels voeren. Maar Amsterdam is meer dan de grachten, smalle straten en gevels.

...

Amsterdam beleven

Amsterdam beleven kan op verschillende Nederlandse feestdagen, zoals Koningsdag en bevrijdingsdag. Koningsdag wordt op 27 april gevierd en ook in Amsterdam wordt dan de traditionele vrijmarkt* gehouden. Koningsdag staat ook bekend om de verschillende oud-Hollandse spellen die gespeeld worden, zoals koekhappen en zaklopen. Op 5 mei is het bevrijdingsdag en wordt het einde van de Tweede Wereldoorlog gevierd met diverse festivals en muziek. Ook in Amsterdam is het op deze dag een gezellige drukte.

*Let op! Als Koningsdag op een zondag valt, dan wordt de vrijmarkt een dag eerder (op zaterdag) gehouden. 

Amsterdam op haar best

 Het Nederlandse weer staat bekend om de vele regenbuien en ook Amsterdam is op haar best onder de warme zonnestralen. Niet voor niets is het in de zomer razend druk in Amsterdam. Toch is ook het begin van de herfst een mooi moment om een bezoek aan de stad te brengen. Vergeet dan zeker niet het Vondelpark in al haar herfstkleuren te bewonderen. Ook de liefhebbers van kunst en cultuur biedt Amsterdam in dit seizoen een veelvoud aan redenen om de stad te bezoeken. Zonnige herfstdagen zijn niet alleen een prima moment voor een rondvaart door de grachten, maar ook perfect voor een bezoek aan de vele musea in Amsterdam. Het is in de herfst minder druk met toeristen, waardoor het minder druk is in de verschillende musea. Amsterdam biedt plek aan vele musea, zoals het Rijksmuseum, het Van Gogh museum en het Anne Frank huis, waar de Joodse tiener en haar familie ondergedoken zaten in de Tweede Wereldoorlog. 

...

Amsterdam proeven

Amsterdam is een multiculturele stad met vele internationale smaken: van een Hollandse kroket tot en met een Turkse baklava. Op zonnige dagen is het druk in de horeca-gelegenheden aan de grachten

...