Populairste Airline: Ryanair
De route Fez – Amsterdam word het meeste geboekt bij Ryanair.
Ryanair
43 %
Air Arabia Maroc
33 %
Royal Air Maroc
14 %
Tip: 17 dagen voor vertrek boeken
Bij een boeking 17 dagen voor je vlucht is de beste prijs te verwachten. Zo kan er tot 61 % bespaard worden.
17 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: vrijdag
Het loont zich de om flexibel te zijn, want vrijdags zijn de tickets op deze route het goedkoopst.
De populairste verbinding is nonstop
De vliegroute Fez – Amsterdam boeken 54 % van alle passagiers hun tickets als directe vlucht.
verbinding
boekingen
directe vlucht
03h 20min, vanaf € 177
54 %
1 tussenstop Londen-Stansted Londen-Luton
24h 10min, vanaf € 227
23 %
1 tussenstop Lissabon
19h 25min, vanaf € 203
15 %
Retour al vanaf € 177,00
Op dit moment is deze route het goedkoopst met de heenvlucht op 22.07.2018 en de terugvlucht op 18.10.2018.

€ 177
goedkoop
€ 142
duur
€ 355

Amsterdam

Amsterdam staat bekend om haar grachten, die bezoekers langs typisch Amsterdamse straten met hun karakteristieke gevels voeren. Maar Amsterdam is meer dan de grachten, smalle straten en gevels.

...

Amsterdam beleven

Amsterdam beleven kan op verschillende Nederlandse feestdagen, zoals Koningsdag en bevrijdingsdag. Koningsdag wordt op 27 april gevierd en ook in Amsterdam wordt dan de traditionele vrijmarkt* gehouden. Koningsdag staat ook bekend om de verschillende oud-Hollandse spellen die gespeeld worden, zoals koekhappen en zaklopen. Op 5 mei is het bevrijdingsdag en wordt het einde van de Tweede Wereldoorlog gevierd met diverse festivals en muziek. Ook in Amsterdam is het op deze dag een gezellige drukte.

*Let op! Als Koningsdag op een zondag valt, dan wordt de vrijmarkt een dag eerder (op zaterdag) gehouden. 

Amsterdam op haar best

 Het Nederlandse weer staat bekend om de vele regenbuien en ook Amsterdam is op haar best onder de warme zonnestralen. Niet voor niets is het in de zomer razend druk in Amsterdam. Toch is ook het begin van de herfst een mooi moment om een bezoek aan de stad te brengen. Vergeet dan zeker niet het Vondelpark in al haar herfstkleuren te bewonderen. Ook de liefhebbers van kunst en cultuur biedt Amsterdam in dit seizoen een veelvoud aan redenen om de stad te bezoeken. Zonnige herfstdagen zijn niet alleen een prima moment voor een rondvaart door de grachten, maar ook perfect voor een bezoek aan de vele musea in Amsterdam. Het is in de herfst minder druk met toeristen, waardoor het minder druk is in de verschillende musea. Amsterdam biedt plek aan vele musea, zoals het Rijksmuseum, het Van Gogh museum en het Anne Frank huis, waar de Joodse tiener en haar familie ondergedoken zaten in de Tweede Wereldoorlog. 

...

Amsterdam proeven

Amsterdam is een multiculturele stad met vele internationale smaken: van een Hollandse kroket tot en met een Turkse baklava. Op zonnige dagen is het druk in de horeca-gelegenheden aan de grachten

...