Vluchten van Fez naar Eindhoven

Tips en tricks om goedkope vluchten van Fez naar Eindhoven te vinden

Tip: 4 weken voor vertrek boeken
Het beste moment om op deze bestemming een vlucht te boeken is 4 weken voor vertrek. Dit kan een besparing van tot 36 % ten opzichte van de gemiddelde ticketprijs opleveren.
27 dagen voor vertrek

Nuttige informatie over de vlucht van Fez naar Eindhoven

Wat is de beste tijd om te boeken?

Fez is de op twee na grootste stad van Marokko en is een populaire vakantiebestemming onder cultuur- en historieliefhebbers. April, mei, augustus en september zijn de ideale maanden voor een verblijf in Fez. In het voor- en najaar is het niet extreem warm, waardoor een actieve vakantie mogelijk is. In de maanden oktober tot en met maart valt in Fez de meeste regen.

Mogelijke luchtvaartmaatschappijen voor deze route

Vanaf Eindhoven Airport vlieg je in drieënhalf uur naar Fez. Ryanair vliegt rechtstreeks van Eindhoven naar Fez en andersom. Luchthaven Fez-Saiss is het eindpunt van de vliegreis. Reizigers kunnen ook vanaf Amsterdam vliegen, maar de reis duurt dan zo'n negen uur vanwege een tussenstop. Daarom is Eindhoven Airport interessant voor mensen die willen afreizen naar Fez.

Wat wacht op je in Fez?

Fez is een Koningsstad en ideaal voor liefhebbers van een citytrip. De stad wordt ook vaak aangedaan door mensen die op rondreis zijn door Marokko. De prachtige oude stad zit boordevol verrassingen. Verdwaal onder meer in de medina en maak kennis met een geschiedenis van zo'n 1.200 jaar oud. De Kairaouine Moskee behoort tot de grootste moskeeën van Afrika en is een belangrijk spiritueel centrum in Arabië. In de moskee is plaats voor zo'n 20.000 gelovigen. Verder staat Fez bekend als dé stad van de ambachten, waaronder leerrooierijen, aardewerken schalen en bijzondere tegels.

Informatie over de vlucht Fez - Eindhoven
Vluchtinformatie Fez - Eindhoven
  • Afstand: 2122 km
Topvliegroutes