Populairste Airline: Ryanair
9 % van de vluchten op de route Fez – Eindhoven worden geboekt bij Ryanair.
Ryanair
9 %
Air Arabia Maroc
4 %
Tip: 4 weken voor vertrek boeken
De beste prijs voor deze vlucht krijg je als je 4 weken voor vertrek boekt. Zo kan je tot 39 % besparen.
28 dagen voor vertrek
Populairste verbindung: via Barcelona
In het bijzonder de route via Barcelona is met een boekingsaandeel van 33 % zeer gevraagd.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Barcelona
17h 00min, vanaf € 138
33 %
1 tussenstop Sevilla
22h 10min, vanaf € 71
27 %
2 tussenstops Bordeaux - Mérignac Manchester
29h 40min, vanaf € 116
20 %
Retour al vanaf € 71,00
Een retourvlucht voor slechts € 71,00 krijg je bijvoorbeeld met een heenvlucht op 26-12-19 en een terugvlucht op 01-01-20.

€ 71
goedkoop
€ 71
duur
€ 242

Wat is de beste tijd om te boeken?

Fez is de op twee na grootste stad van Marokko en is een populaire vakantiebestemming onder cultuur- en historieliefhebbers. April, mei, augustus en september zijn de ideale maanden voor een verblijf in Fez. In het voor- en najaar is het niet extreem warm, waardoor een actieve vakantie mogelijk is. In de maanden oktober tot en met maart valt in Fez de meeste regen.

...

Mogelijke luchtvaartmaatschappijen voor deze route

Vanaf Eindhoven Airport vlieg je in drieënhalf uur naar Fez. Ryanair vliegt rechtstreeks van Eindhoven naar Fez en andersom. Luchthaven Fez-Saiss is het eindpunt van de vliegreis. Reizigers kunnen ook vanaf Amsterdam vliegen, maar de reis duurt dan zo'n negen uur vanwege een tussenstop. Daarom is Eindhoven Airport interessant voor mensen die willen afreizen naar Fez.

...

Wat wacht op je in Fez?

Fez is een Koningsstad en ideaal voor liefhebbers van een citytrip. De stad wordt ook vaak aangedaan door mensen die op rondreis zijn door Marokko. De prachtige oude stad zit boordevol verrassingen. Verdwaal onder meer in de medina en maak kennis met een geschiedenis van zo'n 1.200 jaar oud. De Kairaouine Moskee behoort tot de grootste moskeeën van Afrika en is een belangrijk spiritueel centrum in Arabië. In de moskee is plaats voor zo'n 20.000 gelovigen. Verder staat Fez bekend als dé stad van de ambachten, waaronder leerrooierijen, aardewerken schalen en bijzondere tegels.

...