Vluchten van Fez naar Eindhoven

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten van Fez naar Eindhoven

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken van Fez (FEZ) naar Eindhoven (EIN) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen zijn in de afgelopen dagen gezocht en gevonden op idealo. Je kunt ook je eigen zoekopdracht naar Eindhoven starten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tips en tricks om goedkope vluchten van Fez naar Eindhoven te vinden

Populairste Airline: bv. Royal Air Maroc, Transavia France
De populairste airlines op de route Fez – Eindhoven zijn met 100 % Royal Air Maroc, Transavia France en Air Arabia Maroc.
Royal Air Maroc
40 %
Transavia France
40 %
Air Arabia Maroc
20 %
Populairste verbindung: via Parijs-Orly, Parijs-Charles de Gaulle en Amsterdam
Van alle vluchten is de route via Parijs-Orly, Parijs-Charles de Gaulle en Amsterdam met 67 % van alle boekingen het meest gevraagd.
verbinding
boekingen
2 tussenstops Parijs-Orly Parijs-Charles de Gaulle Amsterdam Schiphol
28h 25min, vanaf € 1.734
67 %
2 tussenstops Parijs-Orly Kopenhagen
12h 30min, vanaf € 537
33 %

Nuttige informatie over de vlucht van Fez naar Eindhoven

Wat is de beste tijd om te boeken?

Fez is de op twee na grootste stad van Marokko en is een populaire vakantiebestemming onder cultuur- en historieliefhebbers. April, mei, augustus en september zijn de ideale maanden voor een verblijf in Fez. In het voor- en najaar is het niet extreem warm, waardoor een actieve vakantie mogelijk is. In de maanden oktober tot en met maart valt in Fez de meeste regen.

Mogelijke luchtvaartmaatschappijen voor deze route

Vanaf Eindhoven Airport vlieg je in drieënhalf uur naar Fez. Ryanair vliegt rechtstreeks van Eindhoven naar Fez en andersom. Luchthaven Fez-Saiss is het eindpunt van de vliegreis. Reizigers kunnen ook vanaf Amsterdam vliegen, maar de reis duurt dan zo'n negen uur vanwege een tussenstop. Daarom is Eindhoven Airport interessant voor mensen die willen afreizen naar Fez.

Wat wacht op je in Fez?

Fez is een Koningsstad en ideaal voor liefhebbers van een citytrip. De stad wordt ook vaak aangedaan door mensen die op rondreis zijn door Marokko. De prachtige oude stad zit boordevol verrassingen. Verdwaal onder meer in de medina en maak kennis met een geschiedenis van zo'n 1.200 jaar oud. De Kairaouine Moskee behoort tot de grootste moskeeën van Afrika en is een belangrijk spiritueel centrum in Arabië. In de moskee is plaats voor zo'n 20.000 gelovigen. Verder staat Fez bekend als dé stad van de ambachten, waaronder leerrooierijen, aardewerken schalen en bijzondere tegels.

Informatie over de vlucht: Fez - Eindhoven

Retourvlucht van € 463,99
Afstand 2122 km
Vertrekluchthaven Luchthaven Fez (FEZ)
Land van vertrek Vluchten vanuit Marokko
Aankomstluchthaven Luchthaven Eindhoven (EIN)
Land van bestemming Vluchten naar Nederland
Alternatieve routes naar Nederland
Alternatieve vluchten naar Eindhoven