Populairste Airline: Vueling Airlines
Vueling Airlines is met 20 % van alle gemaakte boekingen op deze route de meest populaire luchtvaartmaatschappij.
Vueling Airlines
20 %
Air Arabia Maroc
15 %
Royal Air Maroc
5 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
Uw ticket boekt u rond 3 maanden voor vertrek het voordeligst. Tot 47 % kan men besparen.
89 dagen voor vertrek
De populairste verbinding is nonstop
44 % van alle boekingen op de route van Tanger naar Brussel worden zonder tussenstop gevlogen.
verbinding
boekingen
directe vlucht
04h 00min, vanaf € 134
44 %
1 tussenstop Casablanca
06h 00min, vanaf € 230
33 %
2 tussenstops Casablanca Agadir - Al Massira
41h 25min, vanaf € 188
22 %

Wat is de beste tijd om te boeken?

Tanger is een havenstad in Noord-Marokko en verbindt Europa en Afrika met elkaar. De Engelse kolonie Gibraltar ligt op slechts 15 kilometer afstand. April, mei, augustus en september zijn de beste maanden om een vakantie te boeken naar Tanger. Tijdens de zomer is het er gemiddeld 28 graden Celsius. Dankzij de bergketens en de Atlantische Oceaan blijft de temperatuur redelijk aangenaam. Verder kenmerkt Tanger zich door milde winters.

...

Mogelijke luchtvaartmaatschappijen voor deze route

Vanaf Brussel verzorgen meerdere luchtvaartmaatschappijen een rechtstreekse vlucht naar Tanger. Ryanair, TUI fly en Air Arabia Maroc vliegen bijvoorbeeld in drie uur vanaf Brussel Airport naar de luchthaven van Tanger. Airlines Iberia en Vueling vliegen eveneens naar Tanger, maar maken wel gebruik van een of meerdere tussenstops.

...

Wat wacht op je in Tanger?

Tanger staat als historische stad vol met talloze monumenten, maar heeft ook prachtige landschappen en stranden. Vanaf Tanger is het zelfs mogelijk om bij helder weer het Spaanse vasteland te zien. De bazaars in de stad zijn ideaal om te winkelen, maar staan ook bekend om de optredens van talloze straatartiesten. Het paleis van Dar el Makhzen is een bezoekje zeker waard, want er zijn twee musea in gevestigd en bovendien is de binnenplaats een fantastische plek voor een wandeling.

...