Vluchten van Brussel naar New York

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten van Brussel naar New York

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken van Brussel (BRU) naar New York (NYC) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen zijn in de afgelopen dagen gezocht en gevonden op idealo. Je kunt ook je eigen zoekopdracht naar New York starten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tips en tricks om goedkope vluchten van Brussel naar New York te vinden

Populairste Airline: British Airways
Op de route Brussel – New York word bij voorkeur met British Airways gevlogen.
British Airways
11 %
Brussels Airlines
10 %
Lufthansa
9 %
Goedkoopste weekdag: woensdag
Het laagst zijn de ticketprijzen woensdag. Hier reis je tot 9 % goedkoper.
Populairste verbindung: via Londen-Heathrow
De favoriete verbinding gaat via Londen-Heathrow en word door 16 % van alle reizigers geboekt.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Londen-Heathrow
10h 35min, vanaf € 342
16 %
1 tussenstop Reykjavik-Keflavik International
11h 15min, vanaf € 347
9 %
directe vlucht
08h 25min, vanaf € 441
9 %

Nuttige informatie over de vlucht van Brussel naar New York

Start spreading the news

New York is de grootste stad van de Verenigde Staten van Amerika en misschien wel een van de bekendste steden ter wereld. Vanwege de drukte en levendigheid heeft de stad naamThe City That Never Sleeps gekregen. De beroemde stad werd ondermeer toegezongen door Frank Sinatra en meer recentelijk Alicia Keys en Jay-Z. Ook tal van tv-series als Friends en Seinfeld speelden af in New York.

New Year's Rockin' Eve

New York is het hele jaar prima te bezoeken. Let op: de zomers zijn heet en de winters kunnen erg koud worden. New York heeft diverse bekende festivals. New Years Eve is in de stad legendarisch. In februari wordt in Chinatown het Chinees Nieuwjaar gevierd. In maart kleurt de stad groen tijdens St. Patrick's Day. In september en februari tovert New York om tot het modewalhalla met de Mercedes Benz Fashion Week. De stad heeft tevens vele gratis activiteiten en evenementen.

Strikte wetgeving

Elektronische artikelen en Amerikaanse merkkleding zijn hier goedkoper dan in Nederland. De prijzen voor boodschappen zijn gemiddeld ongeveer 40 procent hoger dan in Nederland. De prijzen in restaurants zijn ongeveer 20 procent hoger in New York. De prijzen in restaurants en bars zijn vaak niet inclusief belastingen. Reken ongeveer 20 procent extra voor tips per biertje.New York kent een strikte alcohol en tabak regelgeving, let hier dus goed op.

Iconische gele taxi's

New York is beroemd om zijn gele taxi's die vaak worden gebruikt door inwoners van New York. Echter, het openbaar vervoer is veel goedkoper en vaak sneller. Vanaf JFK kun je de AirTrain naar het Howard Beach metrostation nemen. Daar kun je overstappen voor mid- of downtown Manhattan. De rit duurt ongeveer 40 tot 75 minuten. Vanaf de luchthaven kun je ook een bus nemen naar het metrostation of de Long Island Rail Road. De meeste bussen gaan rechtstreeks naar Manhattan, Hudson Valley en Long Island. Een taxi naar Manhattan kost vanaf ongeveer 52 dollar.

Informatie over de vlucht: Brussel - New York

Goedkoopste heenvlucht van € 230,50
Retourvlucht van € 262,99
Vluchttijd min. 08:20 / max. 08:45
Vliegtijd terugvlucht min. 07:10/ max. 07:30
Afstand 5897 km
Vluchten per week 23
Vertrekluchthaven Luchthaven Brussel (BRU)
Land van vertrek Vluchten vanuit België
Aankomstluchthaven Luchthaven New York, alle luchthavens (JFK, EWR, LGA, JRB) (NYC)
Land van bestemming Vluchten naar Verenigde Staten
Populaire bestemmingen voor doorreizen