Populairste Airline: Brussels Airlines
De route Brussel – New York word het meeste geboekt bij Brussels Airlines.
Brussels Airlines
3 %
Lufthansa
2 %
United Airlines
2 %
Tip: 2 maanden voor vertrek boeken
Uw ticket boekt u rond 2 maanden voor vertrek het voordeligst. Tot 56 % kan men besparen.
70 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: woensdag
De goedkoopste dagen voor deze vlucht zijn woensdag. Op deze dagen kan tot 18 % bespaard worden.
Populairste verbindung: via Frankfurt
Vluchten via Frankfurt zijn op deze route met 13 % de favoriete keuze.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Frankfurt-Main
11h 05min, vanaf € 337
13 %
directe vlucht
08h 26min, vanaf € 322
12 %
1 tussenstop Zürich
12h 10min, vanaf € 349
7 %
Retour al vanaf € 294,00
Wie bijvoorbeeld op 23-03-19 heen en op 30-03-19 terugvliegt, reist voor € 294,00 bijzonder gunstig.

€ 294
goedkoop
€ 185
duur
€ 665

Start spreading the news

New York is de grootste stad van de Verenigde Staten van Amerika en misschien wel een van de bekendste steden ter wereld. Vanwege de drukte en levendigheid heeft de stad naamThe City That Never Sleeps gekregen. De beroemde stad werd ondermeer toegezongen door Frank Sinatra en meer recentelijk Alicia Keys en Jay-Z. Ook tal van tv-series als Friends en Seinfeld speelden af in New York.

...

New Year's Rockin' Eve

New York is het hele jaar prima te bezoeken. Let op: de zomers zijn heet en de winters kunnen erg koud worden. New York heeft diverse bekende festivals. New Years Eve is in de stad legendarisch. In februari wordt in Chinatown het Chinees Nieuwjaar gevierd. In maart kleurt de stad groen tijdens St. Patrick's Day. In september en februari tovert New York om tot het modewalhalla met de Mercedes Benz Fashion Week. De stad heeft tevens vele gratis activiteiten en evenementen.

...

Strikte wetgeving

Elektronische artikelen en Amerikaanse merkkleding zijn hier goedkoper dan in Nederland. De prijzen voor boodschappen zijn gemiddeld ongeveer 40 procent hoger dan in Nederland. De prijzen in restaurants zijn ongeveer 20 procent hoger in New York. De prijzen in restaurants en bars zijn vaak niet inclusief belastingen. Reken ongeveer 20 procent extra voor tips per biertje.New York kent een strikte alcohol en tabak regelgeving, let hier dus goed op.

...

Iconische gele taxi's

New York is beroemd om zijn gele taxi's die vaak worden gebruikt door inwoners van New York. Echter, het openbaar vervoer is veel goedkoper en vaak sneller. Vanaf JFK kun je de AirTrain naar het Howard Beach metrostation nemen. Daar kun je overstappen voor mid- of downtown Manhattan. De rit duurt ongeveer 40 tot 75 minuten. Vanaf de luchthaven kun je ook een bus nemen naar het metrostation of de Long Island Rail Road. De meeste bussen gaan rechtstreeks naar Manhattan, Hudson Valley en Long Island. Een taxi naar Manhattan kost vanaf ongeveer 52 dollar.

...