Populairste Airline: Ryanair
De route Brussel – Nador word het meeste geboekt bij Ryanair.
Ryanair
38 %
Air Arabia Maroc
35 %
Royal Air Maroc
19 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om uw ticket te boeken is ongeveer 3 maanden voor vertrek. Zo kan men tot 34 % besparen.
79 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: zaterdag
De prijzen variëren per dag van de week. zaterdag zijn vliegtickets tot 54 % gunstiger.
Populairste verbindung: via Barcelona
Van alle vluchten is de route via Barcelona met 42 % van alle boekingen het meest gevraagd.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Barcelona
10h 35min, vanaf € 76
42 %
directe vlucht
02h 50min, vanaf € 168
35 %
1 tussenstop Casablanca
07h 35min, vanaf € 99
19 %
Retour al vanaf € 76,00
Als je reis begint op 23-02-19 en je de terugreis op 05-03-19 boekt, komt je totaalprijs op slechts € 76,00.

€ 76
goedkoop
€ 76
duur
€ 304

Nador - kustplaats bij het Rifgebergte

In het noordoosten van Marokko ligt de badplaats Nador. De stad kent nog niet veel toerisme, maar is geliefd vanwege zijn goede klimaat en de nabijheid van de Middellandse Zee.

...

Reisbestemming voor het hele jaar

Het mediterrane klimaat zorgt ervoor dat Nador het gehele jaar door een geschikte toeristische bestemming is. De ideale periode om de stad te bezoeken is echter van april tot november. Het hoogseizoen loopt van juni tot en met september. In deze periode vindt ook de feestdag van de kroning van koning Mohammed VI plaats. De kroningsdag valt op 30 juli en wordt gevierd met parades en festivals door heel Marokko. Andere belangrijke nationale feestdagen zijn het Offerfeest en het Suikerfeest na de ramadan. De data hiervan zijn wisselend.

...

Ideaal voor goedkope vakantie

Voor wie een betaalbare zonvakantie wil boeken is Nador een uitstekende optie. De kosten van levensonderhoud liggen in Marokko namelijk ongeveer vijftig procent lager dan in Nederland. Een maaltijd in een restaurant is al mogelijk vanaf 65 Marokkaanse dirham en frisdrank kost circa zes Marokkaanse dirham. Ook groente en fruit op de weekmarkten zijn erg voordelig. Bovendien is het normaal om op souks als Muley-Kaube, Oulad-Mimoun en Kassaria ook nog eens af te dingen op de vraagprijs. Overigens moet wel enigszins worden opgepast met eten en drinken. Nederlandse staatsburgers die naar Nador reizen hebben genoeg aan een paspoort dat bij aankomst nog minimaal zes maanden geldig is. Op het vliegveld krijgt men een visumstempel voor een periode van ten hoogste negentig dagen.

...

Taxi belangrijkste vervoersmiddel

Nador heeft een eigen internationale luchthaven en is daardoor goed te bereiken. Voor het vervoer vanaf het vliegveld zijn bezoekers echter aangewezen op de taxi. Deze doet er ongeveer drie kwartier over om de havenstad te bereiken, en het tarief voor een gedeelde taxi bedraagt circa tweehonderd Marokkaanse dirham. Ook in Nador zelf is geen busdienst en is de taxi hét vervoersmiddel. De opvallende rode taxi’s rekenen tarieven van ongeveer negen Marokkaanse dirham binnen Nador en zo’n vijfentwintig Marokkaanse dirham voor een rit naar het strand. Onderhandelen over de prijs wordt geadviseerd.

...