Vluchten van Brussel naar Nador

Tips en tricks om goedkope vluchten van Brussel naar Nador te vinden

Populairste Airline: Air Arabia Maroc
Air Arabia Maroc is met 10 % van alle gemaakte boekingen op deze route de meest populaire luchtvaartmaatschappij.
Air Arabia Maroc
10 %
Royal Air Maroc
5 %
TUI fly Belgium
3 %
Tip: 2 maanden voor vertrek boeken
2 maanden voor de reis zijn de ticketprijzen in de regel bijzonder voordelig.
68 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: dinsdag
Het loont zich de om flexibel te zijn, want dinsdag zijn de tickets op deze route het goedkoopst.
De populairste verbinding is nonstop
Op Brussel naar Nador zijn directe vluchten met 19 % de meest gekozen optie.
verbinding
boekingen
directe vlucht
02h 55min, vanaf € 114
19 %
1 tussenstop Barcelona
08h 00min, vanaf € 79
12 %
2 tussenstops Madrid-Barajas Casablanca
21h 10min, vanaf € 265
11 %

Nuttige informatie over de vlucht van Brussel naar Nador

Nador - kustplaats bij het Rifgebergte

In het noordoosten van Marokko ligt de badplaats Nador. De stad kent nog niet veel toerisme, maar is geliefd vanwege zijn goede klimaat en de nabijheid van de Middellandse Zee.

Reisbestemming voor het hele jaar

Het mediterrane klimaat zorgt ervoor dat Nador het gehele jaar door een geschikte toeristische bestemming is. De ideale periode om de stad te bezoeken is echter van april tot november. Het hoogseizoen loopt van juni tot en met september. In deze periode vindt ook de feestdag van de kroning van koning Mohammed VI plaats. De kroningsdag valt op 30 juli en wordt gevierd met parades en festivals door heel Marokko. Andere belangrijke nationale feestdagen zijn het Offerfeest en het Suikerfeest na de ramadan. De data hiervan zijn wisselend.

Ideaal voor goedkope vakantie

Voor wie een betaalbare zonvakantie wil boeken is Nador een uitstekende optie. De kosten van levensonderhoud liggen in Marokko namelijk ongeveer vijftig procent lager dan in Nederland. Een maaltijd in een restaurant is al mogelijk vanaf 65 Marokkaanse dirham en frisdrank kost circa zes Marokkaanse dirham. Ook groente en fruit op de weekmarkten zijn erg voordelig. Bovendien is het normaal om op souks als Muley-Kaube, Oulad-Mimoun en Kassaria ook nog eens af te dingen op de vraagprijs. Overigens moet wel enigszins worden opgepast met eten en drinken. Nederlandse staatsburgers die naar Nador reizen hebben genoeg aan een paspoort dat bij aankomst nog minimaal zes maanden geldig is. Op het vliegveld krijgt men een visumstempel voor een periode van ten hoogste negentig dagen.

Taxi belangrijkste vervoersmiddel

Nador heeft een eigen internationale luchthaven en is daardoor goed te bereiken. Voor het vervoer vanaf het vliegveld zijn bezoekers echter aangewezen op de taxi. Deze doet er ongeveer drie kwartier over om de havenstad te bereiken, en het tarief voor een gedeelde taxi bedraagt circa tweehonderd Marokkaanse dirham. Ook in Nador zelf is geen busdienst en is de taxi hét vervoersmiddel. De opvallende rode taxi’s rekenen tarieven van ongeveer negen Marokkaanse dirham binnen Nador en zo’n vijfentwintig Marokkaanse dirham voor een rit naar het strand. Onderhandelen over de prijs wordt geadviseerd.

Informatie over de vlucht Brussel - Nador
Voordelige rechtstreekse vluchten
Vluchtinformatie Brussel - Nador
  • Vluchttijd: min. 02:50 / max. 03:45
  • Afstand: 1872 km
  • Vluchten per week: 5
  • Vliegtijd terugvlucht: min. 03:00 / max. 03:40
Topvliegroutes