Vluchten van Brussel naar Nador

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten van Brussel naar Nador

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken van Brussel (BRU) naar Nador (NDR) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen zijn in de afgelopen dagen gezocht en gevonden op idealo. Je kunt ook je eigen zoekopdracht naar Nador starten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tips en tricks om goedkope vluchten van Brussel naar Nador te vinden

Populairste Airline: Royal Air Maroc
Op de vliegroute Brussel – Nador kopen de meeste mensen het liefste hun vliegtickets bij Royal Air Maroc.
Royal Air Maroc
34 %
Air Arabia Maroc
24 %
TUI fly Belgium
18 %
Goedkoopste weekdag: donderdag
Het laagst zijn de ticketprijzen donderdag. Hier reis je tot 16 % goedkoper.
De populairste verbinding is nonstop
Met een aandeel van 72 % van alle boekingen zijn directe vluchten de meest geliefde verbindingen op deze route.
verbinding
boekingen
directe vlucht
02h 55min, vanaf € 102
72 %
1 tussenstop Frankfurt-Main
08h 00min, vanaf € 1.165
11 %
1 tussenstop Casablanca
17h 55min, vanaf € 253
9 %

Nuttige informatie over de vlucht van Brussel naar Nador

Nador - kustplaats bij het Rifgebergte

In het noordoosten van Marokko ligt de badplaats Nador. De stad kent nog niet veel toerisme, maar is geliefd vanwege zijn goede klimaat en de nabijheid van de Middellandse Zee.

Reisbestemming voor het hele jaar

Het mediterrane klimaat zorgt ervoor dat Nador het gehele jaar door een geschikte toeristische bestemming is. De ideale periode om de stad te bezoeken is echter van april tot november. Het hoogseizoen loopt van juni tot en met september. In deze periode vindt ook de feestdag van de kroning van koning Mohammed VI plaats. De kroningsdag valt op 30 juli en wordt gevierd met parades en festivals door heel Marokko. Andere belangrijke nationale feestdagen zijn het Offerfeest en het Suikerfeest na de ramadan. De data hiervan zijn wisselend.

Ideaal voor goedkope vakantie

Voor wie een betaalbare zonvakantie wil boeken is Nador een uitstekende optie. De kosten van levensonderhoud liggen in Marokko namelijk ongeveer vijftig procent lager dan in Nederland. Een maaltijd in een restaurant is al mogelijk vanaf 65 Marokkaanse dirham en frisdrank kost circa zes Marokkaanse dirham. Ook groente en fruit op de weekmarkten zijn erg voordelig. Bovendien is het normaal om op souks als Muley-Kaube, Oulad-Mimoun en Kassaria ook nog eens af te dingen op de vraagprijs. Overigens moet wel enigszins worden opgepast met eten en drinken. Nederlandse staatsburgers die naar Nador reizen hebben genoeg aan een paspoort dat bij aankomst nog minimaal zes maanden geldig is. Op het vliegveld krijgt men een visumstempel voor een periode van ten hoogste negentig dagen.

Taxi belangrijkste vervoersmiddel

Nador heeft een eigen internationale luchthaven en is daardoor goed te bereiken. Voor het vervoer vanaf het vliegveld zijn bezoekers echter aangewezen op de taxi. Deze doet er ongeveer drie kwartier over om de havenstad te bereiken, en het tarief voor een gedeelde taxi bedraagt circa tweehonderd Marokkaanse dirham. Ook in Nador zelf is geen busdienst en is de taxi hét vervoersmiddel. De opvallende rode taxi’s rekenen tarieven van ongeveer negen Marokkaanse dirham binnen Nador en zo’n vijfentwintig Marokkaanse dirham voor een rit naar het strand. Onderhandelen over de prijs wordt geadviseerd.

Informatie over de vlucht: Brussel - Nador

Goedkoopste heenvlucht van € 59,90
Retourvlucht van € 194,99
Vluchttijd min. 02:50 / max. 03:45
Vliegtijd terugvlucht min. 03:00/ max. 03:40
Afstand 1872 km
Vluchten per week 5
Vertrekluchthaven Luchthaven Brussel (BRU)
Land van vertrek Vluchten vanuit België
Aankomstluchthaven Luchthaven Nador (NDR)
Land van bestemming Vluchten naar Marokko
Alternatieve vluchten naar Nador
Populaire bestemmingen voor doorreizen