Vluchten van Brussel naar Nador

Tips en tricks om goedkope vluchten van Brussel naar Nador te vinden

Populairste Airline: Royal Air Maroc
Royal Air Maroc is met 33 % van alle gemaakte boekingen op deze route de meest populaire luchtvaartmaatschappij.
Royal Air Maroc
33 %
Air Arabia Maroc
28 %
TUI fly Belgium
18 %
Tip: 6 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om op deze bestemming een vlucht te boeken is 6 maanden voor vertrek. Dit kan een besparing van tot 10 % ten opzichte van de gemiddelde ticketprijs opleveren.
179 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: donderdag
Vergeleken met andere weekdagen zijn vluchten op donderdag het goedkoopst.
De populairste verbinding is nonstop
De vliegroute Brussel – Nador boeken 77 % van alle passagiers hun tickets als directe vlucht.
verbinding
boekingen
directe vlucht
02h 55min, vanaf € 102
77 %
1 tussenstop Frankfurt-Main
08h 00min, vanaf € 1.165
9 %
1 tussenstop Casablanca
28h 00min, vanaf € 240
8 %

Nuttige informatie over de vlucht van Brussel naar Nador

Nador - kustplaats bij het Rifgebergte

In het noordoosten van Marokko ligt de badplaats Nador. De stad kent nog niet veel toerisme, maar is geliefd vanwege zijn goede klimaat en de nabijheid van de Middellandse Zee.

Reisbestemming voor het hele jaar

Het mediterrane klimaat zorgt ervoor dat Nador het gehele jaar door een geschikte toeristische bestemming is. De ideale periode om de stad te bezoeken is echter van april tot november. Het hoogseizoen loopt van juni tot en met september. In deze periode vindt ook de feestdag van de kroning van koning Mohammed VI plaats. De kroningsdag valt op 30 juli en wordt gevierd met parades en festivals door heel Marokko. Andere belangrijke nationale feestdagen zijn het Offerfeest en het Suikerfeest na de ramadan. De data hiervan zijn wisselend.

Ideaal voor goedkope vakantie

Voor wie een betaalbare zonvakantie wil boeken is Nador een uitstekende optie. De kosten van levensonderhoud liggen in Marokko namelijk ongeveer vijftig procent lager dan in Nederland. Een maaltijd in een restaurant is al mogelijk vanaf 65 Marokkaanse dirham en frisdrank kost circa zes Marokkaanse dirham. Ook groente en fruit op de weekmarkten zijn erg voordelig. Bovendien is het normaal om op souks als Muley-Kaube, Oulad-Mimoun en Kassaria ook nog eens af te dingen op de vraagprijs. Overigens moet wel enigszins worden opgepast met eten en drinken. Nederlandse staatsburgers die naar Nador reizen hebben genoeg aan een paspoort dat bij aankomst nog minimaal zes maanden geldig is. Op het vliegveld krijgt men een visumstempel voor een periode van ten hoogste negentig dagen.

Taxi belangrijkste vervoersmiddel

Nador heeft een eigen internationale luchthaven en is daardoor goed te bereiken. Voor het vervoer vanaf het vliegveld zijn bezoekers echter aangewezen op de taxi. Deze doet er ongeveer drie kwartier over om de havenstad te bereiken, en het tarief voor een gedeelde taxi bedraagt circa tweehonderd Marokkaanse dirham. Ook in Nador zelf is geen busdienst en is de taxi hét vervoersmiddel. De opvallende rode taxi’s rekenen tarieven van ongeveer negen Marokkaanse dirham binnen Nador en zo’n vijfentwintig Marokkaanse dirham voor een rit naar het strand. Onderhandelen over de prijs wordt geadviseerd.

Informatie over de vlucht: Brussel - Nador

Goedkoopste heenvlucht van € 61,30
Retourvlucht van € 101,99
Vluchttijd min. 02:50 / max. 03:45
Vliegtijd terugvlucht min. 03:00/ max. 03:40
Afstand 1872 km
Vluchten per week 5
Vertrekluchthaven Brussel (BRU)
Land van vertrek België
Aankomstluchthaven Nador (NDR)
Land van bestemming Marokko
Alternatieve routes naar Marokko
Alternatieve vluchten naar Nador
Populaire bestemmingen voor doorreizen
Vliegbestemmingen met een vergelijkbare prijs