Populairste Airline: Royal Air Maroc
De meeste passagiers op de route Brussel – Nador reizen het liefste met Royal Air Maroc.
Royal Air Maroc
16 %
Air Arabia Maroc
9 %
TUI fly Belgium
3 %
Tip: 4 maanden voor vertrek boeken
De beste prijs voor deze vlucht krijg je als je 4 maanden voor vertrek boekt. Zo kan je tot 26 % besparen.
117 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: bv. zondag
De prijzen variëren per dag van de week. dinsdags en zondags zijn vliegtickets tot 17 % gunstiger.
Populairste verbindung: via Barcelona
Vluchten via Barcelona zijn op deze route met 41 % de favoriete keuze.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Barcelona
07h 35min, vanaf € 102
41 %
directe vlucht
04h 45min, vanaf € 101
29 %
1 tussenstop Casablanca
28h 50min, vanaf € 143
21 %
Retour al vanaf € 101,00
De Ticketprijs voor een vlucht op 18.09.2018 inclusief terugvlucht op 25.09.2018 is op dit moment € 101,00. Via onze site bespaart u tot 62 % voor vluchten op deze route.

€ 101
goedkoop
€ 101
duur
€ 422

Nador - kustplaats bij het Rifgebergte

In het noordoosten van Marokko ligt de badplaats Nador. De stad kent nog niet veel toerisme, maar is geliefd vanwege zijn goede klimaat en de nabijheid van de Middellandse Zee.

...

Reisbestemming voor het hele jaar

Het mediterrane klimaat zorgt ervoor dat Nador het gehele jaar door een geschikte toeristische bestemming is. De ideale periode om de stad te bezoeken is echter van april tot november. Het hoogseizoen loopt van juni tot en met september. In deze periode vindt ook de feestdag van de kroning van koning Mohammed VI plaats. De kroningsdag valt op 30 juli en wordt gevierd met parades en festivals door heel Marokko. Andere belangrijke nationale feestdagen zijn het Offerfeest en het Suikerfeest na de ramadan. De data hiervan zijn wisselend.

...

Ideaal voor goedkope vakantie

Voor wie een betaalbare zonvakantie wil boeken is Nador een uitstekende optie. De kosten van levensonderhoud liggen in Marokko namelijk ongeveer vijftig procent lager dan in Nederland. Een maaltijd in een restaurant is al mogelijk vanaf 65 Marokkaanse dirham en frisdrank kost circa zes Marokkaanse dirham. Ook groente en fruit op de weekmarkten zijn erg voordelig. Bovendien is het normaal om op souks als Muley-Kaube, Oulad-Mimoun en Kassaria ook nog eens af te dingen op de vraagprijs. Overigens moet wel enigszins worden opgepast met eten en drinken. Nederlandse staatsburgers die naar Nador reizen hebben genoeg aan een paspoort dat bij aankomst nog minimaal zes maanden geldig is. Op het vliegveld krijgt men een visumstempel voor een periode van ten hoogste negentig dagen.

...

Taxi belangrijkste vervoersmiddel

Nador heeft een eigen internationale luchthaven en is daardoor goed te bereiken. Voor het vervoer vanaf het vliegveld zijn bezoekers echter aangewezen op de taxi. Deze doet er ongeveer drie kwartier over om de havenstad te bereiken, en het tarief voor een gedeelde taxi bedraagt circa tweehonderd Marokkaanse dirham. Ook in Nador zelf is geen busdienst en is de taxi hét vervoersmiddel. De opvallende rode taxi’s rekenen tarieven van ongeveer negen Marokkaanse dirham binnen Nador en zo’n vijfentwintig Marokkaanse dirham voor een rit naar het strand. Onderhandelen over de prijs wordt geadviseerd.

...