Populairste Airline: bv. Air Arabia Maroc, Ryanair
25 % van de vluchten op de route Brussel – Nador worden geboekt bij Air Arabia Maroc.
Air Arabia Maroc
25 %
Ryanair
25 %
Royal Air Maroc
12 %
Tip: 16 dagen voor vertrek boeken
De beste prijs voor deze vlucht krijg je als je 16 dagen voor vertrek boekt. Zo kan je tot 47 % besparen.
16 dagen voor vertrek
Populairste verbindung: via Barcelona
Met 60 % van alle geboekte vliegtickets is de route met overstap in Barcelona favoriet.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Barcelona
11h 00min, vanaf € 106
60 %
2 tussenstops Tanger-Boukhalef Casablanca
36h 15min, vanaf € 242
30 %
1 tussenstop Marseille-Provence
12h 20min, vanaf € 274
10 %
Retour al vanaf € 106,00
De Ticketprijs voor een vlucht op 02-11-19 inclusief terugvlucht op 09-11-19 is op dit moment € 106,00.

€ 106
goedkoop
€ 106
duur
€ 409

Nador - kustplaats bij het Rifgebergte

In het noordoosten van Marokko ligt de badplaats Nador. De stad kent nog niet veel toerisme, maar is geliefd vanwege zijn goede klimaat en de nabijheid van de Middellandse Zee.

...

Reisbestemming voor het hele jaar

Het mediterrane klimaat zorgt ervoor dat Nador het gehele jaar door een geschikte toeristische bestemming is. De ideale periode om de stad te bezoeken is echter van april tot november. Het hoogseizoen loopt van juni tot en met september. In deze periode vindt ook de feestdag van de kroning van koning Mohammed VI plaats. De kroningsdag valt op 30 juli en wordt gevierd met parades en festivals door heel Marokko. Andere belangrijke nationale feestdagen zijn het Offerfeest en het Suikerfeest na de ramadan. De data hiervan zijn wisselend.

...

Ideaal voor goedkope vakantie

Voor wie een betaalbare zonvakantie wil boeken is Nador een uitstekende optie. De kosten van levensonderhoud liggen in Marokko namelijk ongeveer vijftig procent lager dan in Nederland. Een maaltijd in een restaurant is al mogelijk vanaf 65 Marokkaanse dirham en frisdrank kost circa zes Marokkaanse dirham. Ook groente en fruit op de weekmarkten zijn erg voordelig. Bovendien is het normaal om op souks als Muley-Kaube, Oulad-Mimoun en Kassaria ook nog eens af te dingen op de vraagprijs. Overigens moet wel enigszins worden opgepast met eten en drinken. Nederlandse staatsburgers die naar Nador reizen hebben genoeg aan een paspoort dat bij aankomst nog minimaal zes maanden geldig is. Op het vliegveld krijgt men een visumstempel voor een periode van ten hoogste negentig dagen.

...

Taxi belangrijkste vervoersmiddel

Nador heeft een eigen internationale luchthaven en is daardoor goed te bereiken. Voor het vervoer vanaf het vliegveld zijn bezoekers echter aangewezen op de taxi. Deze doet er ongeveer drie kwartier over om de havenstad te bereiken, en het tarief voor een gedeelde taxi bedraagt circa tweehonderd Marokkaanse dirham. Ook in Nador zelf is geen busdienst en is de taxi hét vervoersmiddel. De opvallende rode taxi’s rekenen tarieven van ongeveer negen Marokkaanse dirham binnen Nador en zo’n vijfentwintig Marokkaanse dirham voor een rit naar het strand. Onderhandelen over de prijs wordt geadviseerd.

...