Vluchten van Brussel naar Al Hoceima

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten van Brussel naar Al Hoceima

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken van Brussel (BRU) naar Al Hoceima (AHU) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen zijn in de afgelopen dagen gezocht en gevonden op idealo. Je kunt ook je eigen zoekopdracht naar Al Hoceima starten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tips en tricks om goedkope vluchten van Brussel naar Al Hoceima te vinden

Populairste Airline: Royal Air Maroc
Royal Air Maroc, TUI fly Belgium en Iberia zijn op deze route de populairste airlines en worden met een aandeel van 99 % het meest geboekt.
Royal Air Maroc
54 %
TUI fly Belgium
31 %
Iberia
14 %
Goedkoopste weekdag: maandag
Vergeleken met andere weekdagen zijn vluchten op maandag het goedkoopst.
Populairste verbindung: via Casablanca
De met 46 % meest geliefde route vanaf Brussel naar Al Hoceima gaat via Casablanca.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Casablanca
24h 55min, vanaf € 246
46 %
directe vlucht
03h 30min, vanaf € 217
39 %
2 tussenstops Madrid-Barajas Casablanca
10h 30min, vanaf € 712
14 %

Nuttige informatie over de vlucht van Brussel naar Al Hoceima

Al Hoceima

Al Hoceima is een levendige havenstad en badplaats in Marokko gelegen in een baai aan de Middellandse Zee. Al Hoceima ligt prachtig aan de voet van een rotsachtige berg en heeft mooie stranden en een prachtig Nationaal Park wat een bezoek meer dan de moeite waard is.

Traditionele feesten in Al Hoceima

AL Hoceima is het gehele jaar goed te bezoeken. Het offerfeest en de Ramadan zijn traditionele feesten die gehouden worden en interessant zijn om mee te maken. Verder is er op 30 juli groot feest als de kroning van Koning Mohammed VI wordt gevierd met grote festivals en parades door het hele land.

Eten en drinken goed betaalbaar in Al Hoicema

Een Nederlands paspoort dat ten minste nog 6 maanden geldig is, is een vereiste wanneer men een bezoek brengt aan Marokko. Bij aankomst krijgt men een visumstempel die voor 90 dagen geldig is. Inentingen zijn niet verplicht, maar een inenting tegen Hepatitis A, tyfus, tetanus en difterie wordt wel aanbevolen. Al Hoceima heeft een verrassend westerse cultuur al spreken niet veel mensen Engels en wordt er veelal Frans en Spaans gesproken. Ook is het verstandig om goed uit te kijken met eten en drinken en moet geld in Marokko zelf worden ingewisseld. Toeristen mogen namelijk niet meer dan 1000 MAD in of uitvoeren. Het levensonderhoud is een stuk goedkoper dan in Nederland en scheelt ongeveer de helft in kosten. Een goedkope restaurantmaaltijd kost ongeveer 65 MAD, waarbij een softdrink ongeveer 6 MAD kost. Verder zijn seizoensgebonden groenten en fruit op de markten erg goedkoop, waarbij afdingen de regel is. De verse munt thee is een echte aanrader om eens te proberen.

Maak een wandeling door de stad

Vanaf de luchthaven naar de stad is het ongeveer 15km en een taxi naar het centrum kost circa 200 MAD. Een hostel is te boeken vanaf ongeveer 120 MAD en een drie sterren hotel kost rond de 350 MAD. In de stad zelf is alles goed te belopen en de taxi heeft een vaste prijs van tussen de 6 en 10 MAD.

Informatie over de vlucht: Brussel - Al Hoceima

Goedkoopste heenvlucht van € 78,82
Retourvlucht van € 197,82
Afstand 1874 km
Vertrekluchthaven Luchthaven Brussel (BRU)
Land van vertrek Vluchten vanuit België
Aankomstluchthaven Luchthaven Al Hoceima (AHU)
Land van bestemming Vluchten naar Marokko
Alternatieve routes naar Marokko
Populaire bestemmingen voor doorreizen
Vliegbestemmingen met een vergelijkbare prijs