Populairste Airline: Royal Air Maroc
De populairste airlines op de route Brussel – Al Hoceima zijn met 100 % Royal Air Maroc en Iberia.
Royal Air Maroc
75 %
Iberia
25 %
Tip: 6 maanden voor vertrek boeken
Om 49 % te besparen boekt u uw ticket het beste 6 maanden voor vertrek .
179 dagen voor vertrek
Populairste verbindung: via Tanger
Van alle vluchten is de route via Tanger met 67 % van alle boekingen het meest gevraagd.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Tanger-Boukhalef
07h 25min, vanaf € 289
67 %
1 tussenstop Casablanca
07h 25min, vanaf € 457
33 %
Retour al vanaf € 289,00
De Ticketprijs voor een vlucht op 02-10-19 inclusief terugvlucht op 09-10-19 is op dit moment € 289,00.

€ 289
goedkoop
€ 289
duur
€ 570

Al Hoceima

Al Hoceima is een levendige havenstad en badplaats in Marokko gelegen in een baai aan de Middellandse Zee. Al Hoceima ligt prachtig aan de voet van een rotsachtige berg en heeft mooie stranden en een prachtig Nationaal Park wat een bezoek meer dan de moeite waard is.

...

Traditionele feesten in Al Hoceima

AL Hoceima is het gehele jaar goed te bezoeken. Het offerfeest en de Ramadan zijn traditionele feesten die gehouden worden en interessant zijn om mee te maken. Verder is er op 30 juli groot feest als de kroning van Koning Mohammed VI wordt gevierd met grote festivals en parades door het hele land.

...

Eten en drinken goed betaalbaar in Al Hoicema

Een Nederlands paspoort dat ten minste nog 6 maanden geldig is, is een vereiste wanneer men een bezoek brengt aan Marokko. Bij aankomst krijgt men een visumstempel die voor 90 dagen geldig is. Inentingen zijn niet verplicht, maar een inenting tegen Hepatitis A, tyfus, tetanus en difterie wordt wel aanbevolen. Al Hoceima heeft een verrassend westerse cultuur al spreken niet veel mensen Engels en wordt er veelal Frans en Spaans gesproken. Ook is het verstandig om goed uit te kijken met eten en drinken en moet geld in Marokko zelf worden ingewisseld. Toeristen mogen namelijk niet meer dan 1000 MAD in of uitvoeren. Het levensonderhoud is een stuk goedkoper dan in Nederland en scheelt ongeveer de helft in kosten. Een goedkope restaurantmaaltijd kost ongeveer 65 MAD, waarbij een softdrink ongeveer 6 MAD kost. Verder zijn seizoensgebonden groenten en fruit op de markten erg goedkoop, waarbij afdingen de regel is. De verse munt thee is een echte aanrader om eens te proberen.

...

Maak een wandeling door de stad

Vanaf de luchthaven naar de stad is het ongeveer 15km en een taxi naar het centrum kost circa 200 MAD. Een hostel is te boeken vanaf ongeveer 120 MAD en een drie sterren hotel kost rond de 350 MAD. In de stad zelf is alles goed te belopen en de taxi heeft een vaste prijs van tussen de 6 en 10 MAD.

...