Vluchten naar Rabat

idealo Preisfinderidealo Preisfinder - Finde den niedrigsten Flugpreis nach Abflugsort und Datum
LANG_widget_price_headline_widget
LANG_widget_price_interface_add_inbound
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound

Rabat reistips

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Rabat?

Verschillende luchtvaartmaatschappijen bieden vluchten naar Rabat aan, zoals EasyJet, Ryanair, Transavia Airlines, British Airways en Air Europa. Reizigers vanaf Amsterdam zijn gemiddeld iets minder dan vijf uur onderweg, al is het wel noodzakelijk een tussenstop te maken. Vanaf Eindhoven en Rotterdam duurt de reis ongeveer acht uur.

Wat is de beste tijd om naar Rabat te reizen?

Vanwege de hoge temperaturen in Marokko is het beter om Rabat in de herfst, lente of winter te bezoeken. De herfst en lente kenmerken zich door milde temperaturen en weinig regenval, waardoor reizigers ongestoord van de stad kunnen genieten. De winter is iets kouder en is bovendien een rustige tijd om Rabat te bezoeken. Wie dus niet op zoek is naar een echte zonvakantie kan daarom het beste tussen december en februari naar de stad afreizen.

Wat mag men in Rabat niet missen?

Er zijn genoeg mogelijkheden om in de geschiedenis van Rabat te duiken. Zo is de Medersa van Salé een prachtige bezienswaardigheid: een oude school waar vroeger de Koran intensief bestudeerd werd. Het Mausoleum van Mohammed V is ook een hoogtepunt in de stad. Dit mausoleum wordt bewaakt en valt op dankzij de honderden zuilen die het gebouw omringen. Tijdens een bezoek aan Rabat kan je bovendien niet om de Hassantoren heen. Deze indrukwekkend hoge toren is vanaf vrijwel ieder punt in de stad te zien.