Vluchten naar Keulen

idealo Preisfinderidealo Preisfinder - Finde den niedrigsten Flugpreis nach Abflugsort und Datum
LANG_widget_price_headline_widget
LANG_widget_price_interface_add_inbound
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound

Keulen reistips

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Keulen?

Er zijn verschillende luchtvaartmaatschappijen die vluchten van luchthavens in Nederland naar Keulen aanbieden. Zo kunnen reizigers onder andere terecht bij Easyjet, Ryanair, Germanwings, Austrian Airlines en Eurowings. Het is niet mogelijk om de stad met een directe vlucht te bereiken, dus reizigers moeten minstens één of twee keer overstappen voordat ze in Keulen zijn. Hierdoor bedraagt de gemiddelde reistijd tussen de vijf en zes uur.

Wat is de beste tijd om naar Keulen te reizen?

Keulen is de ideale winterbestemming, aangezien deze stad bekend staat om zijn vele kerstmarkten. Proef de winterse sferen en bezoek de knusse kraampjes die door de hele stad verspreid staan. De stad is rustiger in de herfst en lente, wat de juiste momenten zijn om de vele musea in het centrum te bezoeken. De temperaturen worden aangenamer in de zomer, zodat bezoekers zorgeloos kunnen genieten van de mooie kathedraal, de rivier en de vele winkels in het centrum.

Wat mag men in Keulen niet missen?

Wie geen last heeft van hoogtevrees, moet zeker eens de hoge dom van Keulen beklimmen. Na 509 traptreden te trotseren, heb je hier een prachtig uitzicht over de stad. Daarnaast staat Keulen ook bekend als een stad met interessante musea. Bewonder moderne kunst uit de twintigste eeuw in Museum Ludwig of ga naar het Wallraf-Richartz-Museum om Europese kunst van de dertiende tot negentiende eeuw te aanschouwen.