Vluchten van Keulen naar Nador

Tips en tricks om goedkope vluchten van Keulen naar Nador te vinden

Populairste Airline: Air Arabia Maroc
De route Keulen – Nador word het meeste geboekt bij Air Arabia Maroc.
Air Arabia Maroc
37 %
Eurowings
23 %
2 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
Bij een boeking 3 maanden voor je vlucht is de beste prijs te verwachten. Zo kan er tot 18 % bespaard worden.
82 dagen voor vertrek
De populairste verbinding is nonstop
Met een aandeel van 75 % van alle boekingen zijn directe vluchten de meest geliefde verbindingen op deze route.
verbinding
boekingen
directe vlucht
03h 10min, vanaf € 133
75 %
2 tussenstops München Amsterdam Schiphol
11h 00min, vanaf € 561
11 %
1 tussenstop Barcelona
23h 00min, vanaf € 255
6 %

Nuttige informatie over de vlucht van Keulen naar Nador

Uw reis naar Nador: tips

Nador, de stad in het noordoosten van Marokko is een bestemming die het tropische klimaat en de typische oosterse cultuur van andere meer populistische Marokkaanse gebieden combineert met een meer rustige en minder toeristische kant. Nederlanders vinden langzaamaan hun weg naar Nador, maar gezien het geen uitzonderlijk bekende bestemming is, zijn er vaak ook weinig tips om uw reis in goede banen te doen leiden. Daar brengt dit artikel verandering in.

Wanneer Nador bezoeken?

Een van de meest opmerkelijke en aanlokkelijke punten aan Nador is het feit dat het er gedurende het hele jaar zonnig is. 12 maanden lang een goede bestemming, dus, maar het meest zal u uit uw trip halen wanneer u tussen april en november reist. Daar dient wel bij gezegd te worden dat het tussen juni en september hoogseizoen en dus automatisch drukker is. 30 juli is ook een datum om te onthouden, want dan viert men de kroning van Mohammed VI met grote festivals en paraders doorheen de stad. Ook het suikerfeest en het offerfeest zijn bijzonder verrijkend om zelf mee te maken.


Tips voor u vertrekt

Belangrijk om op te merken is dat wanneer u Nador bezoekt, op de dag van aankomst over een paspoort moet beschikken dat nog tenminste 6 maanden geldig is. Verder zal u een visum voor hoogstens 90 dagen ontvangen, wat de toegestane reistijd als toerist zonder extra visum is. Daarnaast dient u op te letten bij het wissel van geld: een toerist mag slechts 1000 MAD mee het land in of uitnemen, de rest zal u in Nador zelf moeten afhalen.

Twee andere kleine punten waarop gelet dient te worden is het feit dat men moet oppassen voor voedselvergiftigingen en dat niet veel mensen Engels spreken. Een zakwoordenboek is dus op zijn plaats.

Tips ter plaatse

Een grote tip om geld te besparen op het vervoer van de luchthaven naar het stadscentrum, is door een taxi te delen. Hierdoor betaalt u slechts circa 200 MAD in plaats van de 500 MAD wanneer u alleen zou reizen. Ook openbaar vervoer is beperkt, maar er zijn wel goedkope taxidiensten. Goede reis!

Informatie over de vlucht: Keulen - Nador

Goedkoopste heenvlucht van € 49,99
Retourvlucht van € 173,99
Vluchttijd min. 03:00 / max. 03:10
Vliegtijd terugvlucht min. 03:00/ max. 03:05
Afstand 1948 km
Vluchten per week 4
Vertrekluchthaven Keulen-Bonn (CGN)
Land van vertrek Duitsland
Aankomstluchthaven Nador (NDR)
Land van bestemming Marokko
Topvliegroutes