idealo Preisfinderidealo Preisfinder - Finde den niedrigsten Flugpreis nach Abflugsort und Datum
LANG_widget_price_headline_widget
LANG_widget_price_interface_add_inbound
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound

Reistips voor uw vlucht en bestemming

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Almeria?

Vanuit Nederland vertrekken er geen directe vluchten naar de Spaanse stad Almeria. Wel kan men vanaf Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam naar Almeria reizen met één tussenstop. Zo vliegen onder andere de luchtvaartmaatschappijen British Airways, Ryanair, EasyJet en Vueling Airlines vanuit Nederland naar Almeria met een tussenstop in bijvoorbeeld Londen, Barcelona of Madrid. Reizigers die graag rechtstreeks naar Almeria willen vliegen, kunnen uitwijken naar de luchthaven van Brussel. De luchtvaartmaatschappij Ryanair vliegt namelijk wel rechtstreeks van Brussel naar Almeria.

Wat is de beste tijd om naar Almeria te reizen?

Almeria kent een heerlijk zonovergoten klimaat met zo’n 320 zonnige dagen per jaar. De stad is dan ook een populaire bestemming voor toeristen. Bovendien valt er het hele jaar door weinig regen, is de temperatuur van de zee erg aangenaam en zijn ook de winters vrij warm en zonnig. Almeria is hierdoor het hele jaar door een prima vakantiebestemming, en ook uitermate geschikt voor mensen die de regenachtige herfst of koude winter in Nederland willen ontvluchten.

Wat mag men in Almeria niet missen?

Almeria staat vooral bekend om haar prachtige stranden en gezellige centrum en boulevard. In het centrum en op de boulevard vindt men dan ook gezellige eettentjes en terrasjes, en kan men heerlijk paraderen en mensen kijken. Daarnaast vindt men in Almeria ook bijzondere bezienswaardigheden, zoals de kathedraal La Encarnición de Almeria of het Arabische fort Alcazaba. Tot slot kunnen natuurliefhebbers hun hart ophalen in het natuurpark Cabo de Gata-Níjar of het prachtige woestijnlandschap Desierto de Tabernas komen bekijken.

Meest voorkomende verbindingen vanaf Almeria
Luchthaven
Alternatieve luchthavens