idealo Preisfinderidealo Preisfinder - Finde den niedrigsten Flugpreis nach Abflugsort und Datum
LANG_widget_price_headline_widget
LANG_widget_price_interface_add_inbound
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound

Reistips voor uw vlucht en bestemming

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Beijing?

Meerdere luchtvaartmaatschappijen brengen reizigers vanuit Nederland naar de Chinese stad Beijing. Zo is het mogelijk om vluchten te boeken bij maatschappijen zoals Polskie Linie Lotnicze LOT, Air China en Swiss International Air Lines. Het is meestal noodzakelijk om een tussenstop te maken, waardoor de totale reistijd over het algemeen tussen de tien en 13 uur bedraagt.

Wat is de beste tijd om naar Beijing te reizen?

Het weer in Beijing is ideaal in de herfst en de lente, dus reizigers genieten het meeste van de stad wanneer ze hem tussen maart en mei of september en oktober bezoeken. De lente is vooral prachtig in Beijing, aangezien de talloze bloemen en planten dan tot bloei komen. Zo wordt het centrum nog kleurrijker en levendiger. Probeer de nationale feestdagen in China te vermijden, aangezien veel lokale toeristen naar de stad komen rond deze dagen.

Wat mag men in Beijing niet missen?

Beijing is een stad met een rijke geschiedenis en heeft een centrum gevuld met prachtige gebouwen en tempels. De verboden stad is het oude paleizencomplex dat midden in het centrum van de stad ligt. Daarnaast is er ook het speciale zomerpaleis, dat vooral voor de Chinese adel bedoeld was. Iets ten noordwesten van de stad ligt bovendien een populair stukje van de Chinese muur: Badaling. Het is een stuk van de muur dat al in de zestiende eeuw werd gebouwd.