idealo Preisfinderidealo Preisfinder - Finde den niedrigsten Flugpreis nach Abflugsort und Datum
LANG_widget_price_headline_widget
LANG_widget_price_interface_add_inbound
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound

Vancouver reistips

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Vancouver?

Vanuit Nederland vliegt men vanaf Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven naar de Canadese havenstad Vancouver. In Amsterdam en Rotterdam zijn er rechtstreekse vluchten mogelijk of een vlucht met een enkele tussenstop. De reis duurt twaalf uur of langer. Een vlucht vanaf Eindhoven duurt gemiddeld zo'n 17,5 uur en dat heeft te maken met overstappen. Vanaf Amsterdam wordt er gevlogen met KLM of Delta, maar vanaf Rotterdam vliegt men met British Airways of Air Canada en in Eindhoven met KLM.

Wat is de beste tijd om naar Vancouver te reizen?

De beste reisperiode voor een vakantie naar Vancouver is de lente, de zomer en de herfst. De temperatuur ligt dan tussen de 17 en 25 graden Celsius en het regent er een stuk minder dan in de winter. Over het algemeen zijn de winters in Vancouver mild, maar regent het er wel met enige regelmaat. De winter is uiteraard ook een mooie periode voor reizigers die Vancouver in de sneeuw willen zien.

Wat mag men in Vancouver niet missen?

Vancouver raakt steeds meer in trek bij toeristen. In de moderne havenstad is dan ook van alles te doen. Winkelen, uitgaan, fietsen en wandelen behoren tot de mogelijkheden. Verder is Vancouver een fantastische locatie voor mensen die graag walvissen spotten. Bovendien is de stad Vancouver een goed startpunt voor reizigers die een rondreis maken door Canada.