Vluchten van Düsseldorf naar Venetië

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten van Düsseldorf naar Venetië

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken van Düsseldorf (DUS) naar Venetië (VCE) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen zijn in de afgelopen dagen gezocht en gevonden op idealo. Je kunt ook je eigen zoekopdracht naar Venetië starten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tips en tricks om goedkope vluchten van Düsseldorf naar Venetië te vinden

Populairste Airline: Lufthansa
Met 38 % besluiten de meeste reizigers voor deze route om te vliegen met Lufthansa.
Lufthansa
38 %
Eurowings
24 %
ITA
19 %
Tip: 5 maanden voor vertrek boeken
Uw ticket boekt u rond 5 maanden voor vertrek het voordeligst. Tot 59 % kan men besparen.
144 dagen voor vertrek
Populairste verbindung: via München
Op deze route zijn vluchten via München met een aandeel van 47 % het meest populair.
verbinding
boekingen
1 tussenstop München
03h 15min, vanaf € 187
47 %
2 tussenstops Milaan-Linate Rome-Fiumicino
24h 45min, vanaf € 158
24 %
1 tussenstop Zürich
03h 45min, vanaf € 184
18 %

Nuttige informatie over de vlucht van Düsseldorf naar Venetië

Vier Carnaval in Venetië

Een romantische gondeltocht met je geliefde over de kleine kanalen die een doolhof vormen doorheen Venetië? Of gemaskerd door de wirwar aan steegjes dolen tijdens het jaarlijkse carnaval? Veel dagjestoeristen raken niet verder dan het beroemde San Marcoplein en de imposante Rialtobrug. Maar de Italiaanse stad echt ervaren doe je door de verschillende buurten te verkennen. Vergeet hierbij al zeker niet het eiland Murano waar men nog op ambachtelijke wijze glas blaast.

Zinkende stad

In de wintermaanden komt het soms voor dat Venetië onder water komt te staan. En hoewel de populairste periode voor een bezoek aan een van de meest romantische steden ongetwijfeld de zomer is, zijn er het hele jaar door festivals die de stad overrompelen met toeristen. Denk maar aan het Carnaval van Venetie of het tweejaarlijkse Biennale di Venezia, de kunsttentoonstelling die de aandacht van menig liefhebber naar zich toe trekt. Iedere derde zondag van juli vindt het Festa del Redentore plaats, festiviteiten die geuit worden aan de hand van optochten, concerten en vuurwerk. Ieder jaar vindt in augustus het filmfestival plaats op het eiland Lido.

Romantiek hoeft niet duur te zijn

Italië staat bekend om duur te zijn. Toch is Venetië een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld Amsterdam. Wie graag geniet van een lekkere pasta of pizza op restaurant zal hier ongeveer tien euro voor betalen. Het eten op de vele markten zoals bijvoorbeeld de vismarkt in de wijk Rialto, is goedkoper dan in Nederland.

Vaporettos

Vanaf de luchthaven kun je voor ongeveer vijftien euro de ‘FLY’ shuttle bus nemen naar Piazzale Roma in het centrum van Venetië. De ACTV bus kost je slechts de helft en brengt je in 25 minuten in het centrum. Wie liever de waterbus neemt naar het eiland betaalt zo’n vijftien euro. Een taxi is een stuk duurder. Eens op het eiland bestaat het openbare vervoer uit Vaporettos. Dit zijn waterbussen die je over de verschillende kanalen op vrijwel iedere plaats kunnen brengen. Hierbij is een dagkaart (18 euro)het meest interessant. De Carta Venezia is dan weer aan te raden voor wie langer dan drie dagen in Venetië verblijft.

Informatie over de vlucht: Düsseldorf - Venetië

Retourvlucht van € 267,00
Vluchttijd min. 01:35
Vliegtijd terugvlucht min. 01:35
Afstand 764 km
Vluchten per week 4
Vertrekluchthaven Düsseldorf (DUS)
Land van vertrek Duitsland
Aankomstluchthaven Venetië - Marco Polo (VCE)
Land van bestemming Italië
Alternatieve routes naar Italië
Alternatieve vluchten naar Venetië
Populaire bestemmingen voor doorreizen
Vliegbestemmingen met een vergelijkbare prijs