idealo Preisfinderidealo Preisfinder - Finde den niedrigsten Flugpreis nach Abflugsort und Datum
LANG_widget_price_headline_widget
LANG_widget_price_interface_add_inbound
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound

Reistips voor uw vlucht en bestemming

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Figari?

Vanaf Brussel vliegt de luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines rechtstreeks naar Figari op Corsica. Vanaf Amsterdam en Eindhoven vertrekken er meerdere vluchten met één tussenstop in het Verenigd Koninkrijk of Frankrijk naar Figari. Zo vliegen de luchtvaartmaatschappijen Air France, British Airways, HOP!, Swiss International Air Lines en EasyJet naar Figari met een tussenstop in bijvoorbeeld Londen, Nice, Parijs, Toulouse, Marseille of Bordeaux.

Wat is de beste tijd om naar Figari te reizen?

Figari kent een Middellands zeeklimaat. Dit houdt in dat de zomers warm zijn, en de winters vrij nat en koud. Ook in de herfst en de lente kan er wat neerslag vallen. Bovendien kan het flink waaien op Corsica. Voor reizigers die zeker willen zijn van zon en warmte is de beste tijd om naar Figari te reizen dan ook in de zomer. De rest van het jaar moet men rekening houden met wat neerslag en een wat kouder briesje.

Wat mag men in Figari niet missen?

De gemeente en het dorpje Figari zijn de ideale plek om het rustgevende Franse platteland te leren kennen. Zo kan men in de heuvels en akkers heerlijk ontspannen wandelen, en zijn de kleine strandjes fijne plekken voor een picknick of een frisse duik. Uiteraard kan men ook de drukte gaan opzoeken in bijvoorbeeld de hoofdstad van Corsica, Ajaccio. Hier zijn verschillende restaurantjes, musea, een jachthaven en een mooie kathedraal te vinden. Ajaccio ligt op ongeveer twee uur rijden van Figari.