idealo Preisfinderidealo Preisfinder - Finde den niedrigsten Flugpreis nach Abflugsort und Datum
LANG_widget_price_headline_widget
LANG_widget_price_interface_add_inbound
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound

Reistips voor uw vlucht en bestemming

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Nairobi?

Vanaf Amsterdam vertrekken er meerdere vluchten naar de Keniaanse hoofdstad Nairobi. Zo vliegen onder andere de luchtvaartmaatschappijen Egyptair, Air France, Turkish Airlines, Deutsche Lufthansa, Swiss International Air Lines en Qatar Airways naar Nairobi met één tussenstop in bijvoorbeeld Frankfurt, Parijs, Istanboel, Caïro of Doha. Reizigers kunnen eventueel ook uitwijken naar de luchthavens van Brussel of Düsseldorf. Vanaf deze steden vertrekken er wekelijks meerdere vluchten (met tussenstop) naar Nairobi.

Wat is de beste tijd om naar Nairobi te reizen?

Nairobi kent een vrij stabiel subtropisch hooglandklimaat. De temperatuur schommelt weinig, en het hele jaar door is het rond de 20 graden. Wel kent Nairobi twee regenseizoenen. Deze regenseizoenen lopen vanaf maart tot en mei en vanaf oktober tot en met december. De maanden juni tot en met september zijn het droogst. Aangezien het in deze periode net winter is in Nairobi moet men wel rekening houden met wat minder zonuren. De beste tijd om naar Nairobi te reizen, is buiten de regenseizoenen om, en bij voorkeur tussen januari en maart.

Wat mag men in Nairobi niet missen?

Voor veel mensen is Nairobi het startpunt van hun safari of rondreis door Kenia. Zo kun je vanuit de stad bijvoorbeeld gemakkelijk naar het mooie Nairobi National Park reizen. Daarnaast vindt men in de stad ook andere leuke attracties voor toeristen. Nairobi is namelijk een moderne stad, waar veel gezellige parken te vinden zijn om lekker te wandelen. Ook kent Nairobi meerdere musea zoals het Nairobi National Museum en het Karen Blixen museum. Tot slot is het een aanrader om het olifantenweeshuis David Sheldrick te bezoeken om babyolifantjes te ontmoeten.