Vluchten naar Napels

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten naar Napels

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken naar Napels (NAP) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen voor Napels zijn de afgelopen dagen met onze vlucht-zoekopdracht gevonden. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Napels reistips

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Napels?

De havenstad Napels is vanuit vrijwel ieder vliegveld in Nederland te bereiken. Zo boeken reizigers een directe vlucht vanaf Schiphol, Eindhoven Airport of Maastricht Aachen Airport met luchtvaartmaatschappijen als Transavia, Ryanair en Easyjet. Ook KLM en British Airways bieden vluchten aan naar deze prachtige Italiaanse stad, met overstap. Een directe vlucht brengt reizigers in slechts tweeënhalf uur naar Napels.

Wat is de beste tijd om naar Napels te reizen?

Napels is een populaire bestemming voor een zonovergoten vakantie in de zomer. Wie de hitte en de drukte wil vermijden, kan de stad daarom het beste bezoeken in rustige maanden als april, mei, september en oktober. December en januari zijn ook drukke maanden, vooral vanwege de mooie kerstversieringen in de stad. Dat maakt de winter een ideale tijd om Napels te bezoeken, aangezien de temperaturen wat zijn gedaald, maar de sfeer nog altijd even gezellig is.

Wat mag je in Napels niet missen?

Veel toeristen weten hun weg naar Napels te vinden om de nabijgelegen ruïnes van Pompeii te bezoeken, iets ten oosten van de stad. De indrukwekkende vulkaan Vesuvius torent nog altijd boven Napels uit en is het beklimmen meer dan waard. In de stad zijn enkele bijzondere historische bezienswaardigheden te vinden. Zo zijn het koninklijk paleis van Napels en het Castel dell'Ovo enkele hoogtepunten. Een wandeling door de kleurrijke haven maakt een bezoek aan deze stad compleet.