Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Bari?

De luchtvaartmaatschappijen KLM en Transavia Airlines vliegen rechtstreeks vanaf Amsterdam naar de Italiaanse stad Bari. Ook de luchtvaartmaatschappij Ryanair vliegt direct vanuit de luchthavens van Maastricht en Brussel naar Bari. Daarnaast vliegen een aantal luchtvaartmaatschappijen vanaf Amsterdam of Eindhoven naar Bari met één tussenstop. Zo vliegen onder andere de luchtvaartmaatschappijen EasyJet, Swiss International Air Lines, ALITALIA, Air France en Deutsche Lufthansa deze route, met een tussenstop in bijvoorbeeld Parijs, München, Rome, Milaan of Pisa.

...

Wat is de beste tijd om naar Bari te reizen?

Bari kent een mediterraan klimaat met warme zomers en wat frissere winters. In de zomer ligt de gemiddelde temperatuur rond de 30 graden, en valt er nauwelijks neerslag. In de winter is het gemiddeld rond de 13 graden, met soms wat koudere dagen en in extreme gevallen zelfs sneeuwbuien. De beste tijd om naar Bari te reizen is dan ook in het voor- of najaar of in de zomer. In deze periodes kan men rekenen op aangename temperaturen en weinig kans op regen.

...

Wat mag men in Bari niet missen?

De gezellige havenstad Bari is dé plek voor iedereen die van shoppen en lekker eten houdt. In Bari ontdekt men namelijk alle grote modehuizen in Via Sparano, traditionele winkeltjes in het historische centrum en gezellige markten zoals Corso Giuseppe Mazzini. Daarnaast staat Bari bekend om zijn overheerlijke streetfood en verse pasta’s. Tot slot is Bari een fijne stad om doorheen te wandelen of te fietsen. Neem bijvoorbeeld een kijkje in de havens, bezoek de mooie basiliek Basilica di San Nicola of kom het kasteel Normanno-Svevo bewonderen.

...
idealo Preisfinderidealo Preisfinder - Finde den niedrigsten Flugpreis nach Abflugsort und Datum
LANG_widget_price_headline_widget
LANG_widget_price_interface_add_inbound
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound