Populairste Airline: KLM
KLM, Alitalia en Anisec/LEVEL zijn op deze route de populairste airlines en worden met een aandeel van 19 % het meest geboekt.
KLM
9 %
Alitalia
5 %
Anisec/LEVEL
5 %
Tip: 5 maanden voor vertrek boeken
Het optimale moment voor een boeking is 5 maanden voor take off. Hier betaal je slechts € 96,00.
144 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: maandag
Het loont zich de om flexibel te zijn, want maandag zijn de tickets op deze route het goedkoopst.
De populairste verbinding is nonstop
Met een aandeel van 26 % van alle boekingen zijn directe vluchten de meest geliefde verbindingen op deze route.
verbinding
boekingen
directe vlucht
02h 25min, vanaf € 86
26 %
1 tussenstop Parijs-Charles de Gaulle
06h 20min, vanaf € 130
10 %
1 tussenstop Praag
18h 15min, vanaf € 135
10 %
Retour al vanaf € 86,00
Als je reis begint op 28-08-19 en je de terugreis op 04-09-19 boekt, komt je totaalprijs op slechts € 86,00.

€ 86
goedkoop
€ 84
duur
€ 227

Wat is de beste tijd om te boeken?

De Italiaanse hoofdstad Rome is het hele jaar door geliefd bij toeristen van over de hele wereld. De beste tijd om Rome te bezoeken is echter in het voor- of najaar of in de winter. In de zomer wordt het namelijk al snel te warm in de stad, en kan er bovendien smog ontstaan. Buiten de warme zomermaanden om is de temperatuur in Rome aangenaam. Er zijn weinig koude dagen, maar wel is er het hele jaar door kans op neerslag.

...

Mogelijke luchtvaartmaatschappijen voor deze route

Rome is een drukbezochte bestemming, waarheen vanaf Amsterdam maar liefst 73 vluchten vertrekken per week. De reistijd bedraagt iets meer dan twee uur. Met de luchtvaartmaatschappijen KLM, Iberia, easyJet, Vueling Airlines en ALITALIA kun je rechtstreeks naar de luchthaven van Rome vliegen. Met andere luchtvaartmaatschappijen zoals British Airways, Ryanair en Brussels Airlines wordt er nog een tussenstop gemaakt in een andere Europese stad.

...

Wat wacht op je in Rome?

De belangrijkste toeristische trekpleisters van Rome zijn ongetwijfeld het Colosseum en Vaticaanstad. Mocht je ook op zoek zijn naar wat rust in de stad, dan zijn de mooie rozentuin Roseto di Roma Capitale en het park Villa Borghese aan te raden. Tot slot is Rome een heerlijke stad om doorheen te slenteren onder het genot van een Italiaans ijsje. Bezoek bijvoorbeeld de hippe wijken Trastevere, Monti en San Lorenzo. Ook het plein Piazza del Popolo is een fijne plek om overheen te wandelen en even pauze te houden.

...