Populairste Airline: KLM
Op de vliegroute Amsterdam – Florence kopen de meeste mensen het liefste hun vliegtickets bij KLM.
KLM
7 %
Vueling Airlines
5 %
Iberia
2 %
Tip: 6 maanden voor vertrek boeken
Bij een boeking 6 maanden voor je vlucht is de beste prijs te verwachten. Zo kan er tot 48 % bespaard worden.
175 dagen voor vertrek
Populairste verbindung: via Parijs-Charles de Gaulle
De favoriete verbinding gaat via Parijs-Charles de Gaulle en word door 22 % van alle reizigers geboekt.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Parijs-Charles de Gaulle
04h 40min, vanaf € 135
22 %
1 tussenstop Barcelona
10h 25min, vanaf € 161
20 %
1 tussenstop Zürich
03h 35min, vanaf € 176
18 %
Retour al vanaf € 110,00
Als je reis begint op 24-02-20 en je de terugreis op 27-02-20 boekt, komt je totaalprijs op slechts € 110,00.

€ 110
goedkoop
€ 110
duur
€ 188

Wat is de beste tijd om te boeken?

De Italiaanse stad Florence is het hele jaar door een heerlijke vakantiebestemming. De stad kent een zachte winter, en ook het voor- en najaar zijn aangenaam met temperaturen rond de 20 graden. In de zomer kan de temperatuur oplopen tot zo’n 30 graden. Hoewel er in het voor- en najaar wat regen kan vallen, is deze periode wel het meest geschikt voor een stedentrip. In Florence vind je namelijk ook genoeg leuke musea en andere overdekte activiteiten die je kunt ondernemen tijdens een regenbuitje.

...

Mogelijke luchtvaartmaatschappijen voor deze route

Vanuit Amsterdam is het zo’n twee uurtjes vliegen naar Florence. Dagelijks vertrekken er rechtstreekse vluchten naar Florence met KLM, Iberia en Vueling Airlines. Andere luchtvaartmaatschappijen zoals ALITALIA, Air France, British Airways, Austrian Airlines en Deutsche Lufthansa vliegen naar Florence met één tussenstop. In totaal vertrekken er wekelijks zo’n 17 vluchten vanuit Amsterdam naar Florence, waarvan de meest populaire dag om te vliegen de vrijdag is.

...

Wat wacht op je in Florence?

Florence is de perfecte reisbestemming voor alle liefhebbers van kunst en cultuur. Je vindt in de stad namelijk ontzettend veel musea, kathedralen, kerken en andere bijzondere bouwwerken. Absolute aanraders zijn dan ook de Santa Croce basiliek, de zonsondergang bij het Piazzale Michelangelo plein en de Boboli tuinen. Aangezien een bezoek aan Italië niet compleet is zonder wat van de Italiaanse keuken te hebben geproefd, is het ook zeker de moeite waard eens langs te gaan bij de Mercato Central. In deze markthal vind je tientallen restaurantjes, bars en winkeltjes met de lekkerste Italiaanse specialiteiten.

...