Populairste Airline: KLM
16 % van de vluchten op de route Amsterdam – Florence worden geboekt bij KLM.
KLM
16 %
Vueling Airlines
7 %
Iberia
5 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
3 maanden voor de reis zijn de ticketprijzen in de regel bijzonder voordelig.
106 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: bv. zondag
De prijzen variëren per dag van de week. dinsdag en zondag zijn vliegtickets tot 9 % gunstiger.
De populairste verbinding is nonstop
Deze route word het liefste als directe vlucht geboekt. (28 % van alle boekingen).
verbinding
boekingen
directe vlucht
02h 00min, vanaf € 121
28 %
1 tussenstop Barcelona
07h 00min, vanaf € 163
18 %
1 tussenstop Parijs-Charles de Gaulle
06h 35min, vanaf € 137
13 %
Retour al vanaf € 121,00
Als je reis begint op 01-09-19 en je de terugreis op 08-09-19 boekt, komt je totaalprijs op slechts € 121,00.

€ 121
goedkoop
€ 0
duur
€ 0

Wat is de beste tijd om te boeken?

De Italiaanse stad Florence is het hele jaar door een heerlijke vakantiebestemming. De stad kent een zachte winter, en ook het voor- en najaar zijn aangenaam met temperaturen rond de 20 graden. In de zomer kan de temperatuur oplopen tot zo’n 30 graden. Hoewel er in het voor- en najaar wat regen kan vallen, is deze periode wel het meest geschikt voor een stedentrip. In Florence vind je namelijk ook genoeg leuke musea en andere overdekte activiteiten die je kunt ondernemen tijdens een regenbuitje.

...

Mogelijke luchtvaartmaatschappijen voor deze route

Vanuit Amsterdam is het zo’n twee uurtjes vliegen naar Florence. Dagelijks vertrekken er rechtstreekse vluchten naar Florence met KLM, Iberia en Vueling Airlines. Andere luchtvaartmaatschappijen zoals ALITALIA, Air France, British Airways, Austrian Airlines en Deutsche Lufthansa vliegen naar Florence met één tussenstop. In totaal vertrekken er wekelijks zo’n 17 vluchten vanuit Amsterdam naar Florence, waarvan de meest populaire dag om te vliegen de vrijdag is.

...

Wat wacht op je in Florence?

Florence is de perfecte reisbestemming voor alle liefhebbers van kunst en cultuur. Je vindt in de stad namelijk ontzettend veel musea, kathedralen, kerken en andere bijzondere bouwwerken. Absolute aanraders zijn dan ook de Santa Croce basiliek, de zonsondergang bij het Piazzale Michelangelo plein en de Boboli tuinen. Aangezien een bezoek aan Italië niet compleet is zonder wat van de Italiaanse keuken te hebben geproefd, is het ook zeker de moeite waard eens langs te gaan bij de Mercato Central. In deze markthal vind je tientallen restaurantjes, bars en winkeltjes met de lekkerste Italiaanse specialiteiten.

...