Vluchten van Amsterdam naar Florence

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten van Amsterdam naar Florence

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken van Amsterdam (AMS) naar Florence (FLR) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen zijn in de afgelopen dagen gezocht en gevonden op idealo. Je kunt ook je eigen zoekopdracht naar Florence starten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tips en tricks om goedkope vluchten van Amsterdam naar Florence te vinden

Populairste Airline: Swiss
De meeste passagiers op de route Amsterdam – Florence reizen het liefste met Swiss.
Swiss
29 %
Lufthansa
22 %
ITA
15 %
Populairste verbindung: via Zürich
De favoriete verbinding gaat via Zürich en word door 41 % van alle reizigers geboekt.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Zürich
17h 55min, vanaf € 174
41 %
directe vlucht
01h 55min, vanaf € 158
25 %
2 tussenstops Milaan-Linate Rome-Fiumicino
19h 05min, vanaf € 193
17 %

Nuttige informatie over de vlucht van Amsterdam naar Florence

Wat is de beste tijd om te boeken?

De Italiaanse stad Florence is het hele jaar door een heerlijke vakantiebestemming. De stad kent een zachte winter, en ook het voor- en najaar zijn aangenaam met temperaturen rond de 20 graden. In de zomer kan de temperatuur oplopen tot zo’n 30 graden. Hoewel er in het voor- en najaar wat regen kan vallen, is deze periode wel het meest geschikt voor een stedentrip. In Florence vind je namelijk ook genoeg leuke musea en andere overdekte activiteiten die je kunt ondernemen tijdens een regenbuitje.

Mogelijke luchtvaartmaatschappijen voor deze route

Vanuit Amsterdam is het zo’n twee uurtjes vliegen naar Florence. Dagelijks vertrekken er rechtstreekse vluchten naar Florence met KLM, Iberia en Vueling Airlines. Andere luchtvaartmaatschappijen zoals ALITALIA, Air France, British Airways, Austrian Airlines en Deutsche Lufthansa vliegen naar Florence met één tussenstop. In totaal vertrekken er wekelijks zo’n 17 vluchten vanuit Amsterdam naar Florence, waarvan de meest populaire dag om te vliegen de vrijdag is.

Wat wacht op je in Florence?

Florence is de perfecte reisbestemming voor alle liefhebbers van kunst en cultuur. Je vindt in de stad namelijk ontzettend veel musea, kathedralen, kerken en andere bijzondere bouwwerken. Absolute aanraders zijn dan ook de Santa Croce basiliek, de zonsondergang bij het Piazzale Michelangelo plein en de Boboli tuinen. Aangezien een bezoek aan Italië niet compleet is zonder wat van de Italiaanse keuken te hebben geproefd, is het ook zeker de moeite waard eens langs te gaan bij de Mercato Central. In deze markthal vind je tientallen restaurantjes, bars en winkeltjes met de lekkerste Italiaanse specialiteiten.

Informatie over de vlucht: Amsterdam - Florence

Goedkoopste heenvlucht van € 137,23
Retourvlucht van € 171,56
Vluchttijd min. 02:00
Vliegtijd terugvlucht min. 02:10/ max. 02:25
Afstand 1060 km
Vluchten per week 21
Vertrekluchthaven Luchthaven Amsterdam Schiphol (AMS)
Aankomstluchthaven Luchthaven Florence (FLR)
Land van bestemming Vluchten naar Italië