Vluchten naar Florence

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten naar Florence

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken naar Florence FLR) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen voor Florence zijn de afgelopen dagen met onze vlucht-zoekopdracht gevonden. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Florence reistips

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Florence?

Het is mogelijk om Florence te bereiken vanaf vrijwel alle luchthavens in Nederland. Hier vliegen luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Vueling Airlines, Transavia Airlines en British Airlines naar de Italiaanse stad. Reizigers die een directe vlucht boeken, zijn gemiddeld ongeveer twee uur onderweg. Een reis met een tussenstop duurt gemiddeld een uur tot anderhalf uur langer.

Wat is de beste tijd om naar Florence te reizen?

De meeste toeristen kiezen ervoor om Florence te bezoeken in de warme zomermaanden. Het weer is heerlijk in deze periode, maar de stad is ook erg druk. Daarom is het vooral verstandig om de stad in de late lente of vroege herfst te bezoeken. Dit is de beste tijd om de grootste drukte te ontwijken en om toch te genieten van het heerlijke Italiaanse weer. December is ook een goede tijd om naar Florence af te reizen, aangezien de stad dan straalt met talloze kerstlichtjes.

Wat mag men in Florence niet missen?

De dertiende-eeuwse kathedraal van Florence is een opvallend monument in het hart van de stad, vooral vanwege de unieke oranje koepel boven op de kathedraal. Dit is niet het enige historische pand in de stad, want ook het Palazzo Vecchio is de moeite waard. Tijdens een wandeling door Florence mag de bekende Ponte Vecchio ook niet overgeslagen worden. Dit is bovendien de plek om de mooiste souvenirs en sieraden te kopen.