idealo Preisfinderidealo Preisfinder - Finde den niedrigsten Flugpreis nach Abflugsort und Datum
LANG_widget_price_headline_widget
LANG_widget_price_interface_add_inbound
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound

Reistips voor uw vlucht en bestemming

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Verona?

Wie vanaf Amsterdam naar Verona reist heeft geluk. Vanaf hier is de stad namelijk direct te bereiken dankzij EasyJet en Transavia Airlines. Reizigers vanaf Rotterdam, Maastricht en Eindhoven moeten rekening houden met een tussenstop. Zij reizen dan met luchtvaartmaatschappijen zoals Ryanair, KLM en British Airways.

Wat is de beste tijd om naar Verona te reizen?

De temperaturen lopen flink op in de periode van mei tot en met september, dus dit is de ideale periode om het zonnige Verona te bezoeken. Houd er echter wel rekening mee dat veel toeristen hun weg naar de stad vinden in de maanden augustus en september. Wie op zoek is naar een rustige periode om van Verona te genieten, kan het beste in de vroege lente of vroege herfst vertrekken. Het weer is in deze periode nog steeds aangenaam, maar wel iets koeler dan in de zomer.

Wat mag men in Verona niet missen?

Verona is het decor van een van de bekendste toneelstukken aller tijden: Romeo en Julia. Juliet's House is daarom een populaire bezienswaardigheid, waar de bekende Julia op haar balkon droomde over haar Romeo. De Arena van Verona is juist weer een prachtige trekpleister voor liefhebbers van de Romeinse tijd. Dit Romeins amfitheater is namelijk ontzettend goed bewaard gebleven. Piazza delle Erbe is een knus plein dat veel terrasjes huisvest, maar ook gevuld is met historische panden.