Populairste Airline: Alitalia
Op de route Amsterdam – Milaan worden de meeste vluchten verzorgt door Alitalia.
Alitalia
9 %
easyJet
8 %
KLM
7 %
Tip: 5 maanden voor vertrek boeken
Om 34 % te besparen boekt u uw ticket het beste 5 maanden voor vertrek .
156 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: zaterdag
Het loont zich de om flexibel te zijn, want zaterdag zijn de tickets op deze route het goedkoopst.
De populairste verbinding is nonstop
De vliegroute Amsterdam – Milaan boeken 37 % van alle passagiers hun tickets als directe vlucht.
verbinding
boekingen
directe vlucht
01h 40min, vanaf € 75
37 %
1 tussenstop Parijs-Charles de Gaulle
03h 55min, vanaf € 115
11 %
1 tussenstop Praag
12h 50min, vanaf € 114
8 %
Retour al vanaf € 75,00
Voor maar € 75,00 krijg je een goedkope heenvlucht op 01-02-20 en een terugvlucht op 08-02-20.

€ 75
goedkoop
€ 75
duur
€ 234

Wat is de beste tijd om te boeken?

Milaan is de modestad van Italië. Veel toeristen willen tijdens hun bezoekje aan de stad dan ook uitgebreid winkelen. De meest geschikte jaargetijden hiervoor zijn het voor- en najaar. In de maanden juni, juli en augustus wordt het namelijk al snel te warm in de stad. Daarnaast kan er in de winter een dik pak sneeuw vallen. In het voor- en najaar daarentegen is de temperatuur aangenaam en is Milaan op zijn mooist. Wel kan er soms een buitje vallen en kan het ’s avonds wat afkoelen.

...

Mogelijke luchtvaartmaatschappijen voor deze route

Milaan is makkelijk en snel te bereiken vanuit Amsterdam. Zo vertrekken er elke week 73 vluchten naar Milaan, waarvan de goedkoopste dag om te vliegen de maandag is. Met de luchtvaartmaatschappijen KLM, Vueling Airlines, easyJet, Iberia en ALITALIA vlieg je in zo’n anderhalf uur rechtstreeks naar Milaan. Met andere luchtvaartmaatschappijen zoals Ryanair, British Airways, Eurowing, Deutsche Lufthansa en Air France wordt er onderweg één tussenstop gemaakt in bijvoorbeeld Londen, Brussel, Parijs of Stuttgart.

...

Wat wacht op je in Milaan?

Naast dat je in Milaan heerlijk kunt winkelen in bijvoorbeeld de Quadrilatero d’Oro zijn er meerdere andere bezienswaardigheden die je niet mag missen. Bezoek bijvoorbeeld het indrukwekkende kathedraal de Duomo, het kasteel Castello Sforzesco en het operagebouw La Scala. Daarnaast kent Milaan meerdere mooie parken zoals het Parco Sempione om even tot rust te komen en te genieten van een Italiaans ijsje. Tot slot staat Italië uiteraard bekend om het heerlijke eten en drinken. Vergeet dus niet om in Milaan een chique wijnbar en een hip eettentje te bezoeken.

...