Populairste Airline: bv. Alitalia, easyJet
Met 8 % besluiten de meeste reizigers voor deze route om te vliegen met Alitalia.
Alitalia
8 %
easyJet
8 %
KLM
7 %
Tip: 5 maanden voor vertrek boeken
Om 42 % te besparen boekt u uw ticket het beste 5 maanden voor vertrek .
146 dagen voor vertrek
De populairste verbinding is nonstop
Deze route word het liefste als directe vlucht geboekt. (28 % van alle boekingen).
verbinding
boekingen
directe vlucht
01h 40min, vanaf € 75
28 %
1 tussenstop Parijs-Charles de Gaulle
12h 25min, vanaf € 118
16 %
1 tussenstop Praag
05h 10min, vanaf € 109
8 %
Retour al vanaf € 75,00
Een retourvlucht voor slechts € 75,00 krijg je bijvoorbeeld met een heenvlucht op 01-02-20 en een terugvlucht op 08-02-20.

€ 75
goedkoop
€ 75
duur
€ 186

Wat is de beste tijd om te boeken?

Milaan is de modestad van Italië. Veel toeristen willen tijdens hun bezoekje aan de stad dan ook uitgebreid winkelen. De meest geschikte jaargetijden hiervoor zijn het voor- en najaar. In de maanden juni, juli en augustus wordt het namelijk al snel te warm in de stad. Daarnaast kan er in de winter een dik pak sneeuw vallen. In het voor- en najaar daarentegen is de temperatuur aangenaam en is Milaan op zijn mooist. Wel kan er soms een buitje vallen en kan het ’s avonds wat afkoelen.

...

Mogelijke luchtvaartmaatschappijen voor deze route

Milaan is makkelijk en snel te bereiken vanuit Amsterdam. Zo vertrekken er elke week 73 vluchten naar Milaan, waarvan de goedkoopste dag om te vliegen de maandag is. Met de luchtvaartmaatschappijen KLM, Vueling Airlines, easyJet, Iberia en ALITALIA vlieg je in zo’n anderhalf uur rechtstreeks naar Milaan. Met andere luchtvaartmaatschappijen zoals Ryanair, British Airways, Eurowing, Deutsche Lufthansa en Air France wordt er onderweg één tussenstop gemaakt in bijvoorbeeld Londen, Brussel, Parijs of Stuttgart.

...

Wat wacht op je in Milaan?

Naast dat je in Milaan heerlijk kunt winkelen in bijvoorbeeld de Quadrilatero d’Oro zijn er meerdere andere bezienswaardigheden die je niet mag missen. Bezoek bijvoorbeeld het indrukwekkende kathedraal de Duomo, het kasteel Castello Sforzesco en het operagebouw La Scala. Daarnaast kent Milaan meerdere mooie parken zoals het Parco Sempione om even tot rust te komen en te genieten van een Italiaans ijsje. Tot slot staat Italië uiteraard bekend om het heerlijke eten en drinken. Vergeet dus niet om in Milaan een chique wijnbar en een hip eettentje te bezoeken.

...